• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovülasyon testlerimin fotoları yardım bekliyorum

yok ovülasyon da sürekli çift çizgi yok göğüs ağrısı yok gecikme hepsi yalan oldu. dün akşam çok üzüleceğim bi olay oldu sabaha kadar uyuyamadım sabahta erken saatte adet oldum

yok ovülasyon da sürekli çift çizgi yok göğüs ağrısı yok gecikme hepsi yalan oldu. dün akşam çok üzüleceğim bi olay oldu sabaha kadar uyuyamadım sabahta erken saatte adet oldum
yaa tühh çok üzüldüm ya o kadar da umutlanmıştık hayırlısı olsun demek ki zamanu değilmiş canım :50:

Ah cnmın içi üzülme muhtemelen. Bende aynı durumdayım adet günüm yarın eger geçikirsemde bekliycem ve adet olduğum gibi spora yazılcam sırf kafam dagılsın bi meşkale olsun diye sende meşkul et kendini bişeylerle

deme be bukili.....çok üzüldüm ben şimdi ee o ovulasyondaki çizgiler neyin nesiymiş tüüh senin o kıytırık gebelik testinden bende de çıktı yaptım tabi negetif demekki şekerim doğru gösteriyomuş bu ay ben de pert oldum desene...

peki LH seviyesı neden yuksek cıktı adete yakın bence bı hormon tahlılı yaptır yaptırmadıysan

hayırlısı artık.kısmetten öte yol yok.o testleride düşünmek istemiyorum bi anormallik olduğu kesin ama

Dışarıda işlerim vardı,eve gelir gelmez pc'yi açtım..Merak ettim seni..Demek bu ay da olmadı:( Neyse canım,kafanı rahat tut,bu ay da gebeliği bi çıkar bakalım aklından..Dualarını eksik etme,eşinle flört et:) gezin,dolaşın,sinemaya gidin.Bak Beren Saat'in filmi gelmiş ona gidin.Yaa ne biliyim iştee,stresten uzak dur.Bak ne dicem anne olmadan anne olmayı öğrenelim,bebek gelişimi,çocuk iletişimi ile ilgili kitaplar edinelim,okuyalım..Kendimizi de tam teşekküllü hazırlamış oluruz hem ;) Rabbim hayırlı zamanı biliyo,beklicez..

hepinize teşekkür ederim kızlar eksik olmayın napalım geç olsunda güç olmasın nazlı demekki benim bebeğim annesi onu sabırla bekliycek...

Ben 3 aşılama 2 tüp tedavisi gördüm birde ovulasyon testi deneyeyim dedim sat 18 ekim, bat 14 Kasım insallah ben guzel haberler alırım

inşallah güzel haberlerini alırız.ben de merakla bekleyeceğim.çünkü benim abimle eşi 11 tüp bebek denemesi yaptılar.artık bıktılar ve kendiliğinden olursa olur diye düşünüyorlar.ben de yine de bu yumurtlama günlerini kaçırmasınlar diye düşündüm.bakalım inşallah bu şekilde olur.

inşallah güzel haberlerini alırız.ben de merakla bekleyeceğim.çünkü benim abimle eşi 11 tüp bebek denemesi yaptılar.artık bıktılar ve kendiliğinden olursa olur diye düşünüyorlar.ben de yine de bu yumurtlama günlerini kaçırmasınlar diye düşündüm.bakalım inşallah bu şekilde olur.

inşallah Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin :)

Kızlaarrr hu huuu bi gelişme var mı herhangi birinizdeeee?? Benim reglime 8-9 gün var ama şimdiden acaip belirtileri var.kasıklarım çok ağrıyoo :(

Kızlaarrr hu huuu bi gelişme var mı herhangi birinizdeeee?? Benim reglime 8-9 gün var ama şimdiden acaip belirtileri var.kasıklarım çok ağrıyoo :(

benim göğüsler balon oldu taşıyo ama süper gözüküyolar ha silikonlu gibi :) bide feci ağrısı olmasa ağrıdan düşücekler resmen...şafak 4 bekliyoruz bakalım umudum yok ama yinede nebilim süpriz olurmu diye :)

Reglim 1 gün geçikti erken test yapmıştım negatifti şimdi tekrar test yapacak cesaretimde yok bekliyorum bi tek belim agrıyor ve gögüs uclarım acıyor

Reglim 1 gün geçikti erken test yapmıştım negatifti şimdi tekrar test yapacak cesaretimde yok bekliyorum bi tek belim agrıyor ve gögüs uclarım acıyor

hadi bakalım çıkmadık candan ümit kesilmezmiş inşallah gelmez seninkilerde hamişsindir :)

ben de canım ama bilemiyorum inanırmısın hiç pozitif bişey düşünemiyorum okadar alıştım ki olumsuza yine de dua et benim için de...........

İnş en kısa zamanda hayırlı bir evladın olur sağlıklı sıhatlı olur sana çok bağlı olur rabbim tüm isteyenlere versin inş

inşallah regl olmazsın canım bizde seninle seviniriz :)

Canım gebeliği ( varsa tabi) erken öğrenmek için ovulasyon testi mi yapmam gerekiyo? Reglime 1 hafta fln var.Yapılıyosa ne zaman yapayım.Gebelik testi yapamıyom,daha erken..Hem negatifi görmek istemiyorum artık :(

Back