Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

az once yaptım 10 dakıka sonra boyle oldu baskada testım yok yarına kadar beklıcem .

Eklentiler

• D1EE75E8-9D5E-41D1-9112-548BC823358B.jpeg
    D1EE75E8-9D5E-41D1-9112-548BC823358B.jpeg
    126,7 KB · Görüntüleme: 156
az once yaptım 10 dakıka sonra boyle oldu baskada testım yok yarına kadar beklıcem .
Bence hamilesin canım çizgiyi gördüm ben hem lh testlerin de hep koyu çıkıyor yarın ilk idrarla testi tekrarla

Kızlar şu tablolara da bakar mısınız bugün yaptığım test silik çıktı 2.yemi yumurtlama oldu sizce? İlk Defa böyle oldu varmı böyle bir durumla karşılaşan

Eklentiler

• Screenshot_20190504-203729.jpg
    Screenshot_20190504-203729.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 146
  • Screenshot_20190504-203724.jpg
    Screenshot_20190504-203724.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 84
Canım 23 24 pik yapmis 25 çatlamış diğerleri negatif gözüküyor
Au 15 nisan testlerine bi bakabilirmiyim

Ben geç yumurtluyorum biraz o yüzden 15inde başladım yumurtlamaya 26sından sonra tekrar koyulaşmaya başladı gibi geliyo bana 2 gündür silik çıkıyor o yüzden 2 kez mi Yumurtluyorum acaba diye düşünüyorum

Ben geç yumurtluyorum biraz o yüzden 15inde başladım yumurtlamaya 26sından sonra tekrar koyulaşmaya başladı gibi geliyo bana 2 gündür silik çıkıyor o yüzden 2 kez mi Yumurtluyorum acaba diye düşünüyorum
Canım ne kada koyulaşma olursa olsun sonuçta testleri negatif 😊 adete çok yakın zamanda koyulaşma olursa gebelik için umut vardır

benimde adet tarihime çok yakın lh testler çift çizgi çıktı.meraklandım gebelik tedt yaptım hamileymişim.Allah hepimizin yardımcıcısı olsun.
371D3841-9873-4762-90D1-7BD62C1EA011.jpeg
Ben hem kan tahlili hem de idrar testi yaptım ancak birşey çıkmadı. Ovulasyon testi iki çizgi 🙄 şimdi ben hamilemiyim?? Bu test ilişkiden 6-7 gün sonra. cevaplarsanız sevinirim 🙏🏻🙏🏻

Eki Görüntüle 2266472 Ben hem kan tahlili hem de idrar testi yaptım ancak birşey çıkmadı. Ovulasyon testi iki çizgi 🙄 şimdi ben hamilemiyim?? Bu test ilişkiden 6-7 gün sonra. cevaplarsanız sevinirim 🙏🏻🙏🏻
Ovulasyon testinde t çizgisi c çizgisinden daha koyu olursa ya da eşit olursa hamilelik olduğu düşünülebilir. Senin ovu bu şekilde değil. Kan ve idrar testini de ilişkiden 6-7 gün sonra yaptıysan gebelik varsa bile çıkmaz ne yazık ki çok erken yapmışsınız. Biraz daha bekleyin bence.

Ovulasyon testinde t çizgisi c çizgisinden daha koyu olursa ya da eşit olursa hamilelik olduğu düşünülebilir. Senin ovu bu şekilde değil. Kan ve idrar testini de ilişkiden 6-7 gün sonra yaptıysan gebelik varsa bile çıkmaz ne yazık ki çok erken yapmışsınız. Biraz daha bekleyin bence.

Çok teşekkür ederim cevapladığın için galiba biraz daha beklemem gerek 🙏🏻🙏🏻

Eki Görüntüle 2266472 Ben hem kan tahlili hem de idrar testi yaptım ancak birşey çıkmadı. Ovulasyon testi iki çizgi 🙄 şimdi ben hamilemiyim?? Bu test ilişkiden 6-7 gün sonra. cevaplarsanız sevinirim 🙏🏻🙏🏻
Canım en erken adetine 4 gün kala test yapman gerekir adetinden 4 gün once ovu testlerini düzenli bi şekilde yap bu ovu testleri negatif. Pik yapması veya t çizgisinin daha koyu olduğunu gördüğün zaman gebelik testi yap

Canım en erken adetine 4 gün kala test yapman gerekir adetinden 4 gün once ovu testlerini düzenli bi şekilde yap bu ovu testleri negatif. Pik yapması veya t çizgisinin daha koyu olduğunu gördüğün zaman gebelik testi yap

Öncelikle cevapladığın için çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻 Zaten öyle yaptım şuanda adetimden de geçti

Adetimden 2 gün geçti durum aynı bakalım değişiklik olucak mı??

Yani şimdi negatif olup ilerde pozitif olma ihtimali hiç yok mu??

Kızlar merhabalar nasılsınız öncelikle herkes bir an önce meleklerine kavuşur inşallah hepimiz 🙏🏻2.denemem ovulsaydın testi yapıyorum ama genelde hep t de c ye yakın 1 kere silik çıktı instagramdan bi abla ile takip ediyorum ama acaba neden genelde hep 2. Çizgide çıkar yani hangi hormondan kaynaklanır çünkü şuna 3.ayım progestan kullanıyorum ve bırakıcam hormon testlerimde gayet iyiydi ama bu testler böyle çıktıkça sinirlerim bozuldu artık ya

Eklentiler

• B286B07A-A8D1-4D75-B111-D319F0B0066E.jpeg
    B286B07A-A8D1-4D75-B111-D319F0B0066E.jpeg
    105,8 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar merhabalar nasılsınız öncelikle herkes bir an önce meleklerine kavuşur inşallah hepimiz 🙏🏻2.denemem ovulsaydın testi yapıyorum ama genelde hep t de c ye yakın 1 kere silik çıktı instagramdan bi abla ile takip ediyorum ama acaba neden genelde hep 2. Çizgide çıkar yani hangi hormondan kaynaklanır çünkü şuna 3.ayım progestan kullanıyorum ve bırakıcam hormon testlerimde gayet iyiydi ama bu testler böyle çıktıkça sinirlerim bozuldu artık ya
Polikistik över varsada eğer lh sürekli artış gösterir canım. Yada silik gördüğün günden itibaren 6 gün geçmiş gebelik hemen çıkarmı bilmiyorum benim bilgim bu kadar

Kimse yok galiba 🙃
  • Menopoza giriş: Menopoz yaklaştığında ve özellikle de menopoza girişle birlikte FSH hormonu ve LH normal değerlerin üzerine çıkar.
  • Hipofiz adenomu (hipofiz bezi tümörleri): Hipofiz bezinde ortaya çıkan bazı tümörler vücutta Luteinleştirici Hormonun aşırı miktarda üretimine neden olur. Aslında çoğunlukla iyi huylu olan bu tümörler, kişide hormon bozukluklarına yol açar.
  • Bazı genetik hastalıklar: Kadınların yaşadığı Turner sendromu ve erkeklerin yaşadığı Klinefelter sendromu vücutta Luteinleştirici Hormon seviyesinin normalden fazla olmasına sebep olur.
  • Polikistik Over Sendromu (PCOS):Kadınların yumurtalıklarında çok sayıda kistlerin olduğu, yumurtlamanın bozukluğunun yaşandığı ve adet düzensizliklerinin olduğu bir hastalıktır. Bunların yanında Polikistik Over Sendromunda kadının vücudunda ekstra kıllanma görülebilir. Bu durum vücuttaki insülin direnci ile ilişkili ve kadının FSH hormonu normal veya düşük olmasına rağmen LH hormonu yüksek seyreder.
  • Alkol kullanımı: Kişinin uzun süreli ve fazla miktarda alkol kullanımı testislerde yetersizliğe neden olur ve bundan dolayı da Luteinleştirici Hormon seviyesi yükselir.
  • Kadınlarda yumurtalık, erkeklerde testis yetmezliği: Farklı sebepler dolayısıyla testislerin veya yumurtalıkların fonksiyonlarını yeterince yerine getirememesi sorunudur. Genellikle radyasyon almak, kemoterapi, birtakım ameliyatlar, enfeksiyonlar, travmalar, tümörler ve çeşitli hastalıklar yumurtalık ve testis yetmezliklerine neden olabilir.a
Bazı böbrek üstü hastalıklar ve troit bezinin normalden yavaş çalışmasıda bunların aracındaymış arkadaşım

X