- 27 Mart 2017
- 601
- 283
Sağlıkla ve keyifle size de nasip etsin inşallah canım benimHemen kan testi yaptırr yarınn canımm gerci 3 farklı test yanlıs göstermez zaten rabbim tez zamanda bizlerede nasip etsinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla ve keyifle size de nasip etsin inşallah canım benimHemen kan testi yaptırr yarınn canımm gerci 3 farklı test yanlıs göstermez zaten rabbim tez zamanda bizlerede nasip etsinn
İnşallah canım benim inşallah mutlaka haber ver ve bu ay ovulasyon testi almamıştım kasım da alacaktım hep son ilişkim ovulasyondan 2 gün önce olurdu tutmazdı. Ama bu sefer üç gün önce oldu ve tuttu şoklardayım :)Hamilesin canm
Seninle ayni gundu sanirim regl
Ay coksevindim cnm erken oldugu icin silik gosteryor
Insallah bu ay benimde yuzum guler
Canim lh testide yapsana nasil gosterecek?Sağlıkla ve keyifle size de nasip etsin inşallah canım benim
Canım malesef yanımda ovulasyon testim yok.Canim lh testide yapsana nasil gosterecek?
Adetin kacinci gunu testler i yapdin?
Bu arada benim azda olsa siliklesdi sanirim tam degl ama siliklesdi biraz demek 2 defa yum oldum ins allah bu ay benimde tutunmusdur
Ben gec yum oldum ve ikinci yumda tam 21 gunune denk geldi artik gec ovrenecem sanirim
Canim soruya tutmus gibi olmimda belirtilerden bahsetseneİnşallah canım benim inşallah mutlaka haber ver ve bu ay ovulasyon testi almamıştım kasım da alacaktım hep son ilişkim ovulasyondan 2 gün önce olurdu tutmazdı. Ama bu sefer üç gün önce oldu ve tuttu şoklardayım :)
İnİnşall seninki de sana tutunsun bence yarın test yap. Yumurtlama günlerimiz aynıCanim lh testide yapsana nasil gosterecek?
Adetin kacinci gunu testler i yapdin?
Bu arada benim azda olsa siliklesdi sanirim tam degl ama siliklesdi biraz demek 2 defa yum oldum ins allah bu ay benimde tutunmusdur
Ben gec yum oldum ve ikinci yumda tam 21 gunune denk geldi artik gec ovrenecem sanirim
Bence kiz olma ihtimali yuksek cunku benim eltim yumdan 2 gun once iliski oldu ve kiz suan cinsiyetiCanım malesef yanımda ovulasyon testim yok.
9 ekim son adet tarihim
14_16_18 Ekim ilişki oldu
21ekim yumurtlama günüm eminim
31ekim testler pozitif çıktı
Sizce kız olma ihtimali yüksektir inşallah :)
Şaka gibi ama neredeyse hiç belirti olmadı hala daha yokCanim soruya tutmus gibi olmimda belirtilerden bahsetsene
Meme agrisi
Kasiklarda agri
Şiskinlik
Veya nebilim anlat cnm
Bilrsiz bizim cok ihtiyacimiz var bu gibi sorularin cevabina
Çok şanslısın valla benim de bi tane oğlum var o da çift çizgiyi gördüğüm gece ve ertesi gece ilişki olmuştu başka hiç olmadı erkek oldu.Bence kiz olma ihtimali yuksek cunku benim eltim yumdan 2 gun once iliski oldu ve kiz suan cinsiyeti
Ay cnm sen kizmi istiyorsunn
Bende oglum olsun istiyorum cunki iki prensesim var
Zaten belirtisiz supriz yaparlar bunlar bizeŞaka gibi ama neredeyse hiç belirti olmadı hala daha yok
Sadece son bir haftadır falan günde iki kez yumuşak büyük tuvaletim oldu o kadar
Hmm pardon ben 21 anladım evetecnm erken ininşall pozitif olur :)Zaten belirtisiz supriz yaparlar bunlar bize
Canim teste daha erken cunki benimilk yum ilk yum 25 son yum 29 ekim canim yani 2 gun gecdi
Sende sanslisin kiz yapmak daha kolay bence sik iliskiyle kizlarimda adetden sonra haftada 4 kere belki iliski oldu yum gune kadar sonra olmuyorduÇok şanslısın valla benim de bi tane oğlum var o da çift çizgiyi gördüğüm gece ve ertesi gece ilişki olmuştu başka hiç olmadı erkek oldu.
detden sayinca 21 gunu olyor cnmHmm pardon ben 21 anladım evetecnm erken ininşall pozitif olur :)
Ya sen bana umut oldun ya her ay umutsuz beklerken seni gorunce sira bende gibi his etdim umutlanmakdanda koryorumsuan benim en buyuk belirtim hic agrimayan gögslerim bian şişdi ve sizliyor o agrilarida progestan ilacina bagliyorumHmm pardon ben 21 anladım evetecnm erken ininşall pozitif olur :)
İnşallah cncan benim bu arada ben 21ekim anlamışım :) sen 21.gün demişsin :)Sende sanslisin kiz yapmak daha kolay bence sik iliskiyle kizlarimda adetden sonra haftada 4 kere belki iliski oldu yum gune kadar sonra olmuyordu
Bu defa cok yalnis yapdim sanirim benim pik 17 gunu ama iliski 14 gununden basladi 1 hafta 2 gun ara vermisdik dahada hic ara olmadi insallah senin kiz olur benim erkek
İnşallah canım benim darısı sizin başınıza teşekkür ederim
Insallah cnm evet adetden 17 -21 gun yani iki kere yum oldum insallah tutnmisdirİnşallah cncan benim bu arada ben 21ekim anlamışım :) sen 21.gün demişsin :)
Bence sende de bu ay kesin tutar