Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninle ayni benimde canim hemen hemnKizlarrr adetime 4 gun kaldi ovulasyon testi sonucum (laboquick) ne dersiniz bence bebis yok Eki Görüntüle 1404873
Bu da bu sabahki ovulasyn testim
Canim seninki de mi laboquickSeninle ayni benimde canim hemen hemn
Canim seninki de mi laboquick
Psikolojim bozuldu artik surekli testler idrar kendimden igrendim artik
Sabah idrari bu sonraki gunden kalma diye sanirim onerilmiyor.. sabah idrariyla yapma canimKızlar sabah idrariyla mi yapiyosunuz gebelik için ovulasyonu
Insallh cnm bi bilinmezlik ama bakalimmmm en azindan yalniz degiliz. Sen de yap Gazili arkafasimda yaiyo bende bakalimKizlar slm ben de sizle aynı durumdayım bugun adetimin 26. Günü ve laboquick ovu.ovu.testi yaptım sizinki kadar koyu çıktı ki normalde yumurta catladiktan sonra yaptığımda tamamen sikik ya da belli belirsiz cikardi. Umarim hamileyimdir bu testler ya gerçekten olcuyor ya da adete yakın hormonlar mi farklilasiyor o yuzden mi koyu çıkıyor bilmiyorum. Erken gebelik testim var ama cuma yapacagim cunku hamileysem sevgililer gününe cik guzel bi supriz yapmayi dusunuyorum daha erken ogrenirsem heyecandan dayanamam :)
Kizlar slm ben de sizle aynı durumdayım bugun adetimin 26. Günü ve laboquick ovu.ovu.testi yaptım sizinki kadar koyu çıktı ki normalde yumurta catladiktan sonra yaptığımda tamamen sikik ya da belli belirsiz cikardi. Umarim hamileyimdir bu testler ya gerçekten olcuyor ya da adete yakın hormonlar mi farklilasiyor o yuzden mi koyu çıkıyor bilmiyorum. Erken gebelik testim var ama cuma yapacagim cunku hamileysem sevgililer gününe cik guzel bi supriz yapmayi dusunuyorum daha erken ogrenirsem heyecandan dayanamam :)
Devran bata kac gun varadete
Ins canim sen de burda yazisinca daha cok heyecanlaniyor insanHepimiz bir umit bekliyoruz canim.. ins hamilesindir
Mutlaka haber et sonucu olur mu canimBenim yarin yada pazeetesi bat