Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de aynı böyle oluyor tam koyulaşmasan silikleşiyor.Kizlar yumurtlamam olmus mu ilk paylastigim resim dun sonraki resim bugune ait ben daha koyulasir saniyordum koyulasmadan silindi
Ben daha koyulasir diye bekledim sabah silikti iliski oldu bakalim tutcakmi cok umutsuzumBenim de aynı böyle oluyor tam koyulaşmasan silikleşiyor.
İnşallah olur bende çok umutsuzum neredeyse 17 aydık bekliyorum. Coronadan dolayı tedaviyi de erteliyorum of offfBen daha koyulasir diye bekledim sabah silikti iliski oldu bakalim tutcakmi cok umutsuzum
Ne tedavisi canim? Benim iki dusugum oldu sebebi vitamin eksikligiymis dusukten sonra yumurtlamamda sikinti oldu bakalim ne olcak. Adetin ne zaman? Insallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalirsinİnşallah olur bende çok umutsuzum neredeyse 17 aydık bekliyorum. Coronadan dolayı tedaviyi de erteliyorum of offf
Geçen ay kontrol oldum doktor hiç bir sıkıntı yok dedi. Eşimde sperm vermişti onda da sorun yok. Sorun yok tiroidim yüksekti ilaç kullanıyorum düştü o da normal ama olmuyor işteNe tedavisi canim? Benim iki dusugum oldu sebebi vitamin eksikligiymis dusukten sonra yumurtlamamda sikinti oldu bakalim ne olcak. Adetin ne zaman? Insallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalirsin
Geçen ay kontrol oldum doktor hiç bir sıkıntı yok dedi. Eşimde sperm vermişti onda da sorun yok. Sorun yok tiroidim yüksekti ilaç kullanıyorum düştü o da normal ama olmuyor işte
Bu ay tekrar gideceğim artık ne gerekiyorsa yapılsın beklemekten yoruldum sorun yok deyip normal yollarla dene deyip gönderiyorlarNe tedavisi canim? Benim iki dusugum oldu sebebi vitamin eksikligiymis dusukten sonra yumurtlamamda sikinti oldu bakalim ne olcak. Adetin ne zaman? Insallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalirsin
hangi vitaminler eksikmiş acaba inşallah allah tekrar nasip eder canımNe tedavisi canim? Benim iki dusugum oldu sebebi vitamin eksikligiymis dusukten sonra yumurtlamamda sikinti oldu bakalim ne olcak. Adetin ne zaman? Insallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalirsin
Benimde troidim yuksek ilac kullaniyorum. Benimde dusukten sonra gariplesti yumurtlamam. Iki dusukte test yapmadilar ozelde baktirdim kan pihtilasmasi varmis vitamin eksikliginden ondan dusuyormus. Doktorlar hic umursamiyorki saolsunlar. Kendi sorunumuzu kendimiz cozuyoruz. Valal zor isimiz allah yardimcimiz olsun.Geçen ay kontrol oldum doktor hiç bir sıkıntı yok dedi. Eşimde sperm vermişti onda da sorun yok. Sorun yok tiroidim yüksekti ilaç kullanıyorum düştü o da normal ama olmuyor işte
B6 vitaminim eksikmis. Ve D vitamini ilac aliyorumhangi vitaminler eksikmiş acaba inşallah allah tekrar nasip eder canım
Amin canım inşallah 28 yaşındayım 5 yıldır evliyim artık daha olsun yaa yaş da gidiyorBenimde troidim yuksek ilac kullaniyorum. Benimde dusukten sonra gariplesti yumurtlamam. Iki dusukte test yapmadilar ozelde baktirdim kan pihtilasmasi varmis vitamin eksikliginden ondan dusuyormus. Doktorlar hic umursamiyorki saolsunlar. Kendi sorunumuzu kendimiz cozuyoruz. Valal zor isimiz allah yardimcimiz olsun.
Bende 29 yasindayim ama cok yoruldum allah yuzumuze bakar insallahAmin canım inşallah 28 yaşındayım 5 yıldır evliyim artık daha olsun yaa yaş da gidiyor
Bende d vitamini takviye alıyorum. Kür falan deniyor musunuz ?B6 vitaminim eksikmis. Ve D vitamini ilac aliyorum
Yok doktorum kesinlikle kur kullanma dedi cunku bazi bunyelere yan etkisi olabiliyormus sadece doktorun verdigi ilaclari kullaniyorumBende d vitamini takviye alıyorum. Kür falan deniyor musunuz ?
Ben sormadan kullandım bi sürü şey hiç bir işe yaramadı hepsi boşYok doktorum kesinlikle kur kullanma dedi cunku bazi bunyelere yan etkisi olabiliyormus sadece doktorun verdigi ilaclari kullaniyorum
Kullanma.canim cogu vucuda zarar veriyormusBen sormadan kullandım bi sürü şey hiç bir işe yaramadı hepsi boş
Yumurta takibi yaptirdinmiBen sormadan kullandım bi sürü şey hiç bir işe yaramadı hepsi boş
Eskiden böyle konuşan kadınları duyunca şaşırırdım şu an çok iyi anlıyorum. Ne kadar yıpratıcı bir süreç beklemek çok zor. Ve en yakınların bile bazen seni anlamıyor. İnşallah allah isteyen herkese nasip eder.Bende 29 yasindayim ama cok yoruldum allah yuzumuze bakar insallah
Bıraktım zaten artık bu ay adetin 2. Günü gideceğim doktora artık neyse yapın diye.Kullanma.canim cogu vucuda zarar veriyormus
Ya yakinlarimizin hemen cocugi oldugu icin bizim stresten cocugumuz olmuyor saniyor. Aslinda alakasi yok. Psikolojik olarak olmamasi uzdu bizi.Eskiden böyle konuşan kadınları duyunca şaşırırdım şu an çok iyi anlıyorum. Ne kadar yıpratıcı bir süreç beklemek çok zor. Ve en yakınların bile bazen seni anlamıyor. İnşallah allah isteyen herkese nasip eder.