Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testlerim hep silik neden ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Andyou

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
4.249
4.211
133
Bu markayi ilk kez kullaniyorum laboquick .
Ama hep silik bi tane cok koyu var ayin 10 da o kadar o ikinci cizgi hep var ve 17. Yazili gun bugun her yaptigimda koyulugu boyle oluyo zaman gectikce siliklestiyo bn simdi yumurtladimmi yoksa yumurtlamama daha varmi ? Saatler ve sivi alimina dikkat ediyorum.
Ne cok koyu oluyo ne cok silik ben bu markayi kullandigimdan beri hep boyle gecen ay laboquick marka ve innotiva markayla bir test denedim yumurtladigim gun innavita ikinci cizgisi catlarken laboquick markasinda ise 5 m yazisi gibi koyulukdaydi bilemedim yorumlarsaniz sewinirim
Adetim cok duzensiz bu arada.

Eklentiler

• 20200617_132148.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 204
  • 20200617_123722.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 240
  • 15923975925787121281882514717817.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 195
Merhaba canım. Bende laboquick kullanıyorum geçen aydan beri. Bi sıkıntı yaşamadım. Geç yumurtluyorsundur. Benim geçen ay öyle oldu yapıyorum yapıyorum asla pik olmuyordu. Bi koyulaşıp bi siliniyordu ama devamlı yapmaya devam ettim 43. Günde yakaladım piki. İnşallah senin bu kadar uzun sürmez. Benim ilk defa bu kadar uzun olmuştu bakalım bu ay nasıl olucak devam ediyorum testlere

Ayyy tam aradığım topiği buldum. Kızlar ben de laboquik marka kullanıyorum geçen ay çok güzel gördüm yumurtlamayı. Pco var bende de ama bu ay adetin 26. Günündeyim bir koyu bir silik saçmasapan.. acaba testlerde mi sorun var ya da yumurtlamadım mı acaba diye düşünüp öyleeee bekliyorum

Eklentiler

• 16583613-174B-4103-9327-929B4DF53A28.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 301
Bence henüz yumurtlama olmamış test yapmaya devam edin koyulaşma var son yaptığınızda ama pik olmamış daha.

Pkolularda ovülasyon testleri güzel çıkmıyor malesef bence en güzeli doktora yumurta takibi yaptırmak..

Ya ben gecen ay gec yumurtladim ama 2 kere oyuzden nie bole oluo anlamadim iki test arasinda cok fark var pik gunu bile koyu cikmio bnde .s

Ayni durumdayiz

Yukarıdan sayınca 6. Olan sanki pik gibiymiş duruyor canım yaptığın zaman pik değil miydi

Testlerin koyu ciktigi gun, 3 saat arayla test yapin. Yumurtlamayi kaciriyor olabilirsiniz
Kendimden ornek vereyim
Pikken yakaliyorum. 3 -5 saat sonra siliniyor. Yani catlamis bitmis oluyor. Gunluk bi test yapmayin. Daha cok test yapin. Her test sonrasi sadece yarim bardak su icin. Wc gitmeyin. Sivi tukeymeyin. 3 saat sonra test yapin. Muhtemelen yakalarsiniz

Eklentiler

• 592102DE-F11A-4B65-B235-30FE4B18380B.webp
    143,6 KB · Görüntüleme: 161
  • B5C0BD30-A386-445D-A9DB-858AB9849D09.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 143
Eğer adet olursam yumurtlama günümü belirlerim ve dediğin gibiyse günde 2-3 test yaparım kuşum teşekkür ederiz.

pik gibi de değil gibi de arada kaldım valla inşallah değerlendirmişsindir ve rabbim nasip eder Ama pik değilse bile bu kadar koyu çıkıp sonradan çok silikleşmesi çok garip
valla aynı düşünüyorum, pik gibi değil gibi ama geçen ay piki net şekilde görmüştüm, yumurtlama olmamışsa da adet olabilirim umarım..

Eğer adet olursam yumurtlama günümü belirlerim ve dediğin gibiyse günde 2-3 test yaparım kuşum teşekkür ederiz.
Rica ederim canim, Testine baktim simdi, o testten 1 yada 2 test sonra muhtemelen pik oldu ve catladi. Umarim degerlendirmissindir,
Beklenen adetten genellikle 14 gun once yumurtlama gunundur(16-18)de olabilir. Koyuyu gordugun gun 3 saatte test yap cnm dedigim gibi mutlaka yakalarsin, cunku yumurtlama olmasa bu kadar koyulasmaz testin

Yapacağım canım dediğin şeyleri, Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah senin de hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin rabbim

Yapacağım canım dediğin şeyleri, Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah senin de hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin rabbim
Amin canim cok tesekkur ederim, Allah sizlere de nasip etsin insallah

Arkadaşlar merhaba bende de durum bu ben bir türlü yorumlayamadım dr 12. Gün çatlayacak dedi dr un söylediğine göre 15inde yaptığım test koyu çıkmalıydı ama bu şekilde yorumlayabilecek olan var mı acaba ?

Eklentiler

• 20200617_110047.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 173
Koyu çıkmış görünüyor 15 inde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…