- 30 Kasım 2018
- 312
- 164
- 26
Valla canım senin göremediğin hcg testinde ben görüyorum gerçekten çizgiyiadetım 1 gun gectı gebelık negatıf ovu pık . basına gelen varmı .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım senin göremediğin hcg testinde ben görüyorum gerçekten çizgiyiadetım 1 gun gectı gebelık negatıf ovu pık . basına gelen varmı .
Kesinlikle bir sabah ilk idrarinla gebelik testi dene egerki çıkmazsa daha şimdi yumurtluyosun arkadasimbu sekıl .
Bence hamilesin canım çizgiyi gördüm ben hem lh testlerin de hep koyu çıkıyor yarın ilk idrarla testi tekrarlaaz once yaptım 10 dakıka sonra boyle oldu baskada testım yok yarına kadar beklıcem .
Canım kesinlikle hamilesin ya kan ver yada biraz daha koyulasmasini bekle ilk öğrendiğimde benimde boyleydiaz once yaptım 10 dakıka sonra boyle oldu baskada testım yok yarına kadar beklıcem .
Canım 23 24 pik yapmis 25 çatlamış diğerleri negatif gözüküyorKızlar şu tablolara da bakar mısınız bugün yaptığım test silik çıktı 2.yemi yumurtlama oldu sizce? İlk Defa böyle oldu varmı böyle bir durumla karşılaşan
Canım 23 24 pik yapmis 25 çatlamış diğerleri negatif gözüküyor
Au 15 nisan testlerine bi bakabilirmiyim
Canım ne kada koyulaşma olursa olsun sonuçta testleri negatif adete çok yakın zamanda koyulaşma olursa gebelik için umut vardırBen geç yumurtluyorum biraz o yüzden 15inde başladım yumurtlamaya 26sından sonra tekrar koyulaşmaya başladı gibi geliyo bana 2 gündür silik çıkıyor o yüzden 2 kez mi Yumurtluyorum acaba diye düşünüyorum
benimde adet tarihime çok yakın lh testler çift çizgi çıktı.meraklandım gebelik tedt yaptım hamileymişim.Allah hepimizin yardımcıcısı olsun.
Ovulasyon testinde t çizgisi c çizgisinden daha koyu olursa ya da eşit olursa hamilelik olduğu düşünülebilir. Senin ovu bu şekilde değil. Kan ve idrar testini de ilişkiden 6-7 gün sonra yaptıysan gebelik varsa bile çıkmaz ne yazık ki çok erken yapmışsınız. Biraz daha bekleyin bence.Eki Görüntüle 2266472 Ben hem kan tahlili hem de idrar testi yaptım ancak birşey çıkmadı. Ovulasyon testi iki çizgi şimdi ben hamilemiyim?? Bu test ilişkiden 6-7 gün sonra. cevaplarsanız sevinirim
Ovulasyon testinde t çizgisi c çizgisinden daha koyu olursa ya da eşit olursa hamilelik olduğu düşünülebilir. Senin ovu bu şekilde değil. Kan ve idrar testini de ilişkiden 6-7 gün sonra yaptıysan gebelik varsa bile çıkmaz ne yazık ki çok erken yapmışsınız. Biraz daha bekleyin bence.
Canım en erken adetine 4 gün kala test yapman gerekir adetinden 4 gün once ovu testlerini düzenli bi şekilde yap bu ovu testleri negatif. Pik yapması veya t çizgisinin daha koyu olduğunu gördüğün zaman gebelik testi yapEki Görüntüle 2266472 Ben hem kan tahlili hem de idrar testi yaptım ancak birşey çıkmadı. Ovulasyon testi iki çizgi şimdi ben hamilemiyim?? Bu test ilişkiden 6-7 gün sonra. cevaplarsanız sevinirim
Canım en erken adetine 4 gün kala test yapman gerekir adetinden 4 gün once ovu testlerini düzenli bi şekilde yap bu ovu testleri negatif. Pik yapması veya t çizgisinin daha koyu olduğunu gördüğün zaman gebelik testi yap
Canım en erken adetine 4 gün kala test yapman gerekir adetinden 4 gün once ovu testlerini düzenli bi şekilde yap bu ovu testleri negatif. Pik yapması veya t çizgisinin daha koyu olduğunu gördüğün zaman gebelik testi yap
Burda czgi var gibi ve nerlerdesin ne oldu sonucun bende adetimi bekliorum ovulasyon yapacagim senin poztf miaz once yaptım 10 dakıka sonra boyle oldu baskada testım yok yarına kadar beklıcem .
Polikistik över varsada eğer lh sürekli artış gösterir canım. Yada silik gördüğün günden itibaren 6 gün geçmiş gebelik hemen çıkarmı bilmiyorum benim bilgim bu kadarKızlar merhabalar nasılsınız öncelikle herkes bir an önce meleklerine kavuşur inşallah hepimiz 2.denemem ovulsaydın testi yapıyorum ama genelde hep t de c ye yakın 1 kere silik çıktı instagramdan bi abla ile takip ediyorum ama acaba neden genelde hep 2. Çizgide çıkar yani hangi hormondan kaynaklanır çünkü şuna 3.ayım progestan kullanıyorum ve bırakıcam hormon testlerimde gayet iyiydi ama bu testler böyle çıktıkça sinirlerim bozuldu artık ya
Kimse yok galiba
Sanmıyorum canım benimÖncelikle cevapladığın için çok teşekkür ederim Zaten öyle yaptım şuanda adetimden de geçti
Adetimden 2 gün geçti durum aynı bakalım değişiklik olucak mı??
Yani şimdi negatif olup ilerde pozitif olma ihtimali hiç yok mu??