Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkOvülasyon testlerinin hamilelik ile bir bağlantısı var mı?
testim bu gun pikti Ama akşamkide solmadı Ve bu gün cook şidetli kasık ağrım var yarın deneyecem catlamamışsa bilmiyorum artık demekki test Hep öyle gösteriyo
Yalnız 15. Gün testi pozitif değil canım. Eğer o test pik olmuş olsaydı şimdiye adet olman gerekiyordu yada gebelik testlerin pozitif olurdu. Bence asıl şimdi yumurtlayacaksın testlere devam et yumurtlamayı görene kadar
testim bu gun pikti Ama akşamkide solmadı Ve bu gün cook şidetli kasık ağrım var yarın deneyecem catlamamışsa bilmiyorum artık demekki test Hep öyle gösteriyo
Bende de pko var da adet döngüsünün 7.günü başladım hep silik çıkıyordu 15.gün belirgin çıktı sonra yine silikleşti 44.gün bugün 7-8 gündür yine belirgin çıkıyor her gün pko yoksa başka birşey mi etkiliyor çözemedim