Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim hayırlısı artık beklemek en güzeli de yapamiyoruz iste yarina Allah kerim [/QUOTE][QUOTcanım ziliii, post: 39307029, member: 628323"]canim bu lh herkeste var ama miktari farkli bende biraz daha koyu sen de biraz daha acik
Evet canim hayırlısı artık beklemek en güzeli de yapamiyoruz iste yarina Allah kerim
Canim sen le ayni benimkilerKizlar demin yaptim (laboquick) artikk test yapmadan duramiyorum bagimlilik haline geldi bat 11 subat carsambaEki Görüntüle 1405793
Kızlar arkadaşın dediği çamaşır suyu testini yaptım kopurdu
Benim de 4 günüm var aynı böyle çıktı. Ilk yaptığımda hiç çizgi çıkmamıştı. Böyle çıkınca umutlandımKızlar 4 gün var ovulasyon cokmu silik
Benim de 4 günüm var aynı böyle çıktı. Ilk yaptığımda hiç çizgi çıkmamıştı. Böyle çıkınca umutlandım
Kızlar çamaşır suyu testini uyguladktan sonra arastirdim biraz doğruluk payı yok denecek kadar az bence denemenize gerek yok merak iste insan dayanamiyo
Dogruluk payi yok denecek kadar az canım hamile olanlarda bile kopurmuyormus bosuna canını sıkmabenim dün ilk kez köpürmüştü, bugün iki kere yaptım köpürme yok. moralim bozulmadı dersem yalan olur. ben de neden diye düşünüp duruyordum. dünkü 9 saatlik bir idrardı ve çok az su içmiştim o arada. ben normalde o kadar susuz kalmam ve bekletemem idrarı. neyse kısmet bakalım, hayırlısı olsun..
Valla ben eczaneye sordum c ile Başlayan bir marka verdi. Başka marka ovulasyon testi yok bizde dedi. Bende mecbur ondan aldım. Ilk denememiz bu ay. Gebelik testi alsam çıkar mı acaba bata 4 gün varLola cim senin testinin markasi ne peki bazilari acik cikiyo cunku
Hic çizgi olmayip sonrakinde cikarsa ihtimal daha yüksek oluyo canım inşallah hamilesindir[/QUOTE][Qola_a, post: 39309688, member: 174645"]Benim de 4 günüm var aynı böyle çıktı. Ilk yaptığımda hiç çizgi çıkmamıştı. Böyle çıkınca umutlandım