ovulasyon testinın amacı gebeliği erkenden söylemek değil neticede. biz sabırsızlık ediyoruz dediğin gibi. en iyi başka şeylerle oyalanmaya çalışmak.:26:
kesinlikle öyle artık aklıma getirmemeye çalışcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ovulasyon testinın amacı gebeliği erkenden söylemek değil neticede. biz sabırsızlık ediyoruz dediğin gibi. en iyi başka şeylerle oyalanmaya çalışmak.:26:
kesinlikle öyle artık aklıma getirmemeye çalışcam
benim de elimde kalmadı artık test , saçma sapan zamanlarda yaptığım için bitti :)
zaten daha çol var adete. olmadıysa da kasım da kesin hamilesin bak yazıyorum
bir de gecen gun bir arkadaşımla konustum, nasılsa doğum kontrol hapını bırakır bırakmaz olmaz diye tatie falan gitmişler, tatil hesaplamışlar vs... o ay hamile kalmış... bunye bu iş... biraz da salabilmek az da olsa :))
tez zamanda sağlıkla gelsinler inşallah
inşallah canım yaaa bizde bu ay izne gitcez öylelikle aklımdan çıkar birazcık hem belki kafamda olmayıncada hamile kalırım bellimi olur.gördünmü son testimi
10.gün erken değilmi.gerçi erkende yumurtluyor olabilirsin.offff şu günler bi geçse kırmızılar gelmeseee
bugünkü testte bu
valal oldu mu bileemdim. ilk cizgi c. ikincisi t. asırı kuculttum gözkecek mi tam bilemedım
ya bayagı kucultunce tabi bayagı da yakınlaşmış oldu ama işte silik miktarda var . ben 14 gunde yapmamıstım testi, kendimle inatlaştım ama 15. gun yenildim. o zman bundan daha koyuydu tabi. ovulasyon bitince d bundan daha açıktı.
gördüm canım sanki daha silik gibi ama bu işler belli olmaz. sıkma canını stresten başka sıkıntıların olacak... eninde sonunda olacak o zamanını bekliyordur. zamanında neden olmadı diye üzüldüğüm şeyler hep daha sonra kendi kendine cevap verdi bundan diye. bir zamanı var. biz kendimize iyi bakalım, çalışmalara devam edelim, gerisi allaha kalmış...
izne çıkarken tatile bir yerlere mi gitmece :) yanına böyle duygusal olmayan kitap al aklın karışşın
benimde dün böyleydi canım bugün kalmadığı için yapamadım. bu testler bizimle oyun mu oynuyor acaba:)Rabbim hayırlı bi şakilde nasip etsin inşallah :))))
22. gun çizgisi ama burda pek belli değil
belki de gebeliktir canım o zamansa
ailelerimizden uzaktayız onların yanlarına gitcez göbüşte var herkes hamilemisin diyip moralimi bozcak.aman yaa napym hayırlısı artık.hem çok yolculuk yapcam bu sürede.belki dayanamazdı
22. gun çizgisi ama burda pek belli değil
belki de gebeliktir canım o zamansa
inşallah ama bana nedense pek öyle gelmedi silik ya...
ama inşallah tabiiiiii
evet haklısın, sen ovulasyon testlerini ve duymazdan gelme yeteneğinden bolca yanına al da git :) izi habersiz bırakma :)
bya uğraşmışsın sen inşallah tez zamanda karşılığını olumlu olarak alırsın.aslında biraz akışına bırakmak lazım eğer hiçbi sorun yoksa.ama biz onu yapamıyoruz enazndan benim için mümkün değil düşünmeden edemiyorum
kısmetten ötesi olmuyor benim kız kardeşim ilk çocuğundan sonra kaç yıl uğraştı 2. çocuk için aşılama bile yaptırdı sonra kendiliğinden oldu bebek 3 yaşındayken tekrar hamile kaldı aldırdı hap kullanmaya başladı 1 gün unutmuş tekrar hamile kaldı şimdi bir bebeği daha var, bizdede hiç sorun yok olmadı ya günler denk gelmiyor yada zamanı değil. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin[/QUOTE tabikide herşeyin zamanı belli ama biz bekleyemiyoruz allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize
ovulasyon testi hakkinda fazla bilgim yok o yuzden soruyorum kusura bakmayin
ovulasyon testi koyu çikarsa adete yakin hamileyiz anlamina mi geliyor
o testi deneemek istiyorum ama biraz tuzlu gibi fiyati
$imdi diyceksiniz çocuk için herseye deger
ama benim 2 tane var zaten çocugum , 3. için denemek istiyorum bu testi, istedigim zaman hamile olsam çok iyi olurdu ama nasip i$te, hayirlisi bakalim
öyle diyolar ama hamilelik testi daha mantıklı.ben 20 liraya almştım sanırım içindende 20 tane çıktı