Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testlerime bakarmısınız??
- Konu Sahibi 1nbahar
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik ovulasyon ovulasyon testi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Haziran 2018
- 1.239
- 4.986
- 133
- 13 Haziran 2018
- 1.239
- 4.986
- 133
Adet döngünüze göre değişir ortalarına yaklaştıysanız yakındırYakınmıdır peki
Him burda baya koyu teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinEki Görüntüle 2811352
Böyle olması lazım
Adet döndüm baya uzun ama 14. Güne yaklaşırken kasiklarda agri oluyor acaba yumurtlama zamanimi bilemiyorum döngü 30-35 arası. Çözemedim ne zaman yumurtladigimi. Bu ay test aldim her gün yapicam bakalimAdet döngünüze göre değişir ortalarına yaklaştıysanız yakındır
Yapmaya devam edin ilk defa yapacaklar için adet bittiği gibi başlayın diyorlar. Ağrı akıntı varsa yumurtlama yakındırAdet döndüm baya uzun ama 14. Güne yaklaşırken kasiklarda agri oluyor acaba yumurtlama zamanimi bilemiyorum döngü 30-35 arası. Çözemedim ne zaman yumurtladigimi. Bu ay test aldim her gün yapicam bakalim
- 28 Ağustos 2019
- 76
- 42
- 38
- 31
İnşallah yakalarsin canım ben 18. 19. Gün görmüştüm goremicem diye düşünüyordum artik.benimde geç olmuştu yapmaya devam et Yine paylaş bizimle gorunceAdet bitti 7. Gün başladim . İnsallah yakalarım bu ay. Tesekkurler bilgi için
Yumurtlma olmamış daha yapmaya devam ediniz
İnşallah yakalarsin canım ben 18. 19. Gün görmüştüm goremicem diye düşünüyordum artik.benimde geç olmuştu yapmaya devam et Yine paylaş bizimle gorunce
- 10 Ağustos 2020
- 1.031
- 10.672
- 158
- 30
Canım yarın pik olur az kalmışEki Görüntüle 2811534 sizce durum ne
TeşekkürlerCanım yarın pik olur az kalmış
- 10 Ağustos 2020
- 1.031
- 10.672
- 158
- 30
Rica ederim canım hayırlısı inşallah bebişine kavuşursunTeşekkürler
Amin inşallah isteyen herkesRica ederim canım hayırlısı inşallah bebişine kavuşursun
18 19. gunde de olabilir. ben de hep 14. gun sanardim 18. gunde gordum yumurtlamayi. dongum 30 gunAdet döndüm baya uzun ama 14. Güne yaklaşırken kasiklarda agri oluyor acaba yumurtlama zamanimi bilemiyorum döngü 30-35 arası. Çözemedim ne zaman yumurtladigimi. Bu ay test aldim her gün yapicam bakalim