- 5 Mayıs 2020
- 1.792
- 750
- 73
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Resim gözükmüyorSon adet tarihim 26 ocak. adetim biteli 13 gün oldu. 14 şubata girdik ama o daha sayılmazönceki gün ve bugün çift test yaptım azıcık koyulaşmaya başlamış mı bana mı öyle geliyor acaba.. ve koyulaşıcak gibi mi sizce
Şimdi geldi mi canımResim gözükmüyor
Pko da ne kadar sürede ne kadar koyulaşma olur bilmiyorum o yüzden ne desem yanlış olur ama şunu diyebilirim ki olurda tekrar test alırsanız kaset test almayın derim ben bu sayfadan test almıştım bana çok yardımcı olmuştu bildiğim bı sayfa olduğu için öneririm bu testler çok hassas oluyor buradaki rastgele aldığım bı resim pko ymus rengi baya koyulaşmis yardımcı olamadım kusura bakmayınÇektiğim tüm fotoları. Attım. Bakar mısınız acaba koyulaşıyor mu koyulaşırmı
Teşekkürler canım yine dePko da ne kadar sürede ne kadar koyulaşma olur bilmiyorum o yüzden ne desem yanlış olur ama şunu diyebilirim ki olurda tekrar test alırsanız kaset test almayın derim ben bu sayfadan test almıştım bana çok yardımcı olmuştu bildiğim bı sayfa olduğu için öneririm bu testler çok hassas oluyor buradaki rastgele aldığım bı resim pko ymus rengi baya koyulaşmis yardımcı olamadım kusura bakmayın Eki Görüntüle 2782764
İnşallah guzel sonuçlar alirsinizTeşekkürler canım yine debu sayfayı takip ediyorum sonuç alamazsam denicem onları da
Çook teşekkürlerİnşallah guzel sonuçlar alirsiniz
12 şubatta koyu görünüyor değerlendirmişsinizdir inşallah adetler düzenli mi sizin?Teşekkürler canım yine debu sayfayı takip ediyorum sonuç alamazsam denicem onları da
Evet sanki emin olamadım işte değerlendiremedik malesef eşim e ekstra mesai ler çıkıp duruyor haftasonu yasak diye, malesef adetlerin düzenli değil ama adetten sonraki 8. Gün de pik ve yumurtlama gördüm aralıkta bu ay da görecek miyim meraktayım12 şubatta koyu görünüyor değerlendirmişsinizdir inşallah adetler düzenli mi sizin?
Düzenli değil derken? Her ay oluyor musunuz? Onun ortalamasını alınca az çok fikir edinmiş oluyoruz benimde tam günü belli değil 35. Güne hatta 40. Gün olduğum olmuştu ama hamile kaldığım ay 19. Ve 22. Günler arasında oldu aslında en garantisi gün aşırı değerlendirmekbir de ben hep günde 1 kere aynı saatte yaptım testi akşamüstü 6 da yapardımEvet sanki emin olamadım işte değerlendiremedik malesef eşim e ekstra mesai ler çıkıp duruyor haftasonu yasak diye, malesef adetlerin düzenli değil ama adetten sonraki 8. Gün de pik ve yumurtlama gördüm aralıkta bu ay da görecek miyim meraktayım
Bende 33-38 günler arasında olurum nadiren de tam 30 da gelir ... Ayy olsa da sağlıcak la rahatlasak yahuDüzenli değil derken? Her ay oluyor musunuz? Onun ortalamasını alınca az çok fikir edinmiş oluyoruz benimde tam günü belli değil 35. Güne hatta 40. Gün olduğum olmuştu ama hamile kaldığım ay 19. Ve 22. Günler arasında oldu aslında en garantisi gün aşırı değerlendirmekbir de ben hep günde 1 kere aynı saatte yaptım testi akşamüstü 6 da yapardım
Canım 20 li tarihleri mutlaka değerlendir 19. Günden itibaren bence günaşırı değerlendirinBende 33-38 günler arasında olurum nadiren de tam 30 da gelir ... Ayy olsa da sağlıcak la rahatlasak yahu
Çok teşekkürler tavsiye ni uygulicam inşallah güzel haberler alırız bu ayy cümletenCanım 20 li tarihleri mutlaka değerlendir 19. Günden itibaren bence günaşırı değerlendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?