• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon ve gebelik testi ni internetten hangi linkten alıyorsunuz?

eakgull

Guru
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
2.188
855
398
arkadaşlar reglim 5 gün geçti değerlerim negatif ne oluyor anlamıyorum. Bugün doktora gittim rahim duvarı kalınlaşmış dedi o nedemekse.. Şubat ayı itibari ile yeniden deneyeceğiz bakalım, bu ovulasyon ve gebelik testlerini internetten hangi adresten alıyorsunuz?Eczanede çok pahalı.. ve hangi markayı öneriyorsunuz. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

26 adet Ovulasyon testi ve 2 adet gbelik aldım ben surelab gibi bişidi..googledan arat bak, fiyatı uygun. :23:

arkadaşlar reglim 5 gün geçti değerlerim negatif ne oluyor anlamıyorum. Bugün doktora gittim rahim duvarı kalınlaşmış dedi o nedemekse.. Şubat ayı itibari ile yeniden deneyeceğiz bakalım, bu ovulasyon ve gebelik testlerini internetten hangi adresten alıyorsunuz?Eczanede çok pahalı.. ve hangi markayı öneriyorsunuz. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Canim bende mevcut istersen gonderebilirim....
10 paket yani 20 adet ovulasyon testi + 2 tane gebelik testim var....
Internetten almistim kullanmam nasip olmadi....
Hamile oldugumu yeni ogrenmistim :49:

Son düzenleme:
Canim bende mevcut istersen gonderebilirim....
10 paket yani 20 adet ovulasyon testi + 2 tane gebelik testim var....
Internetten almistim kullanmam nasip olmadi....
Hamile oldugumu yeni ogrenmistim :49:

Canım benim çok teşekkür ederim. Allahım bebeğini kucağına almayı hatta torunlarını görmeyi nasip etsin inşallah :)))
Ben sipariş verdim, çok araştırdım netten en sonunda jel + Ovulasyon + Gebelik testi aldım. Hastanede tüm testlerimide yaptırdım. Rabbim nasip ederse çalışmalara da başlıyoruz :)

Canım benim çok teşekkür ederim. Allahım bebeğini kucağına almayı hatta torunlarını görmeyi nasip etsin inşallah :)))
Ben sipariş verdim, çok araştırdım netten en sonunda jel + Ovulasyon + Gebelik testi aldım. Hastanede tüm testlerimide yaptırdım. Rabbim nasip ederse çalışmalara da başlıyoruz :)

Tamam canim hayirlisi olsun hakkinda :nazar:
Fazla bekletmeden gelsin melegin ins. :emir_bebek:
Guzel dileklerin icinse cok sagol canim darisi basina ins. :16:

Back