Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Hamilesin canm:anneadayı:
Seninle ayni gundu sanirim regl
Ay coksevindim cnm erken oldugu icin silik gosteryor:halay:
Insallah bu ay benimde yuzum guler:KK73:

Hamilesin canm:anneadayı:
Seninle ayni gundu sanirim regl
Ay coksevindim cnm erken oldugu icin silik gosteryor:halay:
Insallah bu ay benimde yuzum guler:KK73:
İnşallah canım benim inşallah mutlaka haber ver ve bu ay ovulasyon testi almamıştım kasım da alacaktım hep son ilişkim ovulasyondan 2 gün önce olurdu tutmazdı. Ama bu sefer üç gün önce oldu ve tuttu şoklardayım :)

Sağlıkla ve keyifle size de nasip etsin inşallah canım benim
Canim lh testide yapsana nasil gosterecek?
Adetin kacinci gunu testler i yapdin?
Bu arada benim azda olsa siliklesdi sanirim tam degl ama siliklesdi biraz demek 2 defa yum oldum ins allah :dua:bu ay benimde tutunmusdur
Ben gec yum oldum ve ikinci yumda tam 21 gunune denk geldi artik gec ovrenecem sanirim

Bu arada benim azda olsa siliklesdi sanirim tam degl ama siliklesdi biraz demek 2 defa yum oldum ins allah :dua:bu ay benimde tutunmusdur
Ben gec yum oldum ve ikinci yumda tam 21 gunune denk geldi artik gec ovrenecem sanirim
Canım malesef yanımda ovulasyon testim yok.

9 ekim son adet tarihim
14_16_18 Ekim ilişki oldu
21ekim yumurtlama günüm eminim
31ekim testler pozitif çıktı
Sizce kız olma ihtimali yüksektir inşallah :)

İnşallah canım benim inşallah mutlaka haber ver ve bu ay ovulasyon testi almamıştım kasım da alacaktım hep son ilişkim ovulasyondan 2 gün önce olurdu tutmazdı. Ama bu sefer üç gün önce oldu ve tuttu şoklardayım :)
Canim soruya tutmus gibi olmimda belirtilerden bahsetsene
Meme agrisi
Kasiklarda agri
Şiskinlik
Veya nebilim anlat cnm
Bilrsiz bizim cok ihtiyacimiz var bu gibi sorularin cevabina

İnİnşall seninki de sana tutunsun bence yarın test yap. Yumurtlama günlerimiz aynı

Canım malesef yanımda ovulasyon testim yok.

9 ekim son adet tarihim
14_16_18 Ekim ilişki oldu
21ekim yumurtlama günüm eminim
31ekim testler pozitif çıktı
Sizce kız olma ihtimali yüksektir inşallah :)
Bence kiz olma ihtimali yuksek cunku benim eltim yumdan 2 gun once iliski oldu ve kiz suan cinsiyeti
Ay cnm sen kizmi istiyorsunn
Bende oglum olsun istiyorum cunki iki prensesim var

Canim soruya tutmus gibi olmimda belirtilerden bahsetsene
Meme agrisi
Kasiklarda agri
Şiskinlik
Veya nebilim anlat cnm
Bilrsiz bizim cok ihtiyacimiz var bu gibi sorularin cevabina
Şaka gibi ama neredeyse hiç belirti olmadı hala daha yok
Sadece son bir haftadır falan günde iki kez yumuşak büyük tuvaletim oldu o kadar

Bence kiz olma ihtimali yuksek cunku benim eltim yumdan 2 gun once iliski oldu ve kiz suan cinsiyeti
Ay cnm sen kizmi istiyorsunn
Bende oglum olsun istiyorum cunki iki prensesim var
Çok şanslısın valla benim de bi tane oğlum var o da çift çizgiyi gördüğüm gece ve ertesi gece ilişki olmuştu başka hiç olmadı erkek oldu.

Çok şanslısın valla benim de bi tane oğlum var o da çift çizgiyi gördüğüm gece ve ertesi gece ilişki olmuştu başka hiç olmadı erkek oldu.
Sende sanslisin kiz yapmak daha kolay bence sik iliskiyle kizlarimda adetden sonra haftada 4 kere belki iliski oldu yum gune kadar sonra olmuyordu
Bu defa cok yalnis yapdim sanirim benim pik 17 gunu ama iliski 14 gununden basladi 1 hafta 2 gun ara vermisdik dahada hic ara olmadi insallah senin kiz olur benim erkek

Hmm pardon ben 21 anladım evetecnm erken ininşall pozitif olur :)
Ya sen bana umut oldun ya her ay umutsuz beklerken seni gorunce sira bende :KK55:gibi his etdim umutlanmakdanda koryorumsuan benim en buyuk belirtim hic agrimayan gögslerim bian şişdi ve sizliyor o agrilarida progestan ilacina bagliyorum

Sende sanslisin kiz yapmak daha kolay bence sik iliskiyle kizlarimda adetden sonra haftada 4 kere belki iliski oldu yum gune kadar sonra olmuyordu
Bu defa cok yalnis yapdim sanirim benim pik 17 gunu ama iliski 14 gununden basladi 1 hafta 2 gun ara vermisdik dahada hic ara olmadi insallah senin kiz olur benim erkek
İnşallah cncan benim bu arada ben 21ekim anlamışım :) sen 21.gün demişsin :)
Bence sende de bu ay kesin tutar

İnşallah cncan benim bu arada ben 21ekim anlamışım :) sen 21.gün demişsin :)
Bence sende de bu ay kesin tutar
Insallah cnm evet adetden 17 -21 gun yani iki kere yum oldum insallah tutnmisdir
Sanada hayirli saglikli uzun omurlu kiz evladi nasip etsin
Kizlarda hamilelik biraz agir gecer cnm iki kizimdada mide bulanti kusma 8haftada basladi yani maf olmusdum!!!
Inallah hamileligin guzel gecer
Kan testi yapdirdiginda degerlerini bildir cnm

X