• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovülasyon testlerimin fotoları yardım bekliyorum

KEŞKE DEVAM ETSEYDIN BUGUN Bİ TANE yap bakalım belki de geç yumurtlamış ta olabilirsin ben de bıraktım artık zaten bu aydan pek fazla bi ümidim yok artık dıger aylara bakıcaz napalım yapıcak bısey yok :1:

Yaa o akıntıyı gördüğümde geç olmuştu epey.ben de dedim bu gece bunu değerlendireyim.ama çok ilginç bişi oldu..konsantrasyon bozukluğu mudur nedir,ilişki yaşayamadık.vajinusmus günlerime geri döndüm sanki:( ne bileyim belki de gerçekten dün'dü ovulasyon günüm,ve allah nasip etmedi..Hayırlısı yaa,psikolojim gel-gitler yaşıyo bu aralar..

Yaa o akıntıyı gördüğümde geç olmuştu epey.ben de dedim bu gece bunu değerlendireyim.ama çok ilginç bişi oldu..konsantrasyon bozukluğu mudur nedir,ilişki yaşayamadık.vajinusmus günlerime geri döndüm sanki:( ne bileyim belki de gerçekten dün'dü ovulasyon günüm,ve allah nasip etmedi..Hayırlısı yaa,psikolojim gel-gitler yaşıyo bu aralar..

hayırlısı olsun canım ya gercekten kısmetten ötesi yalan stresten bazen herkes de olabiliyor o durum konsantre olamıyosun surekli aklın bebişte oluyo düşünmemek en iyisi ama her zamanda düşünmeden yapamıyorsun işte

Canım teşekkür ederiimm,çok şükürr agrısız geçti..Benim daha 11 günüm var reglime.Ama daha şimdiden belim ve kasıklarım nasıl ağrıyoo.yaa bi de ben test yapmayı bıraktım 3 gündür.dün akşam yumurta akı gibi yapışkan bi akıntı geldi benden.alla alla dedim ben 1 kasımda yumurtlamadım mı,bu ne şimdi..Yeni nickin hayırlı olsun bu arada ;)

Cnm bende ovulasyon testine göre 27 ve 28 inde yumurtlamış göründüm ama bu ayın 3 4 5 6 sında yumurta akı yapışkan akıntım geldi bugün durdu valla degerlendirmeleri yaptık 3 ve 5 inde gebelik testi yaptım biraz erkendi tabi şuan negatif bakalım ayın 15 inde yapıcam eger geç yumurtladıysam ancak belli olur allahisteyen herkeze bebiş nasip eder

Cnm bende ovulasyon testine göre 27 ve 28 inde yumurtlamış göründüm ama bu ayın 3 4 5 6 sında yumurta akı yapışkan akıntım geldi bugün durdu valla degerlendirmeleri yaptık 3 ve 5 inde gebelik testi yaptım biraz erkendi tabi şuan negatif bakalım ayın 15 inde yapıcam eger geç yumurtladıysam ancak belli olur allahisteyen herkeze bebiş nasip eder

Aaa senin de aynı yani benim gibi..Eee yanii testte gördüğüm koyu çizgi 1 kasımdaydı.ozmn yumurtladığımı düşündüm.yani ben o gün yumurtlamamış mıyım,dün mü yumurtladım ? off kafam karıştı:)

oh iyi bari :) bende bugün test aldımda geldim ama daha yapmadım cesaretimde yok :(

için içini yiyor yapmak için demi :) sen bu ay herzamankinden farklı bişeyler hissediyormusun? benim kasık ağrım çok fazla mesela daha önce adet olmadan 1 hafta önce başlardı ama bukadar sık ağrımazdı bu ay hem 10 gün önce başladı hemde çok sık ağrıyor acaba erkenmi adet olcam normali 14 ekim....napsam bilemedim

Aaa senin de aynı yani benim gibi..Eee yanii testte gördüğüm koyu çizgi 1 kasımdaydı.ozmn yumurtladığımı düşündüm.yani ben o gün yumurtlamamış mıyım,dün mü yumurtladım ? off kafam karıştı:)

Sorma benimde kafam çok karışık demin fark ettimde benim hala yumurta akı yapışkan bi akıntım geliyor öncedende böyleydi adetime 1 hafta kala hep bu akıntı geliyor nedenini bilemiyorum ama yumurtalıklarım ve rahimim oldukça iyi durumda doktor çok sağlıklısın dedi çünkü bakalım ne olacak sonucu

mrb kızlar bu sabah kan testi verdim eve dönerken adet oldum:1:böyle birşey olamaz yani neyse şükür adet oldum sonuç çıkmıştır şimdi ne yapsam arasam mı:9::9:

mrb kızlar bu sabah kan testi verdim eve dönerken adet oldum:1:böyle birşey olamaz yani neyse şükür adet oldum sonuç çıkmıştır şimdi ne yapsam arasam mı:9::9:

ay canım ya şansa bak tühh artık kasım ayından umudumuz benım de bu ay pek umudum yok yakındır gelmesi

yaqptın mı testi canım merak ettim bugün pek ugrayan olmadı topiğe sen ne alemdesin şekerim :16:

Ayy olaya bak ya :) neyse hayırlısı olsun.kırmızılar hoşgelmişş :)) ben de büyük bir heyecanla bekliyorum.ama daha 10 gün var reglime.

için içini yiyor yapmak için demi :) sen bu ay herzamankinden farklı bişeyler hissediyormusun? benim kasık ağrım çok fazla mesela daha önce adet olmadan 1 hafta önce başlardı ama bukadar sık ağrımazdı bu ay hem 10 gün önce başladı hemde çok sık ağrıyor acaba erkenmi adet olcam normali 14 ekim....napsam bilemedim

hemde nasıl :) burda biyerde okumuştum birisi yazmıştı parmağınızla kontrol edin muayene ediyo gibi içerde sert bişey elinize gelirse adet olcaksınız o yoksa hamilesiniz diyodu millette yapmış bende yapıyım dedim bide eşime anlattım böyle yaptım diye oda kızdı cahilmisin diye :1::1::1: meraktan iyice deneme tahtası olduk.benim göğüslerim çok acıyo 4-5 gündür tek o var başka bişey yok.belkide erken olcaksındır stres erken de yolluyo bazen kırmızıları :)

kızlar özet geçiyorum :1: adet olmadım,test aldım ama yapmadım,bugün sat tan sonra 30.gün .sadece göğüslerim acıyo.bukadar :1:

kızlar daha önce tüp bebek tedavisi görüp umudunu kesip ovülasyon testlerini kullanarak hamile kalan oldumu aranızda.ya da tanıdığınız birileri...

Ayy olaya bak ya :) neyse hayırlısı olsun.kırmızılar hoşgelmişş :)) ben de büyük bir heyecanla bekliyorum.ama daha 10 gün var reglime.

:))aynen yaa oo daha senin regl olmana çok varmış neyse inş kırmızılar sana uğramaz dokuz ay boyunca uğramaz sana:9:

kızlar daha önce tüp bebek tedavisi görüp umudunu kesip ovülasyon testlerini kullanarak hamile kalan oldumu aranızda.ya da tanıdığınız birileri...

Ben 3 aşılama 2 tüp tedavisi gördüm birde ovulasyon testi deneyeyim dedim sat 18 ekim, bat 14 Kasım insallah ben guzel haberler alırım

kızlar okudum da yazdıklarınızı 14 kasımı bekleyen ne çokmuş benim gibi biran önce gelse şu tarih helak olduk valla gerçi ben bugün test yaptım negatif umudum yok artık :(

Back