Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testlerinin hamilelik ile bir bağlantısı var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon gebelikte t cizgisi daha cok koyu cikar ve ilerleyen gebelikte t cizgisi ilk cikar

Bu şekilde çıkıyor hatta bazen daha belirgin çıkıyor 7-8 gündür
Canim bu pozitif degil cunku bundan çok gordum gebelik olunca atayim bak boyle gorunuyor ustteki ovulasyon alttaki gebelik testi benim bi ay boyle olmustu surekli bu koyuluktaydi tabi testin gittikce koyulasrsa olabilir

Eklentiler

• 20200324_151813.jpg
    107,6 KB · Görüntüleme: 45
Canim bu pozitif degil cunku bundan çok gordum gebelik olunca atayim bak boyle gorunuyor ustteki ovulasyon alttaki gebelik testi benim bi ay boyle olmustu surekli bu koyuluktaydi tabi testin gittikce koyulasrsa olabilir
merhaba canm Hayırlı olsin hamişsin qaliba

benimde testlerim Hep aynı gibi yarına artık çatlaması lazm yine pozotif ckarsa brakıcam ovu testini lh yüksek belkide pco olduğu için

Aa evet seninki baya koyuymuş teşekkür ederim canım gösterdiğin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…