- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.511
Kuzu bunu ilk idrarla mi yaptınInşallah idrara geçmemiştir canim yani cizgiler net gözüküyor. Bak benim hcg ve idrar testlerim boyleydi canim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzu bunu ilk idrarla mi yaptınInşallah idrara geçmemiştir canim yani cizgiler net gözüküyor. Bak benim hcg ve idrar testlerim boyleydi canim.
Hic hatırlamıyorum inan ki canım yalan olmasın yani ama ilk olmaması lazım.Kuzu bunu ilk idrarla mi yaptın
Benim de taa bata 10 var öylesine ovu yapayım dedim canım çok olmasa da koyu çıkmış, umutlanamıyorumHic hatırlamıyorum inan ki canım yalan olmasın yani ama ilk olmaması lazım.
Canim 10gun cok erken duzenli takip et belki tekrar yumurtlama olabilir.Benim de taa bata 10 var öylesine ovu yapayım dedim canım çok olmasa da koyu çıkmış, umutlanamıyorum
Hcg testinde silik cizgi de olsa cizgi yok mu?usttekı lh alttakı hcg adete 1 gun var sanırım yok . .
Evet bi silik çizgi sanki bende görüyorumusttekı lh alttakı hcg adete 1 gun var sanırım yok . .
Testi attın mı canım tekrar çekermisinmalesef kızlar ben gormuyorum sılık cızgı falan . hayırlısı olsun dunde koyuydu lh .
Silikte dahi silik cizgi olsa gebelik var demektir.malesef kızlar ben gormuyorum sılık cızgı falan . hayırlısı olsun dunde koyuydu lh .
dunku lh yı mı .Testi attın mı canım tekrar çekermisin
Yok canım hamilelegidunku lh yı mı .
adetım 1 gun gectı gebelık negatıf ovu pık . basına gelen varmı .
anladım canım benımkı baya koyu cıkıyo ondan sasırdım kaldım .Adete yakın lh yükselebilir canım ama şüphen varsa kanda baktır veya test yapmaya devam et.