- 1 Şubat 2020
- 1.378
- 869
- 43
- 42
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Ovülasyon testi sabah ilk idrarla yapılmaz kuzum 12-4 arası 2 saat önce sıvı alımı bırakılır sonra olan idrarla yapılır3 kere test yaptım evde 3 gün ara ile 2 tanesi ince hayalet çizgi çıktı en sonkinde yoktu (sabah ilk idrarla yaptım hepsini )
Hamilelik testlerini ilk idrarla yaptım zaten :)Ovulasyon testleri sabah ilk idrarla yapilmazmis bilginiz olsun
Bu yazdığım hamilelik testi canım ovülasyon her gün aynı saatte 2 saat önceden sıvı alımını bırakıp yapıyorum :)Ovülasyon testi sabah ilk idrarla yapılmaz kuzum 12-4 arası 2 saat önce sıvı alımı bırakılır sonra olan idrarla yapılır✔
BilmiyorumHamile olabilir siniz
Merhaba CanmBilmiyorum
Bu paylaşımdan birkaç gün geçmiş test yapmadınız mıBilmiyorum
İnşallahMerhaba CanmBende yeni başladım Pek anlamam Ama İnşAllah hayırlı Haberler alırsın
Bu ay
Elimde test kalmadı adetlerinde düzensiz zaten haftaya kan vereceğim sağlık ocağındaBu paylaşımdan birkaç gün geçmiş test yapmadınız mı
İyi sabırlısınız vallaElimde test kalmadı adetlerinde düzensiz zaten haftaya kan vereceğim sağlık ocağında
Adet düzensizliği olunca insan boşa ümitlenmek istemiyorİyi sabırlısınız vallaben dayanamazsın hayırlısı olsun
Ah kuzmm bende yeni bittim insan her ay ümitleniyor sonra adet oluyor Ümit’ler çöppp sonra kısa bir süre sonra tekrar umut doğuyor cok şükürAdet düzensizliği olunca insan boşa ümitlenmek istemiyor
Aynen öylecanımAh kuzmm bende yeni bittim insan her ay ümitleniyor sonra adet oluyor Ümit’ler çöppp sonra kısa bir süre sonra tekrar umut doğuyor cok şükür ❤
Bu şekilde çıkıyor hatta bazen daha belirgin çıkıyor 7-8 gündürOvulasyon gebelikte t cizgisi daha cok koyu cikar ve ilerleyen gebelikte t cizgisi ilk cikar
Canim bu pozitif degil cunku bundan çok gordum gebelik olunca atayim bak boyle gorunuyor ustteki ovulasyon alttaki gebelik testi benim bi ay boyle olmustu surekli bu koyuluktaydi tabi testin gittikce koyulasrsa olabilirBu şekilde çıkıyor hatta bazen daha belirgin çıkıyor 7-8 gündür
merhaba canm Hayırlı olsinCanim bu pozitif degil cunku bundan çok gordum gebelik olunca atayim bak boyle gorunuyor ustteki ovulasyon alttaki gebelik testi benim bi ay boyle olmustu surekli bu koyuluktaydi tabi testin gittikce koyulasrsa olabilir
Tessekkur ederim canim evet hamileyimmerhaba canm Hayırlı olsinhamişsin qaliba
Aa evet seninki baya koyuymuş teşekkür ederim canım gösterdiğin için :)Canim bu pozitif degil cunku bundan çok gordum gebelik olunca atayim bak boyle gorunuyor ustteki ovulasyon alttaki gebelik testi benim bi ay boyle olmustu surekli bu koyuluktaydi tabi testin gittikce koyulasrsa olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?