• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovülasyon ve gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dkugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
1.222
718
123
29
istanbul
merhaba bayanlarr :) 10 aralık regl günümdü. fakat ben 7-8 aralıkta ovülasyona girdim. bu durumda adet günümde sekti. pko hastasıyım o yüzden belli olmuyor meyin ne zaman olacağı şansıma testte gördüm ovülasyonuda değerlendirdim ogünleri. sorum da şu kasıklarımda sadece batma var bazen dahada sancılı oluyor ve normalden daha çok idrara çıkıyorum regl belirtilerimde yok 2 gün önce test yaptım idrar tati çıkmadı. erken mi yaptım acaba ? hala da regl olmadım. yardmcı olursanız sevinirimm

merhaba bayanlarr :) 10 aralık regl günümdü. fakat ben 7-8 aralıkta ovülasyona girdim. bu durumda adet günümde sekti. pko hastasıyım o yüzden belli olmuyor meyin ne zaman olacağı şansıma testte gördüm ovülasyonuda değerlendirdim ogünleri. sorum da şu kasıklarımda sadece batma var bazen dahada sancılı oluyor ve normalden daha çok idrara çıkıyorum regl belirtilerimde yok 2 gün önce test yaptım idrar tati çıkmadı. erken mi yaptım acaba ? hala da regl olmadım. yardmcı olursanız sevinirimm
Canım 2 gün önce yaptıysan yumurtlama üzerinden 11-12 gün geçmiş demektir. En az 14-15 gün geçmesi gerekiyor. Yani testte çıkması için daha erken 1-2 gün daha bekle o zaman test yap. Ben 6 aralıkta test yaptığımda test negatifti ertesi gün 7 aralıkta yaptım çizgi belirgin olmuştu. Yani 1 gün bile önemli testte çıkıp çıkmamasında

Anladığım kadariyla ovulasyonun 11-12. Günü test yapmissin daha erken cikmaz 1-2 gün sonra direk kan vererek kesin sonuc alabilirsin canim geç dollenme falan yoksa

Kasık batmalarım oluyor arada. Bir de iştah açıldı çok.

Back