Evet hala devam ediyorum T çok silik çıkıyor artık19 mayısta yumurtlama olmuş 20 veya 21 inde çatlamıştır yüksek ihtimal devam ettin mi teste nasıl çıktı 21 i
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hala devam ediyorum T çok silik çıkıyor artık19 mayısta yumurtlama olmuş 20 veya 21 inde çatlamıştır yüksek ihtimal devam ettin mi teste nasıl çıktı 21 i
Adet bitince çok erken yumurtlamışsın ya hemen peşine. Bence ikinciye yumurtladın ya :/
T hemen çıkıyor mu biraz bekleyip mi cikiyorKızlar merhaba adete 3 gün kal
a ovülasyon testi yaptım sonuç böle sizce gebelik varımdır
Hemen çıkıyor adetime 10 gün vardı koyu çıktı 2gün kala yine aynı koyulukta çıktı 3 dk içinde böyle koylulaştı ikiside ama adetim 4 gün kala test yaptım negatif hamilelik varmıdır bilmiyorumT hemen çıkıyor mu biraz bekleyip mi cikiyor
Yirmisinden sonraki testler varsa at bakayım
Senin bence 19 20 yumurtlama 21’inde de çatlamış ama keşke aynı Testle yapsaydınyirmisinden sonraki yaptıklarım bugün de belirgin gibi iki çizgide
Aynısını bulamamıştımSenin bence 19 20 yumurtlama 21’inde de çatlamış ama keşke aynı Testle yapsaydın
Damlattiginiz gibi t c den önce koyulasiyorsa hamilelik olabilir deneyin mutlakaHemen çıkıyor adetime 10 gün vardı koyu çıktı 2gün kala yine aynı koyulukta çıktı 3 dk içinde böyle koylulaştı ikiside ama adetim 4 gün kala test yaptım negatif hamilelik varmıdır bilmiyorum
Anladım deniceğim teşekkür ederimDamlattiginiz gibi t c den önce koyulasiyorsa hamilelik olabilir deneyin mutlaka
Bu aralar laboquick kötü, innovita en iyisi diyorlarHangi marka ovulasyon testi alacağız ben de hiç bilmiyorum Allah rızası için biri yazsin
Tamam ondan alayim o zaman ameliyatı, terapisti derken kafam o kadar karıştı ki , gerisini destek olmadan getiremiyorum artik sagolunBu aralar laboquick kötü, innovita en iyisi diyorlar
Selam sonuçların nedir acaba bende aynı durumdayım seninleAn
Anladım deniceğim teşekkür ederim
Yurtdısında mı yasıyorsun?Kızlar merhaba adete 3 gün kal
a ovülasyon testi yaptım sonuç böle sizce gebelik varımdır
Merhaba bende bişey soracaktım ben 4 Haziran salı günü ovulasyon testi aldım ve ilk yaptığım da t çizgisi biraz silikti 5 Haziran da ise iki tane yaptım bir sabah bir tane de akşam sabah yaptığım yine silikti ama akşam olan eşit koyuluktaydi affedersiniz o gün ilişki oldu ne olur ne olmaz diye bu arada 5 Haziran tam 14 . günümdu 6 Haziran yaptığım ise t çizgisi c çizgisinden baya koyuydu ve kasıklarım aşırı derecede ağrıyordu 7 Haziran yaptığım ise t çizgisi siliklesmisti 8 Haziran ilişki olmadı 9 ve 10 Haziran oldu şimdi pik noktası 6 Haziran mi oluyorEn güvenilir ovulasyon testidir.Bununla günlerce ilgilenip deneyeceklerini sanmiyorum doktorların.Erken gebelik testinden ziyade ovulasyon testi kesin sonuç verir.Ama herkes yorumlamasini bilemiyor.Hizli artışı vs var.Azcik koyulassa pozitif sanan oluyor.
Lh hormonu vücutta hep olan ve dalgalanan bir hormon. Yine pik olursa ikinciye yumurtluyor olabilirsiniz pik olmazsa o dalgalanmadandır. Neden bu kadar kafayı yediniz anlamadı
Merhaba bende bişey soracaktım ben 4 Haziran salı günü ovulasyon testi aldım ve ilk yaptığım da t çizgisi biraz silikti 5 Haziran da ise iki tane yaptım bir sabah bir tane de akşam sabah yaptığım yine silikti ama akşam olan eşit koyuluktaydi affedersiniz o gün ilişki oldu ne olur ne olmaz diye bu arada 5 Haziran tam 14 . günümdu 6 Haziran yaptığım ise t çizgisi c çizgisinden baya koyuydu ve kasıklarım aşırı derecede ağrıyordu 7 Haziran yaptığım ise t çizgisi siliklesmisti 8 Haziran ilişki olmadı 9 ve 10 Haziran oldu şimdi pik noktası 6 Haziran mi oluyorDamlattiginiz gibi t c den önce koyulasiyorsa hamilelik olabilir deneyin mutlaka
Evet 6 pik 7 çatlama bence. Ama kötü günleri değerlendirmemişsiniz ki yine güzel günler değerlendirilmişMerhaba bende bişey soracaktım ben 4 Haziran salı günü ovulasyon testi aldım ve ilk yaptığım da t çizgisi biraz silikti 5 Haziran da ise iki tane yaptım bir sabah bir tane de akşam sabah yaptığım yine silikti ama akşam olan eşit koyuluktaydi affedersiniz o gün ilişki oldu ne olur ne olmaz diye bu arada 5 Haziran tam 14 . günümdu 6 Haziran yaptığım ise t çizgisi c çizgisinden baya koyuydu ve kasıklarım aşırı derecede ağrıyordu 7 Haziran yaptığım ise t çizgisi siliklesmisti 8 Haziran ilişki olmadı 9 ve 10 Haziran oldu şimdi pik noktası 6 Haziran mi oluyor
Öyle mi diyorsunuz ya inşallah olmuş mudur yaEvet 6 pik 7 çatlama bence. Ama kötü günleri değerlendirmemişsiniz ki yine güzel günler değerlendirilmiş