Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım yumurtlamışsın :)))
yok canım bende hiç akıntı olmadı bekle bakalım bi süre daha bi değişiklik olcakmı
ama c den koyu olması gerekmıyor mu ben o şekilde bılıyorum emin misiniz???
Reglme 8 gün kaldı ne zaman test yapsam acaba
fotoları ekleyebildimmi bilmiyorum ama eklendiyse ikiside koyu olan testi yumurtlama günümde yaptım yani ogün yumurtlama oldu.diğer testtede biri biraz daha silik.onuda yumurtlamadan 10 gün sonra yaptım.yani adetime bikaç gün kala.ovülasyon testleri hamilelik oluştuğunda böyle olabiliyomuş.sizce hamile olabilirmiyim
ay ne bileyim canım ya emin olamıyorum. benımde ıkıncı cızgı silik çıkmıştı yumurtama yok demişlerdi. ay valla kafam karıştı şimdi o zaman bende mı yumurtladım bı de ıcındekı kagıtta resımlerde gösterıyo ya negatıf dıyo sılık olanaKıyamam yaa,sen de bi umutlanıyon,bi tereddüt ediyon benim gibiii
ikinci fotoyu bugün mü yaptın.
ay ne bileyim canım ya emin olamıyorum. benımde ıkıncı cızgı silik çıkmıştı yumurtama yok demişlerdi. ay valla kafam karıştı şimdi o zaman bende mı yumurtladım bı de ıcındekı kagıtta resımlerde gösterıyo ya negatıf dıyo sılık olana
aa evet seninde hala silik çizgi var ama senin 14.gün pek belirgin değil gibi niye öyle acaba bikaç saat sonra netleşmişmidir.senin bat nezaman
Testi nezaman yaptiniz? Sabah uyaninca idrar ile oluyormu? Veya gece idrari ile tsk
bence bekle garanti olur erken yumurtlama olunca idrarda erken çıkıyo ama normal zamanda yumurtladysan ben bekle derim en erken adet gününde yaparsın
En zoruda o ya beklemek bel ve kasık agrısıda en fenası bulantımda var ama kusacak kadar değil inş bebiştir yaa
Kızlar bende bugün sabah C koyu T silik çıktı. Akşam üzeri C gene koyu T biraz daha koyu. Az önce gene yaptım C ile T aynıya yakın koyulukta. Hemen kocama ballı keçiboynuzunu yedirdim :) hadi hayırlısı benim içinde dua edin 5.denememiz bu[/QUOTE
allah yardımcın olsun güzel hberlerini bekliyoruz :)
ben anlamadim neden hamilleik tesi deilde ovulasyon testi tapiyorsunuz hamileligi ogrenmek için
hamilelik testi adet günü geçmeden belli olmuyo bizde sabırsızız :)