- 21 Mart 2017
- 990
- 578
Lh icin cok koyu olmasi lazimLh testleriydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lh icin cok koyu olmasi lazimLh testleriydi
Cok umut var :) insallah hamilesindir cnmDaha beş dakika olmadı..lh testi bu şekilde..adetim geçeli iki gün oldu..akşama gebelik testi yapacağım..umut var mı sizce?
3 negatif tüp bebek denemesinden sonra var ya mucize olur..şuan ayaklarım titriyor ancak okula geldim..ancak 5 ten sonra gidip kan verebilirim..lütfen bu mucize beni de bulsun diye içimden milyon kere dua ediyorum..teşekkür ederim bu arada güzel temennin için..Cok umut var :) insallah hamilesindir cnm
Su mübarek günde Rabbim yüzünü güldürür insallah.. eger önceden yumurtladigindan eminsen yüzde 90 hamilesin.. idrar testide yapabilirsin3 negatif tüp bebek denemesinden sonra var ya mucize olur..şuan ayaklarım titriyor ancak okula geldim..ancak 5 ten sonra gidip kan verebilirim..lütfen bu mucize beni de bulsun diye içimden milyon kere dua ediyorum..teşekkür ederim bu arada güzel temennin için..
Bence hamilelik var. İnşallah mutlaka sonucu yaz bende merak ettimDaha beş dakika olmadı..lh testi bu şekilde..adetim geçeli iki gün oldu..akşama gebelik testi yapacağım..umut var mı sizce?
Canım kan verdin mi merak ettimBirazdan kan vermeye gideceğim..allahım inşallah boşuna heveslendirmemiştir..ilk kez böyle çıktı..sonucu yazacağım muhakkak..bu şekilde çıkanlara bilgi olsun diye..
Canım bence değerin güzel önlem almislardir iğnelerle.merak etme allah sağ salim dogurmani nasip etsin insallah.çok sevindim senin adına.Hamileyim ancak çok da sevinemedim..değerim 181 çok ama çok şükür..ancak iki doz progestan vurundum..kahverengi akıntımdan dolayı..ayrıca başarısız 3 tüp bebek denemesinden sonra ümitlerin akışına bırakıldığı bir zamanda inşallah mucizemiz bizi bulmuştur..demek ki adet geçince ovulasyon anında çift çizgi çıkıyorsa hamilelik var..Allahım inşallah devamıbı getirir..4 yıllık bekleyiş sonunda mutlu sonla biter..
Ben ikinci için uğraşıyorum 3 sene oldu temmuz gibi tup bebek yapmayı düşünüyorum. Bu ay adetim gecikince heyecanlandim 4 gun gecikti.ovulayon yaptım çok koyu degıl.atmıştım resim zaten. Bende çok negatif gördüğüm için umutlanmak istemiyorum. Zaten suan umutlanacak bişeyim kalmadı tesler negatif oluncaAllah razı olsun..bakalım şu 48 saat nasıl geçecek..değeri ikiye katlanmasını görmeden hamilelik diyemiyoruz dedi acildeki hemşire..ben zaten bu kadar başarısız geçmiş tecrübelerden sonra yoğurdu üfleyerek yiyiyorum..şuana kadar bhcg değerim en yüksek 22 görmüştüm..o da kimyasalla sonuçlanmıştı 3.tüp bebek sonrası..hep içimde bir umut kendiliğinden olacak diyordu..Allahım inşallah herkese yaşatır ve de tabiki devamını getirir..sizde durum nedir?
Sizin umudunuz varmış..maşallah allah bağışlasın bir evladınız varmış..bizim de çokta gözümüz yok..2.tüp bebek denemesinde 2 embriyo transfer edildi..ikisinden biri bile tutsa bize yeter diye dua ettik ama olmayınca olmadı..şimdi bu mucizenin gerçekleşip gerçekleşmediğine değerler katlanmadan kese ve kalp atışı duyulmadan inanamıyoruz..Bir aşamada aksilik çıkacak diye yüreğim ağzımda..sevinemiyorum bile..halbuki böyle hayal etmemiştim..Ben ikinci için uğraşıyorum 3 sene oldu temmuz gibi tup bebek yapmayı düşünüyorum. Bu ay adetim gecikince heyecanlandim 4 gun gecikti.ovulayon yaptım çok koyu degıl.atmıştım resim zaten. Bende çok negatif gördüğüm için umutlanmak istemiyorum. Zaten suan umutlanacak bişeyim kalmadı tesler negatif olunca
Tedirgin olmanız normal. Bende okdar çok şey okudumki hamile olsam bende bir süre sevinemem korkmaktan. Sizde sorun neydiSizin umudunuz varmış..maşallah allah bağışlasın bir evladınız varmış..bizim de çokta gözümüz yok..2.tüp bebek denemesinde 2 embriyo transfer edildi..ikisinden biri bile tutsa bize yeter diye dua ettik ama olmayınca olmadı..şimdi bu mucizenin gerçekleşip gerçekleşmediğine değerler katlanmadan kese ve kalp atışı duyulmadan inanamıyoruz..Bir aşamada aksilik çıkacak diye yüreğim ağzımda..sevinemiyorum bile..halbuki böyle hayal etmemiştim..
Sizin için de inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bebişinize kavuşursunuz..çünkü bu süreçten defelarca geçmiş biri olarak çok yıpratıcı..ruhen ve bedenen insandan çok şey götürüyor..iyi haberler sizden de bekliyorum..
Erkek sebepli infertilite..sperm kalitesi ve sayısı düşüktü..embriyolarımız kalitesizdi bu nedenle de..kaliteli olsa da rahme tutunmuyordu..ensonki denemede doktorum genetiğe bakılmadığı için genetiğinde sorun olduğu için olmadı açıklamasını yapmıştı..Tedirgin olmanız normal. Bende okdar çok şey okudumki hamile olsam bende bir süre sevinemem korkmaktan. Sizde sorun neydi
Hic bisey yapma tuvalet haric kalkma uzat ayaklarini altinada iki yastik koy kendine dikkat et insallah tutunur bebişin sana Allah bizede nasip etsinErkek sebepli infertilite..sperm kalitesi ve sayısı düşüktü..embriyolarımız kalitesizdi bu nedenle de..kaliteli olsa da rahme tutunmuyordu..ensonki denemede doktorum genetiğe bakılmadığı için genetiğinde sorun olduğu için olmadı açıklamasını yapmıştı..
İnşallah hepsi geride kaldı.Erkek sebepli infertilite..sperm kalitesi ve sayısı düşüktü..embriyolarımız kalitesizdi bu nedenle de..kaliteli olsa da rahme tutunmuyordu..ensonki denemede doktorum genetiğe bakılmadığı için genetiğinde sorun olduğu için olmadı açıklamasını yapmıştı..