Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ovulasyon testim bu şekilde ama fotoda olduğundan çok az daha silik çıktı normalde biraz daha koyu yani adetime 5 6 gün var ne dersiniz hamile olabilir miyim????
Cizgin belirgin bence 4 gunde koyulasirsa olabilir insallah vardır iki saat sivi almadanmi uyguluyosunuz benimde 4 gun varKizlarrr adetime 4 gun kaldi ovulasyon testi sonucum (laboquick) ne dersiniz bence bebis yok Eki Görüntüle 1404873
Cizgin belirgin bence 4 gunde koyulasirsa olabilir insallah vardır iki saat sivi almadanmi uyguluyosunuz benimde 4 gun var[
Cizgin belirgin bence 4 gunde koyulasirsa olabilir insallah vardır iki saat sivi almadanmi uyguluyosunuz benimde 4 gun var
Yok canim 2 saat tutmadim max 1 saat tutupda yaptigim oldu cok farketmiyo ya
Cizgin belirgin bence 4 gunde koyulasirsa olabilir insallah vardır iki saat sivi almadanmi uyguluyosunuz benimde 4 gun var
OCanim erken gebelik testi yaptim koskoca bir negatifff
Canim erken gebelik testi yaptim koskoca bir negatifff
O testlere guvenme derim canim onunla pozitif gorup adet olan o kadar cokki negatiftede ayni yanilma olabilir[/QUOTE][QUOTE="alpina85, post: 39297930, member: 6022görüp adizgin belirgin bence 4 gunde koyulasirsa olabilir insallah vardır iki saat sivi almadanmi uyguluyosunuz benimde 4 gun var
gaziliii: 39298160 .!.:O testlere guvenme derim canim onunla pozitif gorup adet olan o kadar cokki negatiftede ayni yanilma olabilir
Bende testlerle bozmus durumdayim benimde negatif cikiyo normal testte napalım bekleyip gorucez Rabbim ol deyince olacak üzülme hayırlı zamanda gelsinler insallah sen ne zzamandır istiyorsun[/QUOTE]Canim bu fotosunu koydugum ucuz gebelik testi erken gebelik testiyle ayni cikti negatifff.. olsa cikardi 4 gun var umutlanmicam artik
Valla 5 ay oldu[/QUOTE]Bende rle bozmus durumdayim benimde negatif cikiyo normal testte napalım bekleyip gorucez Rabbim ol deyince olacak üzülme hayırlı zamanda gelsinler insallah sen ne zzamandır istiyorsun
Evet canım yaaa bulanık çıktı çok uğraştım ancak bu kadar oldu ama meraktan öleceğim dediğim gibi adetime de daha 5 6 gün var nasıl sabredeceğim bilemiyorum en azından bu ovulasyon testi bir fikir olsun dedim inş hepimizin pozitiftir:))))Canim foton bulanik cikmis sanki
Canim giremedim ovulasyon testi yaptim sabah gene ayni gebelik testi negatif kaldi 1 gun bende umudumu kestim ama su ovulasyon beni deli etti geneEmkub canim ne yaptin ben erken gebelik testi yaptim negatif yaa