- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Genelde hep aynı zamanlarda yumurtlama olur geçen ay kaçıncı günde olmuştu?
Cok pardon yanlis yazdim
27 ve 31. Gun lerde iki kez yumurtlamisim 4 ay erken adet gordum son adetim cok gecikti 8ki kez yumurtladigim icin sanirim bu ay en koyu testim 10 haziran ve 21.gun dongume gelio erken yumurtlsmis olabilirmiyim ? Bugun 28 gun döngumunGenelde hep aynı zamanlarda yumurtlama olur geçen ay kaçıncı günde olmuştu?
valla aynı düşünüyorum, pik gibi değil gibi ama geçen ay piki net şekilde görmüştüm, yumurtlama olmamışsa da adet olabilirim umarım..
İnşallah canım inşallahbelki olur daha devam et testlere yinede aman kaçmasın inşallah tutunur bebişin
Aaaa cok cok cok sewindim hamis olmussun ❤Testlerin koyu ciktigi gun, 3 saat arayla test yapin. Yumurtlamayi kaciriyor olabilirsiniz
Kendimden ornek vereyim
Pikken yakaliyorum. 3 -5 saat sonra siliniyor. Yani catlamis bitmis oluyor. Gunluk bi test yapmayin. Daha cok test yapin. Her test sonrasi sadece yarim bardak su icin. Wc gitmeyin. Sivi tukeymeyin. 3 saat sonra test yapin. Muhtemelen yakalarsiniz
Ahh ah koyu olsa keskee nerde bi koyu bi silik ama o ikinci cizgi hep varMerhaba bende bu testlerle ilk ay hamile kalmıştımşimdi hatırlayamadım 2. Çizginin çıkmasının nedeni vücüdümüzda bi hormonun bulunmasıymış yani silik çizgi olması normal 2. Çizgiyi koyu gördüğünüz an değerlendirin hemen ben hep akşamüstü yapardım testi günde 1
Idrari cok mu damlatiosun dagilio bnde ilk zamanlar cok damlatiodum 4 yapiosan 3 yap 2 yap o zmn dagilmaz 15.gun koyu gibi ewt insallah bebegimiz olur saglikli hayirli cumlemizinArkadaşlar merhaba bende de durum bu ben bir türlü yorumlayamadımdr 12. Gün çatlayacak dedi dr un söylediğine göre 15inde yaptığım test koyu çıkmalıydı ama bu şekilde yorumlayabilecek olan var mı acaba ?
Amin kuzummm darisi sanaAaaa cok cok cok sewindim hamis olmussun ❤yeni gordum seni canim rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin ❤
27 ve 31. Gun lerde iki kez yumurtlamisim 4 ay erken adet gordum son adetim cok gecikti 8ki kez yumurtladigim icin sanirim bu ay en koyu testim 10 haziran ve 21.gun dongume gelio erken yumurtlsmis olabilirmiyim ? Bugun 28 gun döngumun
Aminnnnn isteyen herkeze insallahhhhhAmin kuzummm darisi sana
Bnde cok kontrol ettim innovita ile pik gordugum gun ikinci cizgim cok koyuydu ayni anda laboquick testinide yaptim 10hazirndaki gibi koyuudu hic daha koyu olmadi zaten o bni sasirtti . Her ay iki kez yumurtluorum doktor kontrolunde de oldu ama bu testler den tam anlamiorum sanirim.s a bide asiri akinti kasik agrisi ve gogus hassasligi oldu o gun oyuzden emin oldum. Bilmiorum yinede sizler daha tecrubelisinizBen testlerinizde pik olan bir gün göremedim açıkçası bana göre daha yumurtlama gerçekleşmemiş ki diğer ay da geç olmuş..
Bnde cok kontrol ettim innovita ile pik gordugum gun ikinci cizgim cok koyuydu ayni anda laboquick testinide yaptim 10hazirndaki gibi koyuudu hic daha koyu olmadi zaten o bni sasirtti . Her ay iki kez yumurtluorum doktor kontrolunde de oldu ama bu testler den tam anlamiorum sanirim.s a bide asiri akinti kasik agrisi ve gogus hassasligi oldu o gun oyuzden emin oldum. Bilmiorum yinede sizler daha tecrubelisiniz
Bu markayi ilk kez kullaniyorum laboquick .
Ama hep silik bi tane cok koyu var ayin 10 da o kadar o ikinci cizgi hep var ve 17. Yazili gun bugun her yaptigimda koyulugu boyle oluyo zaman gectikce siliklestiyo bn simdi yumurtladimmi yoksa yumurtlamama daha varmi ? Saatler ve sivi alimina dikkat ediyorum.
Ne cok koyu oluyo ne cok silik ben bu markayi kullandigimdan beri hep boyle gecen ay laboquick marka ve innotiva markayla bir test denedim yumurtladigim gun innavita ikinci cizgisi catlarken laboquick markasinda ise 5 m yazisi gibi koyulukdaydi bilemedim yorumlarsaniz sewinirim
Adetim cok duzensiz bu arada.
Elimde 30 tane hala laboquick testi var bitsin almayi dusunuorum sanirim kisiden kisiye fark edio öle dusunuorum . Ts ederim bilgi icin yinede ve rabbim saglikli hayirli bi sekilde kucagina almak nasip etsin insallahEstağfurullah o ayrıntıyı geçmişim bakın demekki innovita daha hassas bundan sonra ondan kullanın daha doğru sonuç veriyor demek ki.
Amin insallah bn bu markayi kullandigimdan beri bole hic pik yok koyu oluyo ama cok degil ve hic cizgi kaybolmadi yani bu ay 2 de bir iliski olayiyla dewam ediorum umarim supriz olur seninkisi gibiCanim ben de ayni ovu.testini kullandim. Bu ayhic pik gormedik ama surekli takip etmedim yalan degil. Sonra adet gunume 1 gun kala tekrar yaptim pikti. Hemen gebelik testi yaptim sonrasinda. Cok sukur cift cizgi gordum. Insallah senin de oyle olur.
laboquick marka kisiden kisiye degisio ama kullanimi standart 2 3 saat idrar tutuosun icmeden yemeden bekleyip hep ayni saatte testi yapip 10 dk icinde cikan sonuca gore hareket ediyosun bn 10 da bekleyip 1 de testi yapiyorum genelde umarim pik gorursun en koyi gunu degerlendiriyosun koyu gordugun gun , 3 4 saat sonra testi yenilemen daha iyi olur catlayip catlamadigini yumurtanin goruosun. Ona gorede degerlendir gunlerini. Hayirlisi olur insallahKızlar merhaba bende bugün aldım testlerden. Markası Laboquik. Nasıl kullanıldığını hala anlayamadım hangi saatlerde yapıcam. Bana yardımcı olabilirmisiniz.
Aa bide duzenli ise adetlerim testin icindeki tabloya gore basla duzensizse bn adet bitti 1 hafta sonra aralikli aralikli basladim koyulasinca surekli yaptim . Duzensizse adet bitince bi hafta sonra duzenli kullanman iyi olur gununu kacirma die pik gordukden ve catladigini gordukden sonra cogu kisi testi birakiyo merak eden adete yakin ara ara tekrarliyo gebeligide gosterdigi icin adete yakin ust uste pik gebelik isarete yada ikinci kez yumurtlama oluyo yani yumurtlama konusunda kndini biliosan sknti yok ben ayda iki kez yumurtluyorum testimde cok die adete kadar dewam ediyorum ve genelde yumurta catladikdan 14 gun sonra adet olursun cok yazdim detayli bilgi vermek istedim cunku bnde senin gibi cok arastirdim cogu kisi bilgi vermedi ugrasma die yazdim bu kadar hayirli olsun insallah minigin gelir senindeKızlar merhaba bende bugün aldım testlerden. Markası Laboquik. Nasıl kullanıldığını hala anlayamadım hangi saatlerde yapıcam. Bana yardımcı olabilirmisiniz.
Elimde 30 tane hala laboquick testi var bitsin almayi dusunuorum sanirim kisiden kisiye fark edio öle dusunuorum . Ts ederim bilgi icin yinede ve rabbim saglikli hayirli bi sekilde kucagina almak nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?