- 29 Ocak 2015
- 129
- 82
- 38
- 38
Az once verdim canim kani 2 de sonuc cikacakmis merakla bekliyorumCanım hadi hayırlı haberler verirsin inşallah benim ovulasyon testim kalmadi gebelikte biraz önce yaptim bisey yok gibi ben beklicem mecbur haber ver mutlaka unutma
Az once verdim canim kani 2 de sonuc cikacakmis merakla bekliyorum
Hastanenin kasisinda eczane var gidip erken gebelik testi almamak icin zor tutuyorum kendimiAz once verdim canim kani 2 de sonuc cikacakmis merakla bekliyorum
Canim hic umudum yok :) sonucu hemen yazacagim olumlu olumsuz ovulasyon testinin dogrulugunuda ogrenmis oluruz :)
Insallah canim benim umudum yok ama yinede heyecandan duramiyorumCanim insallah hamilesindir insallahh
Hastanenin kasisinda eczane var gidip erken gebelik testi almamak icin zor tutuyorum kendimi
Insallah devrancim sonuc cikar cikmaz buraya yazacagimInsallah hamilesindir hemen yaz sonucu lütfen heyecanla bekkiyoruz :)
canım daha önce yaptın mı erken gebelik ya da ovülasyon testi?Kızlar ya yarın sabah ilk idrarla tekrar test mi yapsam acaba? Bata 3 gün var. Gelmez inşallah kırmızılar
peki hiç ovül.testi denedin mi varsa ondan dene yoksa bence bir kere yap ama çokta kafanı takmamaya çalış sürekli tekrar tekrar yapma bence stres olursun yoksa ben hamile olduğumu hissetsem bile erken gebelik testim de var yapmıyorum mesela gerçi dayanamaz eşime söylerim diye yapmıyorum (sevgililer gününü bekliyorum) ama olsunYaptım canımm test sonucumu erken hamilelik belirtilerinde paylaştın çizgi gördüm gibi ama eşim yok bence çizginin yeri o dedi umutlanmayayım diye
Yaptım canımm test sonucumu erken hamilelik belirtilerinde paylaştın çizgi gördüm gibi ama eşim yok bence çizginin yeri o dedi umutlanmayayım diye
Canim gordum sen hamilesin ya bildigin cizgi var yani pembe renkli.. ovulasyon testin nasil laboquick ise koyar misin. hadi hayirli olsun canim bak gebelik testinin resmini buraya koy diger arkasaslarda benim gibi hamilesin der o kadar belli yanicizgi
Kizlar malesef sonuc negatif 0.29 ovulasyon testlerine inanmayin ikiside ayni koyuluktaydi umutlarim baska bahara kaldi :)
Kizlar malesef sonuc negatif 0.29 ovulasyon testlerine inanmayin ikiside ayni koyuluktaydi umutlarim baska bahara kaldi :)
He bu arada benimde hep 0.01 cikardi sonucum acaba gec dollenmemi oldu ondanmi test pozitif cikiyor adet olayim diye dua ediyorum simdi bitsin bu iskenceCanim cok saol guzel dileklerin icin testi yuklemeyi beceremedim vallahi tlfnumda kayitli iki cizgide ayni koyulukta ayni testi ovulasyon zamaninda ayni koyulukta gormustum testin markasi galenik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?