- 14 Mayıs 2018
- 1.094
- 699
Canim yumurtlama gununden 10 sonra gosterir silikde olsa cikarDolunaydan benimde son adet 9 ekim ovulasyon 22 23 ekim test kullandim bende yapsam cikarmiki acaba çok sabırsızlanıyorum 15 ay oldu darisi basima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim yumurtlama gununden 10 sonra gosterir silikde olsa cikarDolunaydan benimde son adet 9 ekim ovulasyon 22 23 ekim test kullandim bende yapsam cikarmiki acaba çok sabırsızlanıyorum 15 ay oldu darisi basima
Şimdi yaptım negatif inşallah erken olduğu için negatif çıkmıştırCanim yumurtlama gununden 10 sonra gosterir silikde olsa cikar
Canım kesin çıkar bence hemenhyapDolunaydan benimde son adet 9 ekim ovulasyon 22 23 ekim test kullandim bende yapsam cikarmiki acaba çok sabırsızlanıyorum 15 ay oldu darisi basima
Sağ ol canım benim kan testi sonucum pazartesi çıkarmış ben şimdi iki farkı marla ile aynı idrarla test yaptımInsallah cnm evet adetden 17 -21 gun yani iki kere yum oldum insallah tutnmisdir
Sanada hayirli saglikli uzun omurlu kiz evladi nasip etsin
Kizlarda hamilelik biraz agir gecer cnm iki kizimdada mide bulanti kusma 8haftada basladi yani maf olmusdum!!!
Inallah hamileligin guzel gecer
Kan testi yapdirdiginda degerlerini bildir cnm
Yaptım malesef negatifCanım kesin çıkar bence hemenhyap
Senin yum gun nezaman?Şimdi yaptım negatif inşallah erken olduğu için negatif çıkmıştır
Dunki testlere gore ust test daha koyuSağ ol canım benim kan testi sonucum pazartesi çıkarmış ben şimdi iki farkı marla ile aynı idrarla test yaptım Eki Görüntüle 2202189
Tamamen test hassasiyeti ile ilgili canım çünkü aynı idrarla yapıldı. Ama gark edersen c çizgileri de farklı koyuluktaDunki testlere gore ust test daha koyu
Ama anlamadigim alt tet niye silik?
22 23 ekim 2 Gün sürdün 3.Gün siliklestiSenin yum gun nezaman?
Daha var canim 8 gun gecmis 12 gin olunca bidaga yap22 23 ekim 2 Gün sürdün 3.Gün siliklesti
Hani markayla yapdin bu iki testini cnmTamamen test hassasiyeti ile ilgili canım çünkü aynı idrarla yapıldı. Ama gark edersen c çizgileri de farklı koyulukta
Benim catlamanin olduğu 24 ekimdenmi saymam lazım o zaman ben 22 den itibaren sanıyordumDaha var canim 8 gun gecmis 12 gin olunca bidaga yap
Canım silik çıkan certain marka koyu çıkan bebetime ama dün ilk koyuyu veren albi idi hepsi de beş TL lik testlerHani markayla yapdin bu iki testini cnm
Aynen c cizgileride farkli
Evet siliklesdigi gun birinci gun olyor canimBenim catlamanin olduğu 24 ekimdenmi saymam lazım o zaman ben 22 den itibaren sanıyordum
Ya suan varya yanimdeki hep lh testleri sana verip denetmek istiyorum yaCanım silik çıkan certain marka koyu çıkan bebetime ama dün ilk koyuyu veren albi idi hepsi de beş TL lik testler
Nasıl yani örneğin gebelik varsa bu test dahamı erken veriyor sonucu.benimde adet tarihime çok yakın lh testler çift çizgi çıktı.meraklandım gebelik tedt yaptım hamileymişim.Allah hepimizin yardımcıcısı olsun.
Yalnız canım kafama bi şey takıldı bu son iki testi bgn yaptım koyu çıkan bebe time ı üç saat sonra yaptım hiç sıvı almadan ama malesef baya bi silik çıktı o yüzden biraz umudum kırıldı sabah yine yapıcamEvet siliklesdigi gun birinci gun olyor canim
İzmir deysen alayım :))Ya suan varya yanimdeki hep lh testleri sana verip denetmek istiyorum ya
Bide erken ovrendin merak etdim nasil cikardi sende
Yok canım erken daha 10.gün bakBenim 4gun önce ymrtlama günümdu yapsam yarın öğrenebilirmiyiz.