Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Canım çok sağol ilgin için bunlara baktırdım ama gayet normal tiroidim yüksekti 2 ah önce düşürdük ilaçla ama doktorum PCO filan demedi gayet temiz dedi ama anlamadım neden benim testler böyle sinirimi bozdu artık bu ayda olmazsa ovu yapmıcam zaten oluruna bırakçam hayırlısı inşallah

Slm kızlar adetim gecikti bu ay ve bi hafta önce test yaptırdım kanda negatif çıktı pazartesi günü aşağıdaki resimdeki gibi akıntım vardı bu üzerine görme olabilirmi

Eklentiler

• A6C56577-CD19-46DC-81F9-175DA0071C0B.jpeg
    83 KB · Görüntüleme: 66
arkadaslar merhaba ben bisey danismak istiyorum size yumurtlamanin oldugu gun akintinin fazla oldugu gunmudur ve o akintiyi gordugumuz gun mu yoksa ondan sonraki gunler mi iliski olmasi gerekiyor

2 şey olabilir ya 2.kere yumurtluyorsun ya da gebelik habercisidir.
Gebelik testi varsa birde onu yap canim pozitifse hamilesindir.
Arkadaşlar post eski ama ben yazmak istedim . Bende klomen tedavisi gördüm ve 8 gün önce çatlatma iğnesi oldum ovülasyon testinin gebelik gösterdiğini öğrendim . Çatlatma iğnesinin 5,6,7 ve 8. Günü yani bugün yaptığım ovülasyon testlerim böyle çıktı bugünkü sanki silik . Acaba iğne etkisi mi bugün de bu kadar koyu çıkması adetime 5 gün var

Eklentiler

• 459102AC-0E50-4A1B-8155-F740121E0448.jpeg
    133,5 KB · Görüntüleme: 67
Canım bende çatlatma iğnesi oldum ve iğneden 5. Günbaşlayıp ovülasyon testi yaptım hamileliği gösteriyormuş diye bugün iğnenin 8. Günü ve son ovülasyon testim en alttaki adete 5 gün var iğne etkisi mi hamiş miyim bilemedim

Eklentiler

• 8B17FE7C-14AC-4906-A023-247F49F1BE0A.jpeg
    133,5 KB · Görüntüleme: 74
  • A19D9D70-6E1E-4FD8-BA6B-AF4B1A5B4CD9.jpeg
    133,5 KB · Görüntüleme: 100
Adetime 5 gün var çatlatma iğnemin 8. Günü. İğnenin 5. Gününden itibaren ovülasyon testlerim böyle en alttaki az önce yaptığım test yani iğnenin 8. Günü ve adete 5 gün var hamiş miyim sizce

Cok erken yapmışsınız henüz iğnenin etkisi geçmemiştir bile.

Merhaba ben de buradaki yorumları okuyarak adetime 1-2 gün kala ovulasyon testi yapmıştım net çift çizgi çıkmıştı yani yumurtalamadan sonraki gibi silik değildi, ben de umutlanmıştım aynı gün gebelik testi de yaptım ve negatif çıktı sonuç maalesef negatif adet oldum. Kendimize bir umut arıyoruz haklı olarak ama gebelik testi varken boşuna kendinizi umutlandırmayın derim.

Merhaba, sırf örnek bir fotoğraf atayım diye üye oldum:) 4+3 günlük gebeyim, üstteki ovülasyon alttaki gebelik testim, az önce yaptım. Ovülasyonda T çizgisi daha koyu çıkıyor gebelik varsa.

Bu da benim ovülasyon ve gebelik testim adete 3 gün kaldı

Eklentiler

• D1FC3E54-4E20-42C6-8B77-E59DF12671D4.jpeg
    178,8 KB · Görüntüleme: 134
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…