ovülasyon testlerimin fotoları yardım bekliyorum

arkadaşlar benim adetim 6 gün geçti ve adet olmadım perşembe günü kan verdim negatif çıktı..şimdi ben ne yapayım adt olmayınca çok strese giriyorum

biraz daha bekleyip dr a gorunun
normalde duzensizlik oluyormu
bende 10 gun geçtigi bileolur nadirde olsa yumurtaliklarimin cani oyle çali$mak istiyormu$, dr oyle demi$ti :)

biraz daha bekleyip dr a gorunun
normalde duzensizlik oluyormu
bende 10 gun geçtigi bileolur nadirde olsa yumurtaliklarimin cani oyle çali$mak istiyormu$, dr oyle demi$ti :)

geçen sene oldu en son düzenlidir ama bu ay sapıttı.. dr salıya kadar adet olmazsan gel demişti..bakalım söktürücü alırım mecbur yoksa böyle geleceği yok...bir de ben bu ay yummurtlama testinde pozitifi hiç görmedim onunla bir ilgisi var mı?

geç yumurtlama olduysa adetde ona gore gecikiyodur herhalde
adet sokdurucu için acele etme derim ..

1 hafta gecikince bi$ey olamz, niye stres yapiyorsunki
hamileysen 9 ay adet olmuycan , 9 ay stres topu gibimi dola$acaksin

ben 4 yil adet olmadim gayettde rahattim :) ( iki hamilelik + emzirme donemleri adet olmami engelledi derken 4 yila tamamladik, menapoza 4 yil geç girecem yani :))))

allah seni ne yapmasın emi:)bu halde b eni güldürdün..yani hamile değilim ben de bir an önce adet olup şansımı kullanmak istiyordum ama geçiyor ..yani hamile olma ihtimalim var mı

allah seni ne yapmasın emi:)bu halde b eni güldürdün..yani hamile değilim ben de bir an önce adet olup şansımı kullanmak istiyordum ama geçiyor ..yani hamile olma ihtimalim var mı
:))

kirmizilar gelmedigi surece hamilelik riskin var tabiki ..

arkadaşlar benim adetim 6 gün geçti ve adet olmadım perşembe günü kan verdim negatif çıktı..şimdi ben ne yapayım adt olmayınca çok strese giriyorum

aaaaaa sen daha olmadınmı kuzum bi dr a gitsene.aslında strestende gecikiyor biliyomusn.benim de öyle gitgide gecikme süresi arttı

aaaaaa sen daha olmadınmı kuzum bi dr a gitsene.aslında strestende gecikiyor biliyomusn.benim de öyle gitgide gecikme süresi arttı

hayır canım yaabekleyeceğim işte..bu arada topiğin hayırlı olsun canım inş bu ay hamile olursun bizleri bilgilendirirsin:))

boşver ozaman sen testi pahalı çünkü bide çokcuklarında varmış :)
:))
evet ya çocuklarin rizkini çope atmak resmen
du bakalim korunmayi birakiyim bi belki kendi gelir 3 Numara
ilk ikisinde hiç beklemedim buda oyle olur in$alalh ..

kızlar yardım lütfen !!! testim dün koyu çıkmıştı bugun silikleşmiş ben yumurtlamış mı oluyorum sabahta yapışkan akıntı gelmişti siz ne düşünüyorsunuz ? ayrıca benım adetım ilk iki gün kahve geliyo sonra kırmızılar başlıyor ben ılk günümü kahvelerden mi saymaya başlamalıyım eger kahvelerden başlamam gerekliyse bu test 12. ve 13. günlerimin testi olucak. yok kırmızılardan saymaya başlarsam 9.ve 10. günler sayılıyor off kafam karıştı yaaa :26:

yumurtlaman bitmiş bence ama öncekide tam koyu değil tam olarak bilemedim

sağol canım benim inşallah hepimiz tez zamanda hamiş oluruz yine stres tavan yaptı :/ sen dr a görün muhakkak ihmal etme

inş canım yaa hep düşünüyorum ben anne olacak mıyım diye çok canım yanıyor çok bunu en iyi sizler anlarsınız rabbim dualarımızı kabul eder inş

yumurtlaman bitmiş bence ama öncekide tam koyu değil tam olarak bilemedim

ay bilmiyorumm sıkıldım beklemekten ya ilk defa yapıyorum bende tam olarak çözemedım henuz bi daha kia dete kadar yapıcam eger yakalayamazsam sonra dr. yolu gözükecek sanırım

ay bilmiyorumm sıkıldım beklemekten ya ilk defa yapıyorum bende tam olarak çözemedım henuz bi daha kia dete kadar yapıcam eger yakalayamazsam sonra dr. yolu gözükecek sanırım

evet baştan sona yapmak gerekiyor çünkü erken veya geç yumurtlama olabiliyor ben yumurtlamayı yakalayınce bya bi süre test yapmadım bi 10 gün kadar

Yaaa biliyo musun benim de bugün silikleşti.dünkü testi fotoğraf olarak atmıştım.gayet belirgindi biliyorsun.ama bugün ilk yaptığım gün gibi silik.yumurtladım mı acabaaaaaa.

evet baştan sona yapmak gerekiyor çünkü erken veya geç yumurtlama olabiliyor ben yumurtlamayı yakalayınce bya bi süre test yapmadım bi 10 gün kadar

senin yumurtladıgın gunku testinin fotografı var mı canım varsa atar mısın buraya rica etsem

canım yazını gördüm cvp vermek istedim inşallah işe yarar..
kuzum bende ovu. testi yaptım hamile kalmak istedigim zaman ama ben o ay bal çörekotu tarcın karışımı falanda yemiştim çünkü benim çok düzensizligim vardı neyse bunları gecim şimdi ilk testtin koyu çıkmış yani yumurttan baya olgunlaşmış ve catlamış veya catlamaya hazır demek oluyo ve yumurtlama akıntısı yapışkan uzayan bi sıvı sen bu sıvıyı gördügünde degerlendirmeye başla günlerini. ben öyle yaptım testtimin koyu oldugu günden itibaren ve o zaman akıntım yapışkandı ben 5 gün kesintisiz ilişki yaptım gün aşırı degildi ve belimin altına yastık koydum ve öyle 2 saatten fazla bekledim. yani canım sen akıntın bitene kadar ilişkide bulun ve belinin altına yastık koy. ha bide adettini kahverengilerden itibaren sayacaksın o da zaten adetin başlangıcıdır
inşallah anlatabilmişimdir sormak istedigin bişey varsa sor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…