- 10 Eylül 2018
- 430
- 219
Amin canım aminAkinti benim hep gebelik durumlarimda oluyordu onun haricinde hic boyle olmazdi bakalim hayirlisi olsun rabbimde sana bir an once nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım aminAkinti benim hep gebelik durumlarimda oluyordu onun haricinde hic boyle olmazdi bakalim hayirlisi olsun rabbimde sana bir an once nasip etsin
Akinti benim hep gebelik durumlarimda oluyordu onun haricinde hic boyle olmazdi bakalim hayirlisi olsun rabbimde sana bir an once nasip etsin
Daha onceleri yumurtlama tarihlerinin haricinde oluyormuydubu sabah yumurta akı gıbı uzayan akıntı geldı benden
Daha onceleri yumurtlama tarihlerinin haricinde oluyormuydu
Sen yine bugunleride degerlendir belki gec yumurtlamis olabilirsin .ama adet gunu falan t koyu ise hamileligi gosteriyor ovulasyon testihayır sadece adetin 12 14 gunlerınde oluyodu o da bazen her zaman degıl bugun adetin 24 gunu gec yumurtladım sanırım ovuda pozıtıf
Merak ettim inşallah bebiş vardırAmin canım amin
Sende var mi canim bende de yok bu ay tedaviye basladikMerak ettim inşallah bebiş vardır
Yok ben düşünmüyorum canım rabbim isteyenlere nasip etsin bende ovu testiyle ogrenmiştim hamileliğimi şimdi ikiz kızlarım 3 yaşındaSende var mi canim bende de yok bu ay tedaviye basladik
Lh yumurtlama günündeki gibi olursa gebelik gösteriren usttekı ovulasyondan sonrakı gun gıt gıde sılıklestı son 3 gun koyulmaya basladı ama gebelık negatıf regle 4 gun var alttakı gebelık testı kararsız kaldım
Hayırlı olsun hamilesinMerhaba arkadaşlar daha önce gebeliğimi ovü testinde öğrenmiştim şimdide ovü testi yaptım sizce sonuç nedir gebelikte yaptım ama çok silik 1.si pazartesi 2.si çarşamba 3 perşembe 4. attığımda bugün gebelikte yaptım oda en son attığım sizce gebemiyim inanamıyorum hala
Evet bebiş varMerhaba arkadaşlar daha önce gebeliğimi ovü testinde öğrenmiştim şimdide ovü testi yaptım sizce sonuç nedir gebelikte yaptım ama çok silik 1.si pazartesi 2.si çarşamba 3 perşembe 4. attığımda bugün gebelikte yaptım oda en son attığım sizce gebemiyim inanamıyorum hala
Yaa gerçekten mi daha önce 7 haftalık kalp durması sonucu kürtajım var Kürtajdan sonra 10 aydır gebe kalamıyordum bu ay tüp bebeğe başlayacaktımHayırlı olsun hamilesin
Dr gidin bence bebek var inşallah saglıkla kucagınıza alırsınızYaa gerçekten mi daha önce 7 haftalık kalp durması sonucu kürtajım var Kürtajdan sonra 10 aydır gebe kalamıyordum bu ay tüp bebeğe başlayacaktım
Beta verdim bakalım sonucunu bekliyorumDr gidin bence bebek var inşallah saglıkla kucagınıza alırsınız
Yumurtlama günü mü sadece ilişki oldu bende Ovülasyon takip ediyorumBeta verdim bakalım sonucunu bekliyorum
Hayır canım 3 günde 1 denedik sadece bide soğan suyu aslan pençesi içtimYumurtlama günü mü sadece ilişki oldu bende Ovülasyon takip ediyorum