Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canım amin insallah Rabbim kimseye yaşatmasın . Ben dayanamadım kan testi yaptırdım biraz önce 4 te alıcam sonucu . Doktorumuda aradım artık beni tanıdığı için git yaptır kendini yiyip bitirme dedi bakalım kısmet insallah elimiz bos dönmeyiz .
Canim ne oldu cikmadi mi sonuc daha
Cnm sonuc
Tebrik ederim canımm çok sevindim darısı bana inşallahhHamileymişimmmm
İnsallah sağlıkla kucağıma alırımmmm bu sefer Rabbim sizlerede nasip etsinn
Hamileymişimmmm
Hamileymişimmmm
Kizlar bu ovülasyon testleri ne kadar asagi yukari ben nette gordm cok ucuz gibi geldi ise yarar mi yumurtlama günü icin falan. Birde tavsiye ettignz marka var mi?
Eki Görüntüle 1400807 Eki Görüntüle 1400804 Eki Görüntüle 1400810 Eki Görüntüle 1400812 Eki Görüntüle 1400813 Eki Görüntüle 1400816 Kizlar Digerlerini de yukluyorum bana gore 15.gun veya 16.gun da lh pik yapti sonra 17.gun de siliklesti bidaha da yapmadim ta ki dün e kadar yani 22. Gune kadar
Teşekkür ederm canm cevabin icin. Faydası var mi peki ?Canim ben babystart marka kullaniyorum netten aliyorum.. ama predictor de iyi her ikisini de ayni anda kullanip teyit ettim ayni sonucu veriyolar.. predictor 7 li 55 tl digerinde 20 tane var 75 tl
Saol canım amin insallah Rabbim kimseye yaşatmasın . Ben dayanamadım kan testi yaptırdım biraz önce 4 te alıcam sonucu . Doktorumuda aradım artık beni tanıdığı için git yaptır kendini yiyip bitirme dedi bakalım kısmet insallah elimiz bos dönmeyiz .
Teşekkür ederm canm cevabin icin. Faydası var mi peki ?
Canim gebelik icin mi yaptn yumurtlama icin mi ?Eki Görüntüle 1402747 Eki Görüntüle 1402748 kızlar mrb bende dün buldum bu başlığı ve dünden bu yana bütün yazılanları okudum. Benimde ovulasyon testlerim bunlar. Geçen ayda aynı markayı kullanmıştm yumurtlama günümden sonra silikleşmişti hemen. bu ay 20. günüm yumurtlamaydı ağrılarımdan anladm o gün dışardaydm testi yapamadm ama 19. günümdeki testten zaten tahmin etmiştim. Çizik attığım testi bugün yaptım yani 23. günüm hala silikleşmedi. Böyle olan var mı ne diyosunuz kızlar acaba tuttu mu yada daha erken mi anlamak için :) bu arada klomen kullanıyorum.