ovulasyon testlerim kafayi yemis olabilir mi ? hamile miyim deli mi ?

T hemen çıkıyor mu biraz bekleyip mi cikiyor
Hemen çıkıyor adetime 10 gün vardı koyu çıktı 2gün kala yine aynı koyulukta çıktı 3 dk içinde böyle koylulaştı ikiside ama adetim 4 gün kala test yaptım negatif hamilelik varmıdır bilmiyorum

yirmisinden sonraki yaptıklarım bugün de belirgin gibi iki çizgide

Eklentiler

• IMG_5505.jpeg
    79,1 KB · Görüntüleme: 200
Damlattiginiz gibi t c den önce koyulasiyorsa hamilelik olabilir deneyin mutlaka

Hangi marka ovulasyon testi alacağız ben de hiç bilmiyorum Allah rızası için biri yazsin

Kızlar merhaba adete 3 gün kal

a ovülasyon testi yaptım sonuç böle sizce gebelik varımdır
Yurtdısında mı yasıyorsun?
Bu testler hep ıkıncı cızgıyı cıkarıyor. Bunlara cok guvenme bazıları ovulasyon testı ıle ogrenıyor ama kıpkırmızı oluyor

Merhaba bende bişey soracaktım ben 4 Haziran salı günü ovulasyon testi aldım ve ilk yaptığım da t çizgisi biraz silikti 5 Haziran da ise iki tane yaptım bir sabah bir tane de akşam sabah yaptığım yine silikti ama akşam olan eşit koyuluktaydi affedersiniz o gün ilişki oldu ne olur ne olmaz diye bu arada 5 Haziran tam 14 . günümdu 6 Haziran yaptığım ise t çizgisi c çizgisinden baya koyuydu ve kasıklarım aşırı derecede ağrıyordu 7 Haziran yaptığım ise t çizgisi siliklesmisti 8 Haziran ilişki olmadı 9 ve 10 Haziran oldu şimdi pik noktası 6 Haziran mi oluyor

Lh hormonu vücutta hep olan ve dalgalanan bir hormon. Yine pik olursa ikinciye yumurtluyor olabilirsiniz pik olmazsa o dalgalanmadandır. Neden bu kadar kafayı yediniz anlamadı

Damlattiginiz gibi t c den önce koyulasiyorsa hamilelik olabilir deneyin mutlaka
Merhaba bende bişey soracaktım ben 4 Haziran salı günü ovulasyon testi aldım ve ilk yaptığım da t çizgisi biraz silikti 5 Haziran da ise iki tane yaptım bir sabah bir tane de akşam sabah yaptığım yine silikti ama akşam olan eşit koyuluktaydi affedersiniz o gün ilişki oldu ne olur ne olmaz diye bu arada 5 Haziran tam 14 . günümdu 6 Haziran yaptığım ise t çizgisi c çizgisinden baya koyuydu ve kasıklarım aşırı derecede ağrıyordu 7 Haziran yaptığım ise t çizgisi siliklesmisti 8 Haziran ilişki olmadı 9 ve 10 Haziran oldu şimdi pik noktası 6 Haziran mi oluyor

Evet 6 pik 7 çatlama bence. Ama kötü günleri değerlendirmemişsiniz ki yine güzel günler değerlendirilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…