Çok teşekkür ederim canım. Gerçekten çok yardımcı oldun şimdi daha iyi anladım Allah razı olsun inşallah hepimiz kavuşuruz biran önce miniklerimizeAa bide duzenli ise adetlerim testin icindeki tabloya gore basla duzensizse bn adet bitti 1 hafta sonra aralikli aralikli basladim koyulasinca surekli yaptim . Duzensizse adet bitince bi hafta sonra duzenli kullanman iyi olur gununu kacirma die pik gordukden ve catladigini gordukden sonra cogu kisi testi birakiyo merak eden adete yakin ara ara tekrarliyo gebeligide gosterdigi icin adete yakin ust uste pik gebelik isarete yada ikinci kez yumurtlama oluyo yani yumurtlama konusunda kndini biliosan sknti yok ben ayda iki kez yumurtluyorum testimde cok die adete kadar dewam ediyorum ve genelde yumurta catladikdan 14 gun sonra adet olursun cok yazdim detayli bilgi vermek istedim cunku bnde senin gibi cok arastirdim cogu kisi bilgi vermedi ugrasma die yazdim bu kadar hayirli olsun insallah minigin gelir seninde
Rica ederim yardimci olduysam ne mutlu dewam et duzenli olarak her gun yap en koyu gunlero ve ertesi gunlerini degerlendir . Insallah tutunur bebisin ❤Çok teşekkür ederim canım. Gerçekten çok yardımcı oldun şimdi daha iyi anladım Allah razı olsun inşallah hepimiz kavuşuruz biran önce miniklerimizeŞimdi eve gelir gelmez saat 17:00 da yaptım adetim çok düzensiz bu arada. Bugün adetim başladıktan sonraki 15.gün. Sanırım daha var yumurtlama dönemime
Ayy inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsinRica ederim yardimci olduysam ne mutlu dewam et duzenli olarak her gun yap en koyu gunlero ve ertesi gunlerini degerlendir . Insallah tutunur bebisin ❤
Amin insallah bn bu markayi kullandigimdan beri bole hic pik yok koyu oluyo ama cok degil ve hic cizgi kaybolmadi yani bu ay 2 de bir iliski olayiyla dewam ediorum umarim supriz olur seninkisi gibisaglikli hayirli evlat nasip etsin insallah
Amin insallah rabbin saglikla bizlerede nasip eder melegimiziAmin canim insallah .. Ben ilk ay duzenli kullandigimda koyu pik gordum. Dedigim gibi bu ay hic gormemistim. Allah gonlune gore versin
Sanırım fazla damlatmisim canımIdrari cok mu damlatiosun dagilio bnde ilk zamanlar cok damlatiodum 4 yapiosan 3 yap 2 yap o zmn dagilmaz 15.gun koyu gibi ewt insallah bebegimiz olur saglikli hayirli cumlemizin
benim de aynı marka bu şekil çıktığında pik olarak algılıyorum canım ama strip testler daha hassas eskiden ondan vardı elimdeBöyleydi canım ilk hali, pik mi dersin
Çok teşekkür ederim canım. Gerçekten çok yardımcı oldun şimdi daha iyi anladım Allah razı olsun inşallah hepimiz kavuşuruz biran önce miniklerimizeŞimdi eve gelir gelmez saat 17:00 da yaptım adetim çok düzensiz bu arada. Bugün adetim başladıktan sonraki 15.gün. Sanırım daha var yumurtlama dönemime
Aaaaa inşallah piktir ya en azından adet olabileyimbenim de aynı marka bu şekil çıktığında pik olarak algılıyorum canım ama strip testler daha hassas eskiden ondan vardı elimde
aynı gün striptte ikinci çizgiyi çok net görüp kasette bu şekilde görmüştüm
o yüzden ben bunu pik olaral algılarım
Benim testlerim de böyle çıkıyordu pik mi değil mi anlamıyordum 2 ay yumurtlamıyorum diye tribe girdim bu ay hassas testlerden aldım innovita marka kıpkırmızı gördüm piki çok şükürBu markayi ilk kez kullaniyorum laboquick .
Ama hep silik bi tane cok koyu var ayin 10 da o kadar o ikinci cizgi hep var ve 17. Yazili gun bugun her yaptigimda koyulugu boyle oluyo zaman gectikce siliklestiyo bn simdi yumurtladimmi yoksa yumurtlamama daha varmi ? Saatler ve sivi alimina dikkat ediyorum.
Ne cok koyu oluyo ne cok silik ben bu markayi kullandigimdan beri hep boyle gecen ay laboquick marka ve innotiva markayla bir test denedim yumurtladigim gun innavita ikinci cizgisi catlarken laboquick markasinda ise 5 m yazisi gibi koyulukdaydi bilemedim yorumlarsaniz sewinirim
Adetim cok duzensiz bu arada.
Hadi insallah guzel hberlerleSanırım fazla damlatmisim canımbakalım şimdi bat ı bekliyorum verimli günler değerlendirildi
Walla bnde innovitayi begeniorum testler bitsin alcam bnde tekrar ya hic cizgi gitmedi koyu silik degisik cikio anlayamiorum bi gunden net eminim ama bakalim nasip artikBenim testlerim de böyle çıkıyordu pik mi değil mi anlamıyordum 2 ay yumurtlamıyorum diye tribe girdim bu ay hassas testlerden aldım innovita marka kıpkırmızı gördüm piki çok şükür
Uzuldum ama olsun bence yumurtlaman oluyodur ve sanki 4.sira pik gibi , bu testler de emin olmak cok zor sanirim hassaiyeti iyi deGil aldigima pismanim bnde.Canlar merhaba ben kafam dağılmasın diye paylaşmadım ama pko dan şüphelendiği için doktorum tereddüte düştüm sizce bende pik olmuş mu, bu testi yapmadan bir günden önce şeffaf akıntım ve ağrım vardı zaten öyle test yaptım yapmaktan vazgeçmiştim kaçırdım diye o günleri, resmen tevafuken oldu,çünkü zaten testler geç ulaştı elime 15 gün bekledim moralim bozuldu sonra her gün iki kere yaptım pik olduğu gün adetimin 28. Günüydü çok bekledim yani o yüzden pik olduğuna inancım daha çok, bir umut diyelim sizce nasıl,
Sonraki günler silik çıktığı için bir umut var içimde küçükte olsa ama bu marka iyi canım bir ebenin günlüğünün tavsiyedi üzerine aldım yerli üretim ve hassasmış,Uzuldum ama olsun bence yumurtlaman oluyodur ve sanki 4.sira pik gibi , bu testler de emin olmak cok zor sanirim hassaiyeti iyi deGil aldigima pismanim bnde.
Doktor kontrolune gidiyosan yumurtlama gununu tahminem solemedilermi bide vucudu tanimak cok önemli cidden sanirim bugun ben tekrar yumurtluyorum akintim cok fazla sefaf ve kasik agrim var. Ay ay kndini takip et bildigim kadaryla pkoda tahmin zor oluyo ama bi iki kere doktor kontrolu ile vucudunun ne zmn yumurtladigini az cok ögrenebilirsin .
Bnde hic bir sorun yok bunuda innovitayida denedim inan arada daglar kadar fark var innovita inanilmaz hassas hemen cikio yumurtlama gunun bu ise silik gosterio ayni gun denedigimde oldu tam piki hic gormedim 50 tane var bitsin bunu birakcam bn sewmedim en koyu gunleri degerlendiriorum tutarsa tabi cok koyu olmuo milletin catlio ikinci cizgi bende normal koyuluk var hala da ayni koyulukda gidio cok arada hafif siliklesio sonra tekrar koyu oluo asiri olmuo aman nasip test bahane iste insallah isteyen herkezim melegi olurSonraki günler silik çıktığı için bir umut var içimde küçükte olsa ama bu marka iyi canım bir ebenin günlüğünün tavsiyedi üzerine aldım yerli üretim ve hassasmış,
Benim de aynı böyle ve laboquik marka testlerim, adetin 29. Günündeyim pik göremedim, öyle bekliyorum elimdeki testler bitsin ben de innovita alacağımbenim testler hala bole asiri koyu degil nasil sans .s 10h sadece koyu gozukuo digerleri ayni renk silik 31.döngudeyim
Bende innovita alcam canimi cok sıkti bu testler ya anlasilmio bide acaba yumurtlama olmadi kistmi oldu die dusunuo insan .sBenim de aynı böyle ve laboquik marka testlerim, adetin 29. Günündeyim pik göremedim, öyle bekliyorum elimdeki testler bitsin ben de innovita alacağım
Adetine kaç gün var canım belli miBende innovita alcam canimi cok sıkti bu testler ya anlasilmio bide acaba yumurtlama olmadi kistmi oldu die dusunuo insan .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?