• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovülasyon testlerimin fotoları yardım bekliyorum

arkadasımsenı gordum bende ovulsyon testıyle baktım bır hafta once yaptıgımda sılıktı sımdı senın ıkıncı resım gıbı cıktı bende test yapmıyorum beklıcem ama yumrutlama gunum coktan gectı benım

benimde yumurtlama geçel çok olduda acaba hamilemiyim diye yapmıştım diğerlerini :)

benimde yumurtlama geçel çok olduda acaba hamilemiyim diye yapmıştım diğerlerini :)

ben yapmaıdm ıste tek yapım dedim cunku gecen hafta yaptım sılıkdı ama onu yumurtlamamı kontrol ıcın yaptım adetımden 4 gun gectı ılk defa ovulasyon denıom.) benım umut yok ama esımın var :) bıkac gun bekleyıp yapım bari test

ben yapmaıdm ıste tek yapım dedim cunku gecen hafta yaptım sılıkdı ama onu yumurtlamamı kontrol ıcın yaptım adetımden 4 gun gectı ılk defa ovulasyon denıom.) benım umut yok ama esımın var :) bıkac gun bekleyıp yapım bari test
benim sat 8 ekimdi bikaç gün bekleyebilirsem direkt hamilelik testi yapcam :))

:43: hamilelik testi yaptım ve sonuç negatif görünüyo :( bu test ovülasyon testlerinin yanında hediye gelmişti ve ambalajın içinden böyle çıktı çok ilginç ilkdefa böyle bi test gördüm.c t fln yazmıyor göründüğü gibi. markasıda laboquick. yanılma payı varmıdır :( ve daha adetim gecikmedi

Eklentiler

• $Fotoðraf1807.jpg
    $Fotoðraf1807.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 99
hu huu nerdesiniz :(

Kızz dayanamadın yaptın dimiii :) ama yukardaki yazılarından birinde bişi hissetmiyorum demişsin ya,bence hamilesin.genelde bi hissiyat olmadığında sürpriz oluyo..Dualarım seninlee..Senin de duaların benimle olsunn ..

Kızz dayanamadın yaptın dimiii :) ama yukardaki yazılarından birinde bişi hissetmiyorum demişsin ya,bence hamilesin.genelde bi hissiyat olmadığında sürpriz oluyo..Dualarım seninlee..Senin de duaların benimle olsunn ..

dua ederken herkes için ediyorum hep evet dayanamadım ama test biacayip ya poşetinin içinden öylece çıktı içinde kağıt bile yoktu

:43: hamilelik testi yaptım ve sonuç negatif görünüyo :( bu test ovülasyon testlerinin yanında hediye gelmişti ve ambalajın içinden böyle çıktı çok ilginç ilkdefa böyle bi test gördüm.c t fln yazmıyor göründüğü gibi. markasıda laboquick. yanılma payı varmıdır :( ve daha adetim gecikmedi

bu hassas test galıba yanında verılıyolardı erken gebelıgı gosterıodu yanlıs hatırlamıosam

bende yaptım erken oldugunu bile bile negatıf cıktı:) o yuzden zaten umudum yokda cumartesı kontrole gıderken adet olmazsam kan tahlılı yaptırıcam

sen bide ateşini ölç bakalım.
benimde ovulasyon koyu çizgi.
ama ateşim dün 36,4
bu sabah 36,2
yarında 36,1 olacak ve kırmızı kartı yiyecem.
ölç bakalım yarın sabah.kaç çıkacak.

ben bu ateş olayını anlamıyorum yani hiç bi bilgim yok ateşölçerimde yok zaten :(

Back