- 1 Nisan 2013
- 320
- 45
- 318
3. gün yapılan testlerden bilgim yok. Doktora gittiğim gün yapılan testler vardı fakat detayını hatırlamıyorum.
Nasıl söylemem gerekiyor bu testleri?
güzel duanız için tşk ederim, umarım sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
özel olmazsa kaçıncı denemede bebiş oldu. Bizim 3. denememiz olacak bu ay.
Adetin 2. ya da 3. günü gidip,bugün adetimin şu günü test yaptırmak istiyorum diyebilirsiniz.
Lh,fsh,e2 gibi isimleri vardı bu testlerin.Ben en son devlette yaptırmıştım bunları.Orada da yaptırılabilir yani.
İnşallah,Allah razı olsun...
Bizim hikaye uzun ve karışık Anlatmaya kalksam ohoo...Kaç 3 aylar geçirdik biz..
3.ayınız sa dr sana bu testleri yapmayabilir. 1 yıl şartı aranıyor genelde çünkü.
Daha çok yeni denemeleriniz kafanız rahat olsun,o günlere yoğunlaşın ama sadece o zamanla bırakmayın.adet bitimiyle
başlayın derim çünkü sürpriz yumurtalar olabilir hiç belli olmaz.
Bir de hiç koyu çizgi görmedim yazmışsınız,bazılarının lh hormonu çabuk pik yapıp sonra hemen düşmeye başlayabiliyormuş.belki sizinde öyledir.yumurtlama günü 2 test yapıp koyu çizgiyi yakalarsınız belki de.
Daha çok yenisiniz ama ateş ölçme yöntemi de yumurtlama olup olmadığını gösteren süper bir yöntem,belki
duymuşsunuzdur.Ama kafanızı şimdiden bu kadar şeyle bulandırmayın zaten ovulasyon testini kullanıyor muşsunuz.