Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testlerime bakar mısınız 🙏 koyulaşırmı sizce pko var bende

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fatosss_mustafa

hoşgeldin Melisa'm 🍼 2022
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
1.792
750
73
Son adet tarihim 26 ocak. adetim biteli 13 gün oldu. 14 şubata girdik ama o daha sayılmaz önceki gün ve bugün çift test yaptım azıcık koyulaşmaya başlamış mı bana mı öyle geliyor acaba..ve koyulaşıcak gibi mi sizce

Resim gözükmüyor

Çektiğim tüm fotoları. Attım. Bakar mısınız acaba koyulaşıyor mu koyulaşırmı

Eklentiler

• 20210213_232551_Film1.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 27
  • 20210213_232503_Film1.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 33
  • 20210213_010704_Film1.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 31
  • 20210213_010653_Film1.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 36
Çektiğim tüm fotoları. Attım. Bakar mısınız acaba koyulaşıyor mu koyulaşırmı
Pko da ne kadar sürede ne kadar koyulaşma olur bilmiyorum o yüzden ne desem yanlış olur ama şunu diyebilirim ki olurda tekrar test alırsanız kaset test almayın derim ben bu sayfadan test almıştım bana çok yardımcı olmuştu bildiğim bı sayfa olduğu için öneririm bu testler çok hassas oluyor buradaki rastgele aldığım bı resim pko ymus rengi baya koyulaşmis yardımcı olamadım kusura bakmayın

Teşekkürler canım yine de bu sayfayı takip ediyorum sonuç alamazsam denicem onları da

12 şubatta koyu görünüyor değerlendirmişsinizdir inşallah adetler düzenli mi sizin?
Evet sanki emin olamadım işte değerlendiremedik malesef eşim e ekstra mesai ler çıkıp duruyor haftasonu yasak diye, malesef adetlerin düzenli değil ama adetten sonraki 8. Gün de pik ve yumurtlama gördüm aralıkta bu ay da görecek miyim meraktayım

Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de bu konudan bıkmış vaziyetteyim... Birbuçuk yıldır çocuk istiyorum geç de olsa adet oluyorum kendiliğinden. Pko var bende de. Ama asla normal insanlar gibi koyu çıkmıyor... 2 yada 3 kere falan denk geldim sadece. Birinde hamile kaldım malesef kalbi durdu... Bir türlü anlam veremiyorum testlere tahmin yürütüyorum sadece en koyu olduğu güne göre. Sizin adetiniz düzenliyse tahmini adet tarihinizden 14 gün geriye gidin o civarda oluyor yumurtlama. Ama eğer benim gibi belli değilse sık sık denemek gerekiyor başka çare yok... inşallah bir an önce bebişlerimize kavuşuruz

Düzenli değil derken? Her ay oluyor musunuz? Onun ortalamasını alınca az çok fikir edinmiş oluyoruz benimde tam günü belli değil 35. Güne hatta 40. Gün olduğum olmuştu ama hamile kaldığım ay 19. Ve 22. Günler arasında oldu aslında en garantisi gün aşırı değerlendirmekbir de ben hep günde 1 kere aynı saatte yaptım testi akşamüstü 6 da yapardım

Bende 33-38 günler arasında olurum nadiren de tam 30 da gelir ... Ayy olsa da sağlıcak la rahatlasak yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…