bu testler gebelik testiyse buna göre hamilesin inşallah da öledir canım en doğrusu kan testi
inşallah canım inşallah :)) sayılı günler kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu testler gebelik testiyse buna göre hamilesin inşallah da öledir canım en doğrusu kan testi
fotoları ekleyebildimmi bilmiyorum ama eklendiyse ikiside koyu olan testi yumurtlama günümde yaptım yani ogün yumurtlama oldu.diğer testtede biri biraz daha silik.onuda yumurtlamadan 10 gün sonra yaptım.yani adetime bikaç gün kala.ovülasyon testleri hamilelik oluştuğunda böyle olabiliyomuş.sizce hamile olabilirmiyim
hadi yaaa neyse hayırlısı bidahaki aya inşallah :)
ovülasyona devam ediyorum koydum fotoğrafını :)inşallah canım hayırlısı olsun...sen test falan yaptın mı bi daha...minişin seninledir inşallah :)
bu da bugünkü ovülasyon testim sizcede daha belirgin olmuşmu kızlar
kızlarr ben daha adet olmadım hamile olma ihtimalim var mı perşembe kan testi verdim negatif çıktı
hosgeldn gel cy ıcelım
kızlarr ben daha adet olmadım hamile olma ihtimalim var mı perşembe kan testi verdim negatif çıktı
sen dr a git bian önce :)
Insallah hamilesindir, daha once bu sonuclari bulup hamile oldugunu ogrenenler olmus forumda:) su 4 gun kala sonuc veren testlerden mi alsan acaba negatif ciksa bile erken oldugu icin kesin olmayabilir ama pozitifse pozitiftir
fotoları ekleyebildimmi bilmiyorum ama eklendiyse ikiside koyu olan testi yumurtlama günümde yaptım yani ogün yumurtlama oldu.diğer testtede biri biraz daha silik.onuda yumurtlamadan 10 gün sonra yaptım.yani adetime bikaç gün kala.ovülasyon testleri hamilelik oluştuğunda böyle olabiliyomuş.sizce hamile olabilirmiyim
kızlar bu ay netten ovulasyon testi aldım 12.güne kadar çizgi bile yoktu o gün pembe bi çizgi oldu ertesi gün kırmızı (ama kırmızıda eşimle birlikte olamadık cenazemiz vardı öyle geçti) 14.günde gene yaptım bukez yine çizgi falan yok demekki yumurtlamam geçmiş şimdi kafama takılan şu... 13. gün beraber olamadık ama 12 ve 14. gün olduk hamile kalma şansım nedir dualarınıza ihtiyacım var...
inşallah yaa o testlerden ancak internet üzerinden alırım oda 1haftaya ancak elimde olur.ovülasyonun yanında 2tane hamilelik testi yollamışlardı yarın birini yapsammıki 27.gün olcak yarın