arkadaşlar benim adetim 6 gün geçti ve adet olmadım perşembe günü kan verdim negatif çıktı..şimdi ben ne yapayım adt olmayınca çok strese giriyorum
biraz daha bekleyip dr a gorunun
normalde duzensizlik oluyormu
bende 10 gun geçtigi bileolur nadirde olsa yumurtaliklarimin cani oyle çali$mak istiyormu$, dr oyle demi$ti :)
geçen sene oldu en son düzenlidir ama bu ay sapıttı.. dr salıya kadar adet olmazsan gel demişti..bakalım söktürücü alırım mecbur yoksa böyle geleceği yok...bir de ben bu ay yummurtlama testinde pozitifi hiç görmedim onunla bir ilgisi var mı?
geç yumurtlama olduysa adetde ona gore gecikiyodur herhalde
adet sokdurucu için acele etme derim ..
1 hafta gecikince bi$ey olamz, niye stres yapiyorsunki
hamileysen 9 ay adet olmuycan , 9 ay stres topu gibimi dola$acaksin
ben 4 yil adet olmadim gayettde rahattim :) ( iki hamilelik + emzirme donemleri adet olmami engelledi derken 4 yila tamamladik, menapoza 4 yil geç girecem yani :))))
:))allah seni ne yapmasın emi:)bu halde b eni güldürdün..yani hamile değilim ben de bir an önce adet olup şansımı kullanmak istiyordum ama geçiyor ..yani hamile olma ihtimalim var mı
arkadaşlar benim adetim 6 gün geçti ve adet olmadım perşembe günü kan verdim negatif çıktı..şimdi ben ne yapayım adt olmayınca çok strese giriyorum
uygunmu$ TR de
burda 4-5 tanesi 20 euro diye biliyorum ben :s
:))
kirmizilar gelmedigi surece hamilelik riskin var tabiki ..
aaaaaa sen daha olmadınmı kuzum bi dr a gitsene.aslında strestende gecikiyor biliyomusn.benim de öyle gitgide gecikme süresi arttı
hayır canım yaabekleyeceğim işte..bu arada topiğin hayırlı olsun canım inş bu ay hamile olursun bizleri bilgilendirirsin:))
:))boşver ozaman sen testi pahalı çünkü bide çokcuklarında varmış :)
Eki Görüntüle 846785 kızlar yardım lütfen !!! testim dün koyu çıkmıştı bugun silikleşmiş ben yumurtlamış mı oluyorum sabahta yapışkan akıntı gelmişti siz ne düşünüyorsunuz ? ayrıca benım adetım ilk iki gün kahve geliyo sonra kırmızılar başlıyor ben ılk günümü kahvelerden mi saymaya başlamalıyım eger kahvelerden başlamam gerekliyse bu test 12. ve 13. günlerimin testi olucak. yok kırmızılardan saymaya başlarsam 9.ve 10. günler sayılıyor off kafam karıştı yaaa :26:
sağol canım benim inşallah hepimiz tez zamanda hamiş oluruz yine stres tavan yaptı :/ sen dr a görün muhakkak ihmal etme
yumurtlaman bitmiş bence ama öncekide tam koyu değil tam olarak bilemedim
ay bilmiyorumm sıkıldım beklemekten ya ilk defa yapıyorum bende tam olarak çözemedım henuz bi daha kia dete kadar yapıcam eger yakalayamazsam sonra dr. yolu gözükecek sanırım
Eki Görüntüle 846785 kızlar yardım lütfen !!! testim dün koyu çıkmıştı bugun silikleşmiş ben yumurtlamış mı oluyorum sabahta yapışkan akıntı gelmişti siz ne düşünüyorsunuz ? ayrıca benım adetım ilk iki gün kahve geliyo sonra kırmızılar başlıyor ben ılk günümü kahvelerden mi saymaya başlamalıyım eger kahvelerden başlamam gerekliyse bu test 12. ve 13. günlerimin testi olucak. yok kırmızılardan saymaya başlarsam 9.ve 10. günler sayılıyor off kafam karıştı yaaa :26:
evet baştan sona yapmak gerekiyor çünkü erken veya geç yumurtlama olabiliyor ben yumurtlamayı yakalayınce bya bi süre test yapmadım bi 10 gün kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?