canım yazını gördüm cvp vermek istedim inşallah işe yarar..
kuzum bende ovu. testi yaptım hamile kalmak istedigim zaman ama ben o ay bal çörekotu tarcın karışımı falanda yemiştim çünkü benim çok düzensizligim vardı neyse bunları gecim şimdi ilk testtin koyu çıkmış yani yumurttan baya olgunlaşmış ve catlamış veya catlamaya hazır demek oluyo ve yumurtlama akıntısı yapışkan uzayan bi sıvı sen bu sıvıyı gördügünde degerlendirmeye başla günlerini. ben öyle yaptım testtimin koyu oldugu günden itibaren ve o zaman akıntım yapışkandı ben 5 gün kesintisiz ilişki yaptım gün aşırı degildi ve belimin altına yastık koydum ve öyle 2 saatten fazla bekledim. yani canım sen akıntın bitene kadar ilişkide bulun ve belinin altına yastık koy. ha bide adettini kahverengilerden itibaren sayacaksın o da zaten adetin başlangıcıdır
inşallah anlatabilmişimdir sormak istedigin bişey varsa sor canım
çok teşekkur ederım canım bende dun o koyu testten sonra yapışkan bı akıntı görmüştüm o zaman yumurtladım yanı dimi benım ıcın yumurtlamak önemlı cunku çikolata kistim var maalesef ( ayy inşallah öyledır ya Allahım yardımcımız olsun senin de bebeğin hayırlı olsun canım Allah kucagınıza almayı nasip eder inşallah