Canım umutlandırmak istemem ama benimde aynısı olmuştu sadece biraz daha koyuydu benim çizgim ama adet günümde yapmıştım ben ve hamileyim umarım seninde öyledir..
Bence yap gitsin kafanda olacagina :) negatifse bile daha erken oldugundan diyebiliriz ama pozitifse rahatlarsin :)
Peki sizde de bi cok hamileyim hissi bi hic deilim hissi oluyor mu? :))
benim adet günüm belli değil çünkü bikaç aydır 3-5 gün sarkıyo.ama son adetimin üzerinden 26 gün geçti biraz daha beklesemmiki gözün aydın buarada :)
Nice guzel yiilariniz olsun insallah :) yani o zaman simdi yap kurtul :) hani negatif olursa yarina kadar biraz toparlanmis da olursun pozitifse zatenyarın yapmak istememin sebebi ilk evlilik yıldönümümüz :) hediye olur diye düşünüyorum.ama negatif çıkarsa üzülrm yaa çünkü günlerdr testlerle uğraşıyorum
Nice guzel yiilariniz olsun insallah :) yani o zaman simdi yap kurtul :) hani negatif olursa yarina kadar biraz toparlanmis da olursun pozitifse zaten
Ama sabredebilirsen daha saglikli oluru tabi ama insan duramiyor anliyorum seni
Eki Görüntüle 848087 yuklendi mi bilmiyorum kizlar ama son durum bu 12. Gun koyu 13. Gun silik 14. Gun tekrar koyulasti
sağol canım benim:) ulen bari ortak bi nokta bulun biri yap diyo biri beklene zor bu beklemek yaa[/QUO
hayirlisi olsun canim. Nasi rahat edeceksi icin onu yap elbet :)
kuzum senin hep silik ama yaaa acaba kişiden kişiye değişiyomu yani tam kopkoyu olmuyomu acaba eğer öyleyse en koyu olanı bazalmak lazım bide tabi daha yumurtlamamış olabilirsin
Valla bende anlamadim ki yaa akintimda var yapiskan gibi gecen aksam ilk sayfalari okudum orda bi bayanin da bu sekilde silikmis surekli anlayamamis clear blue alip gulen yuzle anlamis keske oyle testlerden alsaydimbi de ben pek sivi alip almama olayina dikkat etmiyorum acikcasi siz yapmadan once 4 saat kadar filan sivi almiyomisunuz ben dura ki o kadar uzun sure :/
daha neler bende dayanamam 1-2 saat su içmemeye çalışıyorum okadar :) benim bya koyu çıktı çizgi ondan anlamıştım sen o gülen yüzlüden al bence
Bi de cok almistim bu testlerden artik bitince sonuc alamazsam digerinden alirim bence koyuluk yumurta kalitesiyle de alakali olabilir bir de testi saat kac gibi yapiyosun ve gunde bi kere mi yapiyosun cok soru sordum kusura bakma :)
önemli değl canım nolcak :) ben 12 1 gibi yapıyodum genellikle ama yakaladığım günden sonrakileri rast gele yaptım mesela bugün akşam üstü yaptım bikaç sefer sanırım 2gün akşamda yaptım yani günde iki defa oldu ama ozamanlar silikti.
Bukiliiii artık bi test yap burda ben sabırsızlıktan kudurdumiçime doğuyor sende bebişş varrr
ayyyyyyyyy ne güzel konuştn yaaabikaç gün daha bekliycem canım çünkü bugn daha 26.gün çıkmazsa çok üzülürm :)
Çok merak ediyorum ama üzülmeni tabikide istemem artık sabredicez napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?