• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovülasyon testlerimin fotoları yardım bekliyorum

bi çırpıda hamile kalanlar nsl kalıyo anlamış değilim bizde böyle testlerin çizgisinin renk tonlarıyla uğraşıyoruz :) aman tek olsunda bunlar gelir geçer

fotoları ekleyebildimmi bilmiyorum ama eklendiyse ikiside koyu olan testi yumurtlama günümde yaptım yani ogün yumurtlama oldu.diğer testtede biri biraz daha silik.onuda yumurtlamadan 10 gün sonra yaptım.yani adetime bikaç gün kala.ovülasyon testleri hamilelik oluştuğunda böyle olabiliyomuş.sizce hamile olabilirmiyim

ikinci fotoyu bugün mü yaptın.

Kıyamam yaa,sen de bi umutlanıyon,bi tereddüt ediyon benim gibiii :70:
ay ne bileyim canım ya emin olamıyorum. benımde ıkıncı cızgı silik çıkmıştı yumurtama yok demişlerdi. ay valla kafam karıştı şimdi o zaman bende mı yumurtladım bı de ıcındekı kagıtta resımlerde gösterıyo ya negatıf dıyo sılık olana :27:

Son düzenleme:
ay ne bileyim canım ya emin olamıyorum. benımde ıkıncı cızgı silik çıkmıştı yumurtama yok demişlerdi. ay valla kafam karıştı şimdi o zaman bende mı yumurtladım bı de ıcındekı kagıtta resımlerde gösterıyo ya negatıf dıyo sılık olana :27:

Evet prospektüste silik çıkınca negatif diyo.ama ne bileyim işte,öteki günlerden daha belirgin olunca bu ne şimdi? dedim açıkçası :) acaba yumurtlamaya az bi zaman kalınca falan böyle gitgide mi belirginleşiyo yoksa birden bire mi kıpkırmızı oluyo..

bence bekle garanti olur erken yumurtlama olunca idrarda erken çıkıyo ama normal zamanda yumurtladysan ben bekle derim en erken adet gününde yaparsın

En zoruda o ya beklemek bel ve kasık agrısıda en fenası bulantımda var ama kusacak kadar değil inş bebiştir yaa

En zoruda o ya beklemek bel ve kasık agrısıda en fenası bulantımda var ama kusacak kadar değil inş bebiştir yaa

ben buzamana kadar herdefasında okadar çok belirti yaşadımki vücüdumda hç olmayan şeyler oldu.ama bu ay hamileliğe dair hiçbi belirti yok şimdilik

Kızlar bende bugün sabah C koyu T silik çıktı. Akşam üzeri C gene koyu T biraz daha koyu. Az önce gene yaptım C ile T aynıya yakın koyulukta. Hemen kocama ballı keçiboynuzunu yedirdim :) hadi hayırlısı benim içinde dua edin 5.denememiz bu

Kızlar bende bugün sabah C koyu T silik çıktı. Akşam üzeri C gene koyu T biraz daha koyu. Az önce gene yaptım C ile T aynıya yakın koyulukta. Hemen kocama ballı keçiboynuzunu yedirdim :) hadi hayırlısı benim içinde dua edin 5.denememiz bu[/QUOTE
allah yardımcın olsun güzel hberlerini bekliyoruz :)

ben anlamadim neden hamilleik tesi deilde ovulasyon testi tapiyorsunuz hamileligi ogrenmek için

günaydın kızlar henuz testimi yapmadım ama akşam yaptıgımda ıkıncı cızgı baya koyulaşmıştı ama aynı renk olmamışlardı bir de bu sabah yapışkan akıntı vardı acaba yumurtladım mı ki ya testi yapmayı merakla beklıyorum :30:

Back