Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşlhh canımmKirmizilari gorene kadar umudumuz var canım umudunu kaybetme inşallah vardır bebiss
Canim senCanım senin testin markası ne laboquick koyu cikiyormus genelde benimki surelab dediğim gibi koyu degil ama düne göre koyulasma var fotoda cok net çıkmadı fotodan daha belirgin bugun ki bakalim hayırlısı Allahtan
Canim sende polikistik over varmiCanım senin testin markası ne laboquick koyu cikiyormus genelde benimki surelab dediğim gibi koyu degil ama düne göre koyulasma var fotoda cok net çıkmadı fotodan daha belirgin bugun ki bakalim hayırlısı Allahtan
Inşallah vardir bebiss derizKızlar gördüğünüz gibi cok koyu degil ama düne gore daha koyu ne dersiniz
Polikistik overlarda cift cizgi cikabiliyormus ovulasyon testinde,benim bugun ovulasyon testi cift cizgi ayni koyulukta cikti catlatma ignesi oldum yumurtmda catladi cok umutlanmistim o yuzden sordumYok canım niyeki
İnşallah canım yaa ama ovulasyon cok koyu degil ama dunku ve oncekilere nazaran daha koyuldu gebeliktekide saatler sonra çıktı
Canim dundu adet gunum olmadim catlatma ignesinin etkisi 12 gun suuyor en fazla ondan olmasi imkansiz cozemedim bir turlu yarin testi tekrarlayacagimAdet oldunmu ki canım bide catlatma igneside pozitif sonuc veriyor diyolar
Insallah hamilesindir canim ondan koyu cikmistir gebelik testi yaptinmi hkubosemiratam .!.:Canim dundu adet gunum olmadim catlatma ignesinin etkisi 12 gun suuyor en fazla ondan olmasi imkansiz cozemedim bir turlu yarin testi tekrarlayacagim
İnşallah hamilesindir gebelik testi yaptinmi hicCanim dundu adet gunum olmadim catlatma ignesinin etkisi 12 gun suuyor en fazla ondan olmasi imkansiz cozemedim bir turlu yarin testi tekrarlayacagim
Bugun onuda yaptim canim cizginin yeri belli ama net degil gebelik testlerim hep kar beyaz cikardi sabah testi tekrarlayacagim ovulasyon testinide tekrarlayacagim ovulasyon testi sabah ilk idrarla yapilmamaliymisInsallah hamilesindir canim ondan koyu cikmistir gebelik testi yaptinmi h
İnşallah hamilesindir gebelik testi yaptinmi hic
Insallah canim sabah testi yapar yapmaz buraya yazalim :) ovulasyonuda ayni sekilde birbirimize haber verelim koyu cikarsada kan testine gidelim :)Insallah hamilesindir canim ondan koyu cikmistir gebelik testi yaptinmi h
İnşallah hamilesindir gebelik testi yaptinmi hic
Çok sevindim canım ayyy inşallah bu testler bizi yaniltmiyodurCanim sen gebelik testi sonradan koyulasti demistinya copu kapiya atmistim az once baktim ikinci cizgi cikmisti baya belirgin hemde gecen haftaki testimde vardi o hala bembeyaz cok heyecanlandim
Insallah canim insallah gecen haftaki bembeyaz duruyordu bugunku koyu olmus ondan cok heveslendim benimki varsa seninkide vardir benimde gebelik testim tek yoksa simdi yapardim :) sabah olmazki simdi :)Çok sevindim canım ayyy inşallah bu testler bizi yaniltmiyodur