Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gene dayanamadim ve gebelik testi yaptim negatif 2 gun var umudum yok artik yoruldum
canım bugün adetimin 3. günü. adetimden sonra bende ovulasyon testine başlıcam. ve bu ay bende preseedd aldım onuda kullanıcam. sen nasıl kullandın? sadece ovulasyon döneminde mi kullandın?Bide si presed jeli kullandim ondan bu kadar umutluyum Rabbim bosa cikarmasinnnnn insallh hepimizin umutlari gercek olsun
Canim merhaba bu preseedd dedigin ne ise yariyor acaba ?canım bugün adetimin 3. günü. adetimden sonra bende ovulasyon testine başlıcam. ve bu ay bende preseedd aldım onuda kullanıcam. sen nasıl kullandın? sadece ovulasyon döneminde mi kullandın?
canım preseed ph dengesini ayarlayarak vajinal sıvının spermleri öldürmesini engelliyormuş aynı zamanda da spermlerin daha rahat ederek ederek rahmi geçmesini sağlıyormuş. yani spermleri koruyarak hızlı yüzmelerine yardımcı oluyormuş.Canim merhaba bu preseedd dedigin ne ise yariyor acaba ?
Teşekkür ederm cevabınız icin. Benimde 8 günüm gecti. 3 gün gectgnde kan testi yaptm çıkmadı. Simdi de korkuyorum hayal kırıklığı yasamak istemiyorum. Onumuzdeki hafta sonuna kadar gelmezse hastaneye gtcm. Ovulasyon testide eczanede yok netten baktm kredi kartıyla satıyolar onuda ben kullanmıyorum. Napim artk sabretcm beklicm. Inşallah hamileymdir dua edin canlarm.canım preseed ph dengesini ayarlayarak vajinal sıvının spermleri öldürmesini engelliyormuş aynı zamanda da spermlerin daha rahat ederek ederek rahmi geçmesini sağlıyormuş. yani spermleri koruyarak hızlı yüzmelerine yardımcı oluyormuş.
Hic sorma bende imreniyorum ne olurdu bizde yanlislikla hamile kalsakSu yanlislikla istemeden hamile kalanlara imreniyorum ne zormus bu is 1 senedir hic korunmadim her ay ayni moda girmekten yoruldum
Canim hic belli olmaz kimiside surekli var ama hamile cikmamis okuduklarimdan sakın umutsuzluga kapilmaValla benim silik olsa bile 2. Çizgi yok. Olmadı sanırım bu ay. Tek çizgi çıkan hiç duymadım herkesin silik de olsa 2.çizgisi var. Düşük de olsa lh hormonu olur demişlerdi bende hiç yok galiba.
Canım teşekkür ederim cevap verdiğin için. inşallah görürüz çift çizgiyi gebelik testinde.Hatta bi arkadas benim cizgi kipkirmiziydi ovulasyon cok umuitlenmis 3 sonra adet olmus ben forumlarda omurken denk geldim ayrica bu ovulasynla hamileligini ogrenenler cok az. Bak ornek benim adetime iki gun var hep cizgi var ama gebelik negatif hic belli olmaz Canim
Hatta bi arkadas benim cizgi kipkirmiziydi ovulasyon cok umuitlenmis 3 sonra adet olmus ben forumlarda omurken denk geldim ayrica bu ovulasynla hamileligini ogrenenler cok az. Bak ornek benim adetime iki gun var hep cizgi var ama gebelik negatif hic belli olmaz Canim