- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 34
Hadi hayırlı olsun canım darısı bize peki Ovülasyon testi yaptın mı62,7 geldi çok yeni dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlı olsun canım darısı bize peki Ovülasyon testi yaptın mı62,7 geldi çok yeni dimi
Daha önce ovü yapıp tutmadı bende daha önceki gebeliğim gibi 2 boş 1 dolu olarak gittimHadi hayırlı olsun canım darısı bize peki Ovülasyon testi yaptın mı
Anladım canımDaha önce ovü yapıp tutmadı bende daha önceki gebeliğim gibi 2 boş 1 dolu olarak gittim
Evet testinizden belliydi yeni oldugu saglıkla gelsin minnoş62,7 geldi çok yeni dimi
Kaçıncı gunu oldugunuda yazsan daha iyi anlarsın carşambanın altındaki test pozitifmiş tek olan bugunse yumurtlama olmuş görünüyor bugunki silikleşmişKızlar bunlarda benim testlerim sizce yumurtlama oldu mu
Evet canım tek olan bugüne ait ben dün olan yumurtlama gününü değerlendirdim bugünü de acaba yarını da mı değerlendirsemKaçıncı gunu oldugunuda yazsan daha iyi anlarsın carşambanın altındaki test pozitifmiş tek olan bugunse yumurtlama olmuş görünüyor bugunki silikleşmiş
İnşallah bakalım çok kaptırmakta istemiyorum kötü bi tecrübem var bakalım nasibimde varsa olurEvet testinizden belliydi yeni oldugu saglıkla gelsin minnoş
Bu gece yi degerlendirin inşallah bebişin tutunurEvet canım tek olan bugüne ait ben dün olan yumurtlama gününü değerlendirdim bugünü de acaba yarını da mı değerlendirsem
İnşAllah canımBu gece yi degerlendirin inşallah bebişin tutunur
Sizce bi daha ne zaman baktırayım bhcg? Zaten folik içiyorum d3 vitaminide alıyorum dr keseyi görmeden bişey demeyebilir dimiBu gece yi degerlendirin inşallah bebişin tutunur
Cuma bakıldı pazar yani bugun bakılmalıydı salı gunu baktırın 4 katı olmalı salı gunuSizce bi daha ne zaman baktırayım bhcg? Zaten folik içiyorum d3 vitaminide alıyorum dr keseyi görmeden bişey demeyebilir dimi
Ya aslında cumaya kadar bekleyecektim fakat düşükten dolayı belki ilaç başlar bunda olmasın diye gideyim diyorum bugün gebelik testi yaptım yine artmış gibi sizce nasılCuma bakıldı pazar yani bugun bakılmalıydı salı gunu baktırın 4 katı olmalı salı gunu
Olabilir ama ya gebelik testi yap ya da ovülasyonla iki güm sonra yap eğer daha da koyulaşırsa gebelik olabilir adete kaç gün varGunaydin kızlar 1.ovulasyon testi 11 gün önceydi sonra siliklesti iyice 2.testi bugün yaptım tekrar koyulasmis ovulasyon gebelik olabilirmi sizce yasayan varmi
Gebelik testi alicam adete tahminime göre 3 gün varOlabilir ama ya gebelik testi yap ya da ovülasyonla iki güm sonra yap eğer daha da koyulaşırsa gebelik olabilir adete kaç gün var
Hayırlısı canımGebelik testi alicam adete tahminime göre 3 gün var
Varmı sizce
[/QUOTE
Burdan net değil sen görüyor musun canım