Lh hormonu vücutta hep olan ve dalgalanan bir hormon. Yine pik olursa ikinciye yumurtluyor olabilirsiniz pik olmazsa o dalgalanmadandır. Neden bu kadar kafayı yediniz anlamadım
Canı nasılsın nasıl gidiyor gebelikLh hormonu vücutta hep olan ve dalgalanan bir hormon. Yine pik olursa ikinciye yumurtluyor olabilirsiniz pik olmazsa o dalgalanmadandır. Neden bu kadar kafayı yediniz anlamadım
Adet bitince çok erken yumurtlamışsın ya hemen peşine. Bence ikinciye yumurtladın ya :/Canı nasılsın nasıl gidiyor gebelikkız bende bu ay kafayı yesem mi bilemedim sorun şu 1 Mayıs adet tam anlamıyla bitmişti 2 ve 3 mayısta pik gördüm değerlendirdim ve Ovalüsyon devam ettim silik giderken yumurtlamanın 8.günü geçen cumartesi günü bir baktım tekrar pik dedim acaba gebelik mi çünkü daha önce ki kayıplarımda böyle öğrenmiştim neyse pazar günü tekrar pik pazartesi tekrar pik dün aynı şekilde pike yakın görüntüyü de atarım istersen tabi bu arada gebelik testleri yaptım negatif yani ben tekrar mı yumurtladım birde yıllardır kullanırım Ovalüsyon ilk kez böyle birşey yaşıyorum şubatta histeroskopi oldum ondan sonra iki ay korunup nisanda başladım denemelere ameliyattan sonra hem adetlerim düzene girdi hemde iki aydır üst üste yumurtlama görüyorum. Yani yorumun ne cano ikinci kez yumurtlama dimi ama diğeri neydi bu arada pco falan da deilim
Öyle sanırım bakalım onu da değerlendiremedim bir bugün değerlendirdim çatladıgı gün şansım bitmiş mi oluyorAdet bitince çok erken yumurtlamışsın ya hemen peşine. Bence ikinciye yumurtladın ya :/
Çatlamadan sonra birkaç gün daha değerlendirebilirsin sorun olmazzÖyle sanırım bakalım onu da değerlendiremedim bir bugün değerlendirdim çatladıgı gün şansım bitmiş mi oluyor
İkinciye yumurtlama olmaz ki.Yumurtlama sonrası 14 gün sonra adet olunur.Ayni durumu 3. Kez yaşıyorum.İkisinde hamileydimAdet bitince çok erken yumurtlamışsın ya hemen peşine. Bence ikinciye yumurtladın ya :/
En güvenilir ovulasyon testidir.Bununla günlerce ilgilenip deneyeceklerini sanmiyorum doktorların.Erken gebelik testinden ziyade ovulasyon testi kesin sonuç verir.Ama herkes yorumlamasini bilemiyor.Hizli artışı vs var.Azcik koyulassa pozitif sanan oluyor.ben doktorlardan ovülasyon testlerine güven olmayacağını duydum. denerken en iyisi regl bitiminden bir sonraki regle kadar iki günde bir ilişkiye girerek denemek, o zaman kaçırma şansı mümkün değil, o şekilde bir altı ay olmuyorsa o zaman doktora gidip ilaç vs. tedavi seçenekleri düşünülebilir.
İkinciye yumurtlama olur, bazı kadınlar bazen aynı ayda 2 yumurtalıktan da yumurtlayabiliyorlarİkinciye yumurtlama olmaz ki.Yumurtlama sonrası 14 gün sonra adet olunur.Ayni durumu 3. Kez yaşıyorum.İkisinde hamileydim
Buna zaten tek yumurta veya çift yumurta ikizi denilmiyor mu acaba.Çok nadir olan birşey.Pkos.vs olanlarda bu durum olabilir belkiİkinciye yumurtlama olur, bazı kadınlar bazen aynı ayda 2 yumurtalıktan da yumurtlayabiliyorlar
Nadir mi bilmiyorum, kadınlarkulübünde hiçbir şey nadir değil benceBuna zaten tek yumurta veya çift yumurta ikizi denilmiyor mu acaba.Çok nadir olan birşey.Pkos.vs olanlarda bu durum olabilir belki
Ben de düzensiz.Ovulasyon testi deniyorum iki aydır.Bugun yumurtlamanın 5. günü ve tekrar koyulastigini ve kahverengi bordo kanamanın geldiğini gördüm.İki defa yaşadım bu durumu.İkisinde de hamileydim.Koyu çıktı test ama düşük gibi geldi bana.Nadir mi bilmiyorum, kadınlarkulübünde hiçbir şey nadir değil benceama adeti düzensiz olanlarda daha sık denk geldim evet
20 21 Mayıs arası yumurtlama dönemiKızlar bi bakar mısınız ovulasyon testini ilk defa bu ay kullanıyorum
19 mayısta yumurtlama olmuş 20 veya 21 inde çatlamıştır yüksek ihtimal devam ettin mi teste nasıl çıktı 21 iKızlar bi bakar mısınız ovulasyon testini ilk defa bu ay kullanıyorum