Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa tühh çok üzüldüm ya o kadar da umutlanmıştık hayırlısı olsun demek ki zamanu değilmiş canımyok ovülasyon da sürekli çift çizgi yok göğüs ağrısı yok gecikme hepsi yalan oldu. dün akşam çok üzüleceğim bi olay oldu sabaha kadar uyuyamadım sabahta erken saatte adet oldum
yok ovülasyon da sürekli çift çizgi yok göğüs ağrısı yok gecikme hepsi yalan oldu. dün akşam çok üzüleceğim bi olay oldu sabaha kadar uyuyamadım sabahta erken saatte adet oldum
ikinci fotoyu bugün mü yaptın.
yok ovülasyon da sürekli çift çizgi yok göğüs ağrısı yok gecikme hepsi yalan oldu. dün akşam çok üzüleceğim bi olay oldu sabaha kadar uyuyamadım sabahta erken saatte adet oldum
Ben 3 aşılama 2 tüp tedavisi gördüm birde ovulasyon testi deneyeyim dedim sat 18 ekim, bat 14 Kasım insallah ben guzel haberler alırım
inşallah güzel haberlerini alırız.ben de merakla bekleyeceğim.çünkü benim abimle eşi 11 tüp bebek denemesi yaptılar.artık bıktılar ve kendiliğinden olursa olur diye düşünüyorlar.ben de yine de bu yumurtlama günlerini kaçırmasınlar diye düşündüm.bakalım inşallah bu şekilde olur.
Kızlaarrr hu huuu bi gelişme var mı herhangi birinizdeeee?? Benim reglime 8-9 gün var ama şimdiden acaip belirtileri var.kasıklarım çok ağrıyoo
Kızlaarrr hu huuu bi gelişme var mı herhangi birinizdeeee?? Benim reglime 8-9 gün var ama şimdiden acaip belirtileri var.kasıklarım çok ağrıyoo
Reglim 1 gün geçikti erken test yapmıştım negatifti şimdi tekrar test yapacak cesaretimde yok bekliyorum bi tek belim agrıyor ve gögüs uclarım acıyor
hadi bakalım çıkmadık candan ümit kesilmezmiş inşallah gelmez seninkilerde hamişsindir :)
İnş cnm ya çok istiyorum :)))))
ben de canım ama bilemiyorum inanırmısın hiç pozitif bişey düşünemiyorum okadar alıştım ki olumsuza yine de dua et benim için de...........
inşallah regl olmazsın canım bizde seninle seviniriz :)