Ayyy tam aradığım topiği buldum. Kızlar ben de laboquik marka kullanıyorum geçen ay çok güzel gördüm yumurtlamayı. Pco var bende de ama bu ay adetin 26. Günündeyim bir koyu bir silik saçmasapan.. acaba testlerde mi sorun var ya da yumurtlamadım mı acaba diye düşünüp öyleeee bekliyorum
Ya ben gecen ay gec yumurtladim ama 2 kere oyuzden nie bole oluo anlamadim iki test arasinda cok fark var pik gunu bile koyu cikmio bnde .sMerhaba canım. Bende laboquick kullanıyorum geçen aydan beri. Bi sıkıntı yaşamadım. Geç yumurtluyorsundur. Benim geçen ay öyle oldu yapıyorum yapıyorum asla pik olmuyordu. Bi koyulaşıp bi siliniyordu ama devamlı yapmaya devam ettim 43. Günde yakaladım piki. İnşallah senin bu kadar uzun sürmez. Benim ilk defa bu kadar uzun olmuştu bakalım bu ay nasıl olucak devam ediyorum testlere
Ayni durumdayizAyyy tam aradığım topiği buldum. Kızlar ben de laboquik marka kullanıyorum geçen ay çok güzel gördüm yumurtlamayı. Pco var bende de ama bu ay adetin 26. Günündeyim bir koyu bir silik saçmasapan.. acaba testlerde mi sorun var ya da yumurtlamadım mı acaba diye düşünüp öyleeee bekliyorum
Anladim umarim kop koyu gorurde rahatlarim bide erken yumurtlama olurmu mesela gecen ay gec yumurtladim bu ayda mi gec yumurtlucamBence henüz yumurtlama olmamış test yapmaya devam edin koyulaşma var son yaptığınızda ama pik olmamış daha.
Yukarıdan sayınca 6. Olan sanki pik gibiymiş duruyor canım yaptığın zaman pik değil miydiAyyy tam aradığım topiği buldum. Kızlar ben de laboquik marka kullanıyorum geçen ay çok güzel gördüm yumurtlamayı. Pco var bende de ama bu ay adetin 26. Günündeyim bir koyu bir silik saçmasapan.. acaba testlerde mi sorun var ya da yumurtlamadım mı acaba diye düşünüp öyleeee bekliyorum
Böyleydi canım ilk hali, pik mi dersinYukarıdan sayınca 6. Olan sanki pik gibiymiş duruyor canım yaptığın zaman pik değil miydi
Eğer adet olursam yumurtlama günümü belirlerim ve dediğin gibiyse günde 2-3 test yaparım kuşum teşekkür ederiz.Testlerin koyu ciktigi gun, 3 saat arayla test yapin. Yumurtlamayi kaciriyor olabilirsiniz
Kendimden ornek vereyim
Pikken yakaliyorum. 3 -5 saat sonra siliniyor. Yani catlamis bitmis oluyor. Gunluk bi test yapmayin. Daha cok test yapin. Her test sonrasi sadece yarim bardak su icin. Wc gitmeyin. Sivi tukeymeyin. 3 saat sonra test yapin. Muhtemelen yakalarsiniz
Böyleydi canım ilk hali, pik mi dersin
pik gibi de değil gibi de arada kaldım vallainşallah değerlendirmişsindir ve rabbim nasip eder Ama pik değilse bile bu kadar koyu çıkıp sonradan çok silikleşmesi çok garip
Rica ederim canim, Testine baktim simdi, o testten 1 yada 2 test sonra muhtemelen pik oldu ve catladi. Umarim degerlendirmissindir,Eğer adet olursam yumurtlama günümü belirlerim ve dediğin gibiyse günde 2-3 test yaparım kuşum teşekkür ederiz.
Yapacağım canım dediğin şeyleri, Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah senin de hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin rabbimRica ederim canim, Testine baktim simdi, o testten 1 yada 2 test sonra muhtemelen pik oldu ve catladi. Umarim degerlendirmissindir,
Beklenen adetten genellikle 14 gun once yumurtlama gunundur(16-18)de olabilir. Koyuyu gordugun gun 3 saatte test yap cnm dedigim gibi mutlaka yakalarsin, cunku yumurtlama olmasa bu kadar koyulasmaz testin
Amin canim cok tesekkur ederim, Allah sizlere de nasip etsin insallahYapacağım canım dediğin şeyleri, Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah senin de hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin rabbim
Anladim umarim kop koyu gorurde rahatlarim bide erken yumurtlama olurmu mesela gecen ay gec yumurtladim bu ayda mi gec yumurtlucam
Koyu çıkmış görünüyor 15 indeArkadaşlar merhaba bende de durum bu ben bir türlü yorumlayamadımdr 12. Gün çatlayacak dedi dr un söylediğine göre 15inde yaptığım test koyu çıkmalıydı ama bu şekilde yorumlayabilecek olan var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?