• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovülasyon testlerimin fotoları yardım bekliyorum

adet zamanımı ateş yükseliyo.şuan acayip bi hararet var üzerimde sıcaklanıyorum sürekli
canım adet yaklaşınca ates dusuyor eger gebeysen düşmüyor atesın ben hem ateş ölçüyom hem testı yapıyorum ama vucudumda enfeksıyon var bu aralar ateşim bu ay benı yanıltıyo test için henuz erken ama ben ilk gebelıgımde adetımden 1 hafta gecınce göstermışti idrar testi bıraz daha bekle moralını yuksek tut :16:

tamam canım sağol.ateşimi ölçmedim ama acayip fazla ateşin olunca nasıl bunalırsın öyleyim şuan.bide adet öncesi göğüslerim dolgunlaşırdı ama hiç acımazdı sağ göğsüm çok acıyo 2 gündür böyle

Ben de ilk hamıleliğimi göğüs hassasiyetinden anlamıştım sizi ve ucunda koyulaşma ve de damarlarda belirginleşme olmuştu inşallah bebiş gelıyodur canım ya :49:

bukili slm sayfaların tamamını okuymdım meraktan hamile misin

ben özet geçiyim ozaman :) ovülasyonla yumurtlamayı yakaladım üzerinden 12 gün geçti son bikaç gündür ovülasyon yine koyu.bende bugün hamilelik testi yaptım ama negatif :( gerçi daha erken son bikaç aydır 35-36 günde bir adet oluyorum şuan 27.gün

Ben de ilk hamıleliğimi göğüs hassasiyetinden anlamıştım sizi ve ucunda koyulaşma ve de damarlarda belirginleşme olmuştu inşallah bebiş gelıyodur canım ya :49:

bende şuan sadece acı var adet olcakmışım gibi hissediyorum ama inşallah olmam buseferde olmazsa çok üzülürüm :43:

şaka gibi yaaaaa ovülasyon testi yaptım ikiside aynı renk çıktı azönce :1::1: noluyo banaaaaaaaa

Harika, hamilesin canım yaaa:16: Bak istersen bir de gebelik testi yap, onda da çıkacak :34:

Hamilelik testi yaptım demişsin. Valla bence yarın bi kan testi yaptır

Son düzenleme:
Harika, hamilesin canım yaaa:16: Bak istersen bir de gebelik testi yap, onda da çıkacak :34:

Hamilelik testi yaptım demişsin. Valla bence yarın bi kan testi yaptır

ah keşkem keşkem keşkem :D bi önceki sayfada bugün yaptığım idrar testinin fotosu var baksana ona canım bişeyler yazmştım

ilk resim dpo 10 da.yumurtlama olmadığı zamanlarda daha silik çıkardı 2.çizgi.burda hafif bişeyler var.
Eki Görüntüle 845958

2.resim dpo 12.
çift çizgi koyu olan ovulasyon testi
daha silik olan gebelik.

Eki Görüntüle 845959

yarın tekrar yaparsın elinde varsa,yarın koyulaşmaya başlarsa hamilesin inşallah :16:

canım ya seninle aynı durumdayım 10.gün aynıydıya 12.günün testleride seninkiyle aynı oldu :)

işte buda bugün yani yumurtladıktan 12gün sonraki ovülasyon testim

Eklentiler

• $Bkttttt.jpg
    $Bkttttt.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 134
Selam kızlar. .bugun benim 15.gunum hemen hemen ikiside ayni koyulukta gibi tepefondan girdiğim icin resim nereden atılıyor bilmiyorum paylasamiyorum çünkü. .simdi tecrübeli arkadaşlar benim ilişki duzenim bu aksamdan itibaren mi gun aşırı olmalı yardımcı olurmusunuz

şaka gibi yaaaaa ovülasyon testi yaptım ikiside aynı renk çıktı azönce :1::1: noluyo banaaaaaaaa

canım benim bence sen hamilesiiiiiiiiiin :) o yaptığın gebelik testi de zaten kıytırık bişeye benziyo hem daha günün de varmış bak bence o teste aldanıp üzülme hı :)

işte buda bugün yani yumurtladıktan 12gün sonraki ovülasyon testim

aaaaa evet bi önceki teste göre koyulaşmış :46: ilk sayfadaki resme göre kıyasladım.

idrar testini sabah yapmadın sanırım,belki çıkardı...
aayyy hadi inşallah bakalım,çok heyecanlı 2 gün daha :52:

canım benim bence sen hamilesiiiiiiiiiin :) o yaptığın gebelik testi de zaten kıytırık bişeye benziyo hem daha günün de varmış bak bence o teste aldanıp üzülme hı :)

idrarın içine testi sokcakmışım 5dk bekletcekmişim :1: ilkdefa duydum tabi kullanım klavuzu olmadığından bende üstüne az bişey dökmüştüm :1::1: inşallah canım yaaaa

aaaaa evet bi önceki teste göre koyulaşmış :46: ilk sayfadaki resme göre kıyasladım.

idrar testini sabah yapmadın sanırım,belki çıkardı...
aayyy hadi inşallah bakalım,çok heyecanlı 2 gün daha :52:

evet canım ben wc ye sabah 5 gibi gidiyorum hepte uykulu uykulu o aklıma gelmedi öğleden snra yapmıştım :1: eşimde tutturdu sen bugün yumurtluyosun diye

Back