Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testlerim hep silik neden ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim canım. Gerçekten çok yardımcı oldun şimdi daha iyi anladım Allah razı olsun inşallah hepimiz kavuşuruz biran önce miniklerimize Şimdi eve gelir gelmez saat 17:00 da yaptım adetim çok düzensiz bu arada. Bugün adetim başladıktan sonraki 15.gün. Sanırım daha var yumurtlama dönemime

Eklentiler

• A7831FF8-FFB7-46E0-B1CE-6FAC68C3B280.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 40
Rica ederim yardimci olduysam ne mutlu dewam et duzenli olarak her gun yap en koyu gunlero ve ertesi gunlerini degerlendir . Insallah tutunur bebisin ❤

Amin insallah bn bu markayi kullandigimdan beri bole hic pik yok koyu oluyo ama cok degil ve hic cizgi kaybolmadi yani bu ay 2 de bir iliski olayiyla dewam ediorum umarim supriz olur seninkisi gibi saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah

Amin canim insallah . . Ben ilk ay duzenli kullandigimda koyu pik gordum. Dedigim gibi bu ay hic gormemistim. Allah gonlune gore versin

Böyleydi canım ilk hali, pik mi dersin
benim de aynı marka bu şekil çıktığında pik olarak algılıyorum canım ama strip testler daha hassas eskiden ondan vardı elimde
aynı gün striptte ikinci çizgiyi çok net görüp kasette bu şekilde görmüştüm
o yüzden ben bunu pik olaral algılarım

15. güne kadar başka yapmadıysan eğer yumurtlama ve çatlama olmuş olabilir bunu da dikkate al bence :)

Aaaaa inşallah piktir ya en azından adet olabileyim

Benim testlerim de böyle çıkıyordu pik mi değil mi anlamıyordum 2 ay yumurtlamıyorum diye tribe girdim bu ay hassas testlerden aldım innovita marka kıpkırmızı gördüm piki çok şükür

Benim testlerim de böyle çıkıyordu pik mi değil mi anlamıyordum 2 ay yumurtlamıyorum diye tribe girdim bu ay hassas testlerden aldım innovita marka kıpkırmızı gördüm piki çok şükür
Walla bnde innovitayi begeniorum testler bitsin alcam bnde tekrar ya hic cizgi gitmedi koyu silik degisik cikio anlayamiorum bi gunden net eminim ama bakalim nasip artik

Canlar merhaba ben kafam dağılmasın diye paylaşmadım ama pko dan şüphelendiği için doktorum tereddüte düştüm sizce bende pik olmuş mu, bu testi yapmadan bir günden önce şeffaf akıntım ve ağrım vardı zaten öyle test yaptım yapmaktan vazgeçmiştim kaçırdım diye o günleri, resmen tevafuken oldu,çünkü zaten testler geç ulaştı elime 15 gün bekledim moralim bozuldu sonra her gün iki kere yaptım pik olduğu gün adetimin 28. Günüydü çok bekledim yani o yüzden pik olduğuna inancım daha çok, bir umut diyelim sizce nasıl,

Eklentiler

• E6861CD4-8C07-42B3-8B0B-0DABAC5BF713.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 49
Uzuldum ama olsun bence yumurtlaman oluyodur ve sanki 4.sira pik gibi , bu testler de emin olmak cok zor sanirim hassaiyeti iyi deGil aldigima pismanim bnde.
Doktor kontrolune gidiyosan yumurtlama gununu tahminem solemedilermi bide vucudu tanimak cok önemli cidden sanirim bugun ben tekrar yumurtluyorum akintim cok fazla sefaf ve kasik agrim var. Ay ay kndini takip et bildigim kadaryla pkoda tahmin zor oluyo ama bi iki kere doktor kontrolu ile vucudunun ne zmn yumurtladigini az cok ögrenebilirsin .

Sonraki günler silik çıktığı için bir umut var içimde küçükte olsa ama bu marka iyi canım bir ebenin günlüğünün tavsiyedi üzerine aldım yerli üretim ve hassasmış,

Sonraki günler silik çıktığı için bir umut var içimde küçükte olsa ama bu marka iyi canım bir ebenin günlüğünün tavsiyedi üzerine aldım yerli üretim ve hassasmış,
Bnde hic bir sorun yok bunuda innovitayida denedim inan arada daglar kadar fark var innovita inanilmaz hassas hemen cikio yumurtlama gunun bu ise silik gosterio ayni gun denedigimde oldu tam piki hic gormedim 50 tane var bitsin bunu birakcam bn sewmedim en koyu gunleri degerlendiriorum tutarsa tabi cok koyu olmuo milletin catlio ikinci cizgi bende normal koyuluk var hala da ayni koyulukda gidio cok arada hafif siliklesio sonra tekrar koyu oluo asiri olmuo aman nasip test bahane iste insallah isteyen herkezim melegi olur

benim testler hala bole asiri koyu degil nasil sans .s 10h sadece koyu gozukuo digerleri ayni renk silik 31.döngudeyim

Eklentiler

• 20200620_123808.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 36
  • 20200620_123756.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 32
Benim de aynı böyle ve laboquik marka testlerim, adetin 29. Günündeyim pik göremedim, öyle bekliyorum elimdeki testler bitsin ben de innovita alacağım
Bende innovita alcam canimi cok sıkti bu testler ya anlasilmio bide acaba yumurtlama olmadi kistmi oldu die dusunuo insan .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…