• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon ve gebelik testine göre pozitif mi acaba ?

strudel

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2021
292
497
53
Merhaba arkadaşlar, evde ovulasyon testim ve hamilelik testlerim vardı. Sabah uyandığımda yaptım bir hafta var regle. Ovulasyon testim hemen çift çizgi oldu. Gebelik testinde 4. Test silik hayalet çizgi var. Hamilelik diyebilir miyim?

Eklentiler

• ED592C55-6A8F-4B9C-8F69-C4359AFE9A0E.jpeg
    ED592C55-6A8F-4B9C-8F69-C4359AFE9A0E.jpeg
    166,2 KB · Görüntüleme: 430
Merhaba arkadaşlar, evde ovulasyon testim ve hamilelik testlerim vardı. Sabah uyandığımda yaptım bir hafta var regle. Ovulasyon testim hemen çift çizgi oldu. Gebelik testinde 4. Test silik hayalet çizgi var. Hamilelik diyebilir miyim?
Ovulasyon testi sabah ilk idrarla hep koyu çıkar o yüzden ilk idrarla yapılmaz yanıltmasın diye.
Gebelik testinde çok silik bir çizgi var gibi. İsterseniz bir kan verin netleştirin. Adete bir hafta varken 4 test yapmış olmanız bu işe çok kafayı taktiginizi gösteriyor. Sakinlesirsiniz biraz kan sonucuna göre.

Ovulasyon testi sabah ilk idrarla hep koyu çıkar o yüzden ilk idrarla yapılmaz yanıltmasın diye.
Gebelik testinde çok silik bir çizgi var gibi. İsterseniz bir kan verin netleştirin. Adete bir hafta varken 4 test yapmış olmanız bu işe çok kafayı taktiginizi gösteriyor. Sakinlesirsiniz biraz kan sonucuna göre.
Evet ilk silik çizgiyi görünce diğerini yaptım derken hepsinde yanlış mı görüyorum dedim ister istemez emin olmak istedim sanırım 😅

ovu bu kadar koyu çıkmışken hcgnin bu kdr silik çıkması pek normal değil birde test yarım çıkmş gibi . gerçi ikisininde bozuk olması dahada saçma. sabah kesinlikle kan verin yüzde 50de kaldım ben hahaha

İkinci idrarla yaptığımda da böyle çıktı ben. Ben en iyisi yarın kan testi yaptırayım.
2A058604-361E-42D5-A5D4-BAA515BDA6CE.jpeg

Bence var canım. Benim dün böyle çıktı sabah kan verdim pozitif

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Nasıl belirtiler yaşadınız yada yaşadınız mı? Benim şuan adet olacak gibi karnım ağrıyor, yorgunluk ve meme hassasiyeti var, son adet tarihim 10 ağustos ve yumurtlama günlerini değerlendirdik. Acaba hamilelik var mıdır test yapmaya korkuyorum negatif görürüm diye 😁

Buda benimki 🤭 ya bu test çok hassas yada hatalı ikiside aynı marka çünkü. Benim bugün çatlamanın 10. Günü uygulamaya görede salı günü adet olmam gerekiyor

Eklentiler

• IMG_20220908_080813.jpg
    IMG_20220908_080813.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 396
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Nasıl belirtiler yaşadınız yada yaşadınız mı? Benim şuan adet olacak gibi karnım ağrıyor, yorgunluk ve meme hassasiyeti var, son adet tarihim 10 ağustos ve yumurtlama günlerini değerlendirdik. Acaba hamilelik var mıdır test yapmaya korkuyorum negatif görürüm diye 😁
Teşekkür ederim canım sen de hamilesindir inşallah❤ benim çok uykum geliyordu normalde 12den önce uyumam 8 9da uykum geliyordu ve yumurtlama dönemim geçmesine rağmen yumurtlama akıntısı gibi akıntım vardı. Benim son adet 15iydi batım da pazartesi dün idrarda pozitif gördüm bu sabah da kanda çıktı. Bence senin de varsa çıkar canım. Hangi gün yumurtladın?

Sizde gebelik varsa şimdiye çıkması gerekir bence ya ama yinede dayanın bence bari siz adeti bekleyin 😅

Teşekkür ederim canım sen de hamilesindir inşallah❤ benim çok uykum geliyordu normalde 12den önce uyumam 8 9da uykum geliyordu ve yumurtlama dönemim geçmesine rağmen yumurtlama akıntısı gibi akıntım vardı. Benim son adet 15iydi batım da pazartesi dün idrarda pozitif gördüm bu sabah da kanda çıktı. Bence senin de varsa çıkar canım. Hangi gün yumurtladın?

28 ağustos yumurtlama günümdü, sizce yarın sabah test yapsam çıkar mı ne dersiniz yoksa bekleyim mi biraz daha

Benimde 3 gündür inanılmaz uykum var ve regl olacakmış gibi karın ve kasık bölgemde ağrı göğüs uçları çok hassas. Ama kıvrılsam bir köşede uyuyacağım o derece uykum var bakalım sabah erken gebelik testi yapıcam. Öğleden sonra kan testi.

Sağlıkla kucağınıza alın çok mutlu oldum adınıza 😍❤️🙏🏼

Var gibi bencede ama gerçekten hassas testler sanırım.

Back