- 22 Ocak 2021
- 53
- 16
- 38
- 29
- Konu Sahibi birbebekhayali
-
Evet var gibi hayırlı olsun yarın kan verinMiratech gebelik testi ile bugün ilk idrar dan sonra test yaptım. Çizgi hafif çıktı, gebelik var mı sizce? Yanıltır mı? Adetime 3 gün var.
Hiçbir belirti yok göğüs hassasiyetim yok
İnşallah vardır çok teşekkür ederimEvet var gibi hayırlı olsun yarın kan verin
İnşallah vardırVar gibi duruyor
İnşallah vardir canimm allah isteyen herkese versim benimde birkac saat sonra pozitif oluyor bakalimİnşallah vardır
Merhaba gebelik var gibi kan testi sonucunuz nedir acabaMiratech gebelik testi ile bugün ilk idrar dan sonra test yaptım. Çizgi hafif çıktı, gebelik var mı sizce? Yanıltır mı? Adetime 3 gün var.
Hiçbir belirti yok göğüs hassasiyetim yok
Kan sonucum 60 çıktı beta hcgMerhaba gebelik var gibi kan testi sonucunuz nedir acaba
Merhaba kızlar ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve 28 kasımda kanamam oldu normalde regl tarihim 30 kasımdı ama 2 gün erken oldum. Kanamam 8 gün sürdü yaklaşık daha sonra 6,7,9,10 Aralık’ta eşimle birliktelik yaşadık. Eşim yurtdışına çıktığı için daha da birlikteliğimiz olmadı. Ara ara çok yoğun akıntım var sarı ve beyaz karışık krem kıvamında idrarda yanma kaşıntı yok. Zaten geçen ayda o akıntıyı yaşadığım için test yapmıştım pozitifi öyle gördüm. Bu ayda aynı şekilde akıntım oldu regl tarihime 7 gün kala test yaptım bu akşam direk silik çizgiyi gördüm fakat dikkatli bakıldığında biraz zaman geçince daha da belirginleşti. Ben daha önce de ilk hamileliğimde kimyasal gebelik yaşadım ve kanamam bittikten sonra sadece 1 kere birlikteliğimiz olmuştu ve o ayda hamile kaldım sağlıklı gebelik geçirdim 4 yaşında bir kızım var. Acaba tekrardan hamile kalmış olabilir miyim ? 1. Resim testi yapar yapmaz gördüğüm hayalet çizgi 2. Resim biraz zaman geçtikten sonra daha da belirginleşen resim
Hayırlı olsun saglicakla gelsin inşAllah. Aca şuan adet sanciniz varmi benimde ovulasyon üzerinden 12 gün gecti ama adet olcakmisim gibi sancım varKan sonucum 60 çıktı beta hcg
İlk 10 dakikda çıkmadıysa yoktur. Tecrübeyle sabit yüzlerce testim var saatler sonra ikinci çizgi çıkan. Ama hamile olduğumu öğrendiğim ay 1 saniye içinde iki çizgi de kırmızı belirdi. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin size deMerhaba arkadaşlar yaklaşık 1.5 yıl kadar çocuk istiyoruz adetime 1 gün kala hem gebelik gemde ovulasuon testi yaptım ovulasyon testi anında silik çizgi oldu ancak gebelik testi bi 5-6 saat sonra oldu benimle aynı durumda olup pozitif sonuç alan varmı ilk defa böyle bir şey yaşıyorum Eki Görüntüle 2982060
Merhaba gebelik var mı acabaMerhaba arkadaşlar yaklaşık 1.5 yıl kadar çocuk istiyoruz adetime 1 gün kala hem gebelik gemde ovulasuon testi yaptım ovulasyon testi anında silik çizgi oldu ancak gebelik testi bi 5-6 saat sonra oldu benimle aynı durumda olup pozitif sonuç alan varmı ilk defa böyle bir şey yaşıyorum Eki Görüntüle 2982060
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?