Olabilir canım yarın bir daha dene daha kötü çıkabilir başlamış gibi sanki ya d başlıyor benimde böyle oldu 21 martta
Cevabın için çok sağol canım.... peki bugün dahil bir kaç gün üst üste yapsak sorun olurmu ? yani gün aşırı değil hergün :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir canım yarın bir daha dene daha kötü çıkabilir başlamış gibi sanki ya d başlıyor benimde böyle oldu 21 martta
Biz 4 yıldır evliyiz..35 yaşındayım..3 kere tüp bebek denedik..maddi manevi psikolojik olarak yorulduk..ara verelim, dinlenelim dediğimiz arada mucizemiz kendiliğinden geldi bizi buldu..diliyorum ki hiç de bırakmayacak..mutluluğumuz tarif edilemez...diliyorum bebişiniz sizi de bşran evvel bulur..Bende 6 aydır evliyim sitede yeniyim hic korunmadik başından beri çocuk istiyoruz ama olmadi bu ay ovulasyon testi aldım kullandım sanırım bu tabloya göre 11. Günde yumurtlamışım değerlendirdik ama bakalım inşallah olur bu kez
Biz 4 yıldır evliyiz..35 yaşındayım..3 kere tüp bebek denedik..maddi manevi psikolojik olarak yorulduk..ara verelim, dinlenelim dediğimiz arada mucizemiz kendiliğinden geldi bizi buldu..diliyorum ki hiç de bırakmayacak..mutluluğumuz tarif edilemez...diliyorum bebişiniz sizi de bşran evvel bulur..
Aynen canım 3 4 gün üst üste deneyin inşallah olumlu sonuç alırsınızCevabın için çok sağol canım.... peki bugün dahil bir kaç gün üst üste yapsak sorun olurmu ? yani gün aşırı değil hergün :)
Aynen canım 3 4 gün üst üste deneyin inşallah olumlu sonuç alırsınız
Inşallah olur canım Allahım dualarımızı kabul etsin kucaklarimizi doldursun inşallahİnşaAllah canım kardeşim hepimize tattırsın Rabbim ben 38 yaşındayım bir kızım var 6 yaşında nasipse bir tane daha istiyoruz
Amin canım benim, sen hangi aşamadasınI
Inşallah olur canım Allahım dualarımızı kabul etsin kucaklarimizi doldursun inşallah
Haydi hayırlısı yüreğini ferah tut gülüm dua edeceğim bu akşam senin adına sözşuan yumurtlamam yeni bitti ümitle bekliyorum 6 aydır evliyim
Amin canım benim gün gün yazacağım ben buraya sende yaz. İnşaAllah birbirimize destek olalımAyy canım benim ya nasıl mutlu ettin beni Allah razı olsun Allahım hepimizin kucağını doldursun inşallah
Tamam canim anlaştık sen bu günlere dikkat et degerlendir hemen hemen aynı sayiliriizAmin canım benim gün gün yazacağım ben buraya sende yaz. İnşaAllah birbirimize destek olalım
Benimde 25 günde bir canım aynıyızBu arada kaç günde bir adet oluyorsun benim ki 25 günde bir bazen 27 ye uzayabiliyor
Benim 10 nisan görünüyor inşaAllah olmayacaz o tarihlerde :)))Aynen bu super oldu :) benim bir sonraki adet günüm 5 nisana denk geliyor bakalım hayırlısı :)