• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovülasyon testlerimin fotoları yardım bekliyorum

nasıl bişey yaşıyoruz ya rüyalar,belirti varmı yokmu,bugün kimde ne var ne yok,kiminki geldi,kim hamile pembe dizi olduk resmen :) ama bana ii geliyor burası en azından yanlız değilmişim bazı konularda diyorum sağolun kızlar..... anaaaaan duygusala bağladım ben ya leeeee :)

aha haaaa çok güldüm yaa:60::60:resmen psikopata bağladık durumu rüyalar falan artık uyuyamıyorum düşünmekten aklım fikrim hep bebek:)benim 10 gün geçti

inşallah canım.benim çok gecikmez ama belli olmaz tabi çok stres yaptım

ya diyorum ki kendi kendime bir kaç yıl sonra burada yazdıklarıma bakıp bakıp güleceğim gerçekten biz çok stres yapıyoruz olacağı varsa da olmuyor..

ya diyorum ki kendi kendime bir kaç yıl sonra burada yazdıklarıma bakıp bakıp güleceğim gerçekten biz çok stres yapıyoruz olacağı varsa da olmuyor..

inşallah öyle olur ben bekarkende korkardım hep ilerde çocuğum olmıycak gibi hissediyorum derdim teee ozamandan geliyor stres:1:

sizin işiniz daha zor ben günümü bekliyorum ama sizinki çoktan geçmiş oooooooooooy ben öyle olsam delirirdim resmen bu belirsizlik hakikaten çok zor allah yardımcınız olsun....

Günaydınnnn kızlaaarr,mutlu,umut dolu güzel bir gün olsun hepimiz içiinn :)) Morallerimiz yüksek olsunn,aşk olsun meşk olsun :) Ben dişçiyee gidiyoomm,kanal tedavim varrr,çookk korkuyooommmmm :(( Öğlen gelirimmm

Günaydınnnn kızlaaarr,mutlu,umut dolu güzel bir gün olsun hepimiz içiinn :)) Morallerimiz yüksek olsunn,aşk olsun meşk olsun :) Ben dişçiyee gidiyoomm,kanal tedavim varrr,çookk korkuyooommmmm :(( Öğlen gelirimmm

günaydınnn.geçmiş olsun canım bende çok korkarım dişçiden ama kanal tedavisi çok zor olmuyo ben tek uyuşturmak için iğne yapıyoya onda zorlanıyorum :)

sizin işiniz daha zor ben günümü bekliyorum ama sizinki çoktan geçmiş oooooooooooy ben öyle olsam delirirdim resmen bu belirsizlik hakikaten çok zor allah yardımcınız olsun....

benimde günüm belli değil onun için geçip geçmediğini bilmiyorum yani yine belirsizlik :)

bugün sat üzerinden 30 gün geçti bebetime test aldım yapsammıki yoksa 3-4 gün dahamı beklesem kızlar

günaydın canım çok geçmiş olsun umarım agrısız sızısız halledersin ben galiba regl olucam gibi belirtileri 1 haftadan önce başlıyo yıne başladı karın agrılarım sen ne durumdasın bu arada ben nickimi degiştirdim haberiniz olsun bu yeni kullanıcı adım :52:

günaydınnn.geçmiş olsun canım bende çok korkarım dişçiden ama kanal tedavisi çok zor olmuyo ben tek uyuşturmak için iğne yapıyoya onda zorlanıyorum :)

Geldiiiimmmm :) Ayy uyuşuğuumm,konuşamıyoruumm.sadece yazabiliyoruumm :)) Saol kuşumm,geçti gittii çok şüküürr.Sen naptınn?

günaydın canım çok geçmiş olsun umarım agrısız sızısız halledersin ben galiba regl olucam gibi belirtileri 1 haftadan önce başlıyo yıne başladı karın agrılarım sen ne durumdasın bu arada ben nickimi degiştirdim haberiniz olsun bu yeni kullanıcı adım :52:

Canım teşekkür ederiimm,çok şükürr agrısız geçti..Benim daha 11 günüm var reglime.Ama daha şimdiden belim ve kasıklarım nasıl ağrıyoo.yaa bi de ben test yapmayı bıraktım 3 gündür.dün akşam yumurta akı gibi yapışkan bi akıntı geldi benden.alla alla dedim ben 1 kasımda yumurtlamadım mı,bu ne şimdi..Yeni nickin hayırlı olsun bu arada ;)

Canım teşekkür ederiimm,çok şükürr agrısız geçti..Benim daha 11 günüm var reglime.Ama daha şimdiden belim ve kasıklarım nasıl ağrıyoo.yaa bi de ben test yapmayı bıraktım 3 gündür.dün akşam yumurta akı gibi yapışkan bi akıntı geldi benden.alla alla dedim ben 1 kasımda yumurtlamadım mı,bu ne şimdi..Yeni nickin hayırlı olsun bu arada ;)

KEŞKE DEVAM ETSEYDIN BUGUN Bİ TANE yap bakalım belki de geç yumurtlamış ta olabilirsin ben de bıraktım artık zaten bu aydan pek fazla bi ümidim yok artık dıger aylara bakıcaz napalım yapıcak bısey yok :1:

Back