7 gün çok erken bir zamn inşallah koyulasir.bende hala adet olmadim.4 gün geçti.ovulasyon testleri hala koyu degıl. İyice stres yaptimKızlar benim de adetime 7 gün kaldı.
Ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı ama c kadar koyu değil
Ya sistit geçiriyorum belki de ondan koyu benim de7 gün çok erken bir zamn inşallah koyulasir.bende hala adet olmadim.4 gün geçti.ovulasyon testleri hala koyu degıl. İyice stres yaptim
Canim cok isteyince olmuyo ya. Biz 1 sene istedik ugrastik bi bebisimiz olsun diye. O stres olcak mi olmicak mi stresi butun adet dongunu sasirtiyo. Yumurtlamani falanda oyle. Engel yani stres. Ben neyse demeye basladim daha erken diye dusunuyodum. Adetim her ay gecikirdi zaten bu ayda gecikince hiic umutlanmadim. Esim tutturdu kan testi diye acile bi gittik ">5000" yani bilmiyorum 1 sene cok uzun degil senelerce isteyipte olmayan var ama icine dert etmemeye calismoralim çok bozuk canım her ay sıkıldım aynı hüsranı yaşamaktan.gözünün içine baktıkça olmuyo.hiç bi sebep yokken.yani şimdilik tahl,l ve ultrason ile bi sorunum yok.ama 6 ay sonra gidicez olmazsa daha.alaahım sen sabır ver kolaylıklar ver.herkese...
Canım sen gördün mü keseyi üsttenHamileliğin ilk haftalarında genelde alttan muayene ediyorlar. daha net görmek için. Kötü düşünceleri aklına getirme.
Çok geçmiş olsun canımDoktora gittim iki tane kistim var. Doktor yinede kan tahlili istedi ona göre tedavi başlayacak.iyiki gittim doktora.
adet gününü bekle ozman yap yada 1.2 gün kala suan silik belki bat yaklastikca koyulasirkızlar adete 5 gün var dün yaptım ovülasyon testi, hayali bir şey var ama ne ifade eder hiçbir şey sanıyorum
Eki Görüntüle 2125688
Olabilir canım yarın bir daha dene daha kötü çıkabilir başlamış gibi sanki ya d başlıyor benimde böyle oldu 21 marttaKızlar merhaba bugün Sat dahil 9. Günüm yani 16 mart adet başlama tarihim 5 gün sürdü bugün 9. Gün ovülasyon testimi yorumlar mısınız ?
Sizce yımurtlama günüm mü
Daha koyu çıkabilir demek istemiştim klavye hatasıOlabilir canım yarın bir daha dene daha kötü çıkabilir başlamış gibi sanki ya d başlıyor benimde böyle oldu 21 martta
Allah razı olsun..bakalım şu 48 saat nasıl geçecek..değeri ikiye katlanmasını görmeden hamilelik diyemiyoruz dedi acildeki hemşire..ben zaten bu kadar başarısız geçmiş tecrübelerden sonra yoğurdu üfleyerek yiyiyorum..şuana kadar bhcg değerim en yüksek 22 görmüştüm..o da kimyasalla sonuçlanmıştı 3.tüp bebek sonrası..hep içimde bir umut kendiliğinden olacak diyordu..Allahım inşallah herkese yaşatır ve de tabiki devamını getirir..sizde durum nedir?[/QU
sonucun çok iyi Allahın izniyle br sorun olmaz hamilesin bence
Canim hamilesin Allahım izniyle bir sorun olmaz inşallah dikkat et kendineHamileyim ancak çok da sevinemedim..değerim 181 çok ama çok şükür..ancak iki doz progestan vurundum..kahverengi akıntımdan dolayı..ayrıca başarısız 3 tüp bebek denemesinden sonra ümitlerin akışına bırakıldığı bir zamanda inşallah mucizemiz bizi bulmuştur..demek ki adet geçince ovulasyon anında çift çizgi çıkıyorsa hamilelik var..Allahım inşallah devamıbı getirir..4 yıllık bekleyiş sonunda mutlu sonla biter..
Sağolasın..nasipse pazartesi keseyi göreceğiz..Allahım dileyen herkesin kucağını doldursun inşallah ..şuan kilo almaya çalışıyorum bol bol yiyorum..onun dışında tüp bebek zamanındaki gibi raporlar alıp kendimi izole etmedim..işime gücüme devam ediyorum..Canim hamilesin Allahım izniyle bir sorun olmaz inşallah dikkat et kendine