Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

kızlar merhaba aranızda yeniyim. bu ovulasyon testini adetime 10 gün kala yaptım ve silik gibi çıktı sizce bu en anlama geliyor. belim ve kasıklarım çok ağrıyor bu arada
asd.jpg

kızlar merhaba aranızda yeniyim. bu ovulasyon testini adetime 10 gün kala yaptım ve silik gibi çıktı sizce bu en anlama geliyor. belim ve kasıklarım çok ağrıyor bu arada
Eki Görüntüle 2098341
bu testten birşeyler öğrenmeniz için henüz çok erken.yumurtlama gününüz geçeli birkaç gün olmuş olabilir ve onun belirtisi olabilir.hamilelik gibi bir duruma yormak için testi yapamaya devam etmeniz ve ikinci çizginin koyuluğunun devam etmesi gerekir.ben adete 4 gün kala bu şekilde öğrendim.ovulasyon testim koyuydu ve gebelik testi yaptım ikinci çizgi çıktı

Kozlar merhaba bu ovü testim buhün öğlen saatlerinde yaptım bata 5 gün var daha siz nasıl yorumlarsınız

Eklentiler

• CD69CAC3-8D97-4AD3-933B-332EAA0188D8.jpeg
    CD69CAC3-8D97-4AD3-933B-332EAA0188D8.jpeg
    65,8 KB · Görüntüleme: 235
Kızlar bu öğlen saatinde yaptığım testin resmi telefonumdan yanlışlıkla resmi silince sonra tekrar kurtardım ilk attığım resim akşam üstü attığım yerden çıkartıp çektiğim resim

Eklentiler

• BE2BF08D-D46A-4A2E-9C0A-CCD4C8624A8E.jpeg
    BE2BF08D-D46A-4A2E-9C0A-CCD4C8624A8E.jpeg
    49,3 KB · Görüntüleme: 217
Benim Bat a 5 gün kala bu şekildeydi. Sonra gebelik testi yaptım silik çıktı

Herhangi bi belirtin falan varmıydı peki normalin dışında olan mesela benim normalde gögüslerim adet olmadan 1 gün önce ağrır ve adet olurdum ertesi gün bu ay 3-4 gündür süren gögüs ağrım ve yumurtlama günümden beride sol kasık ve baş ağrım var bugünki ağrım belime kadar vurdu sende hiç belirti olmadımı peki

burada hala birileri varmidir bilmiyorum ama ovü testlerimi attim 1.resim bata 5 gun kala 2.resim bata 3 gun kala ve 3.resim bata 1 kala gebelik varsa boyle cikmasi normalmidir kafam karisti iyice :KK70:

Eklentiler

• IMG_1172.jpg
    IMG_1172.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 234
  • IMG_1173.jpg
    IMG_1173.jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 227
  • image_67197953.JPG
    image_67197953.JPG
    56,1 KB · Görüntüleme: 243
Kizlar ovulasyon testinde T cizgisi daima olur mu? Bata 5 6 gun kaldi ve T cizgisi silik bi sekilde var orda. Gecen ay yumurtlama oncesi ve sonrasi T cizgisi hic yoktu diye hatirliyorum. Ne dersiniz umutlanmali miyim? T Cizgisi hafif silik yumurtlamadan bu yana..

Kizlar ovulasyon testinde T cizgisi daima olur mu? Bata 5 6 gun kaldi ve T cizgisi silik bi sekilde var orda. Gecen ay yumurtlama oncesi ve sonrasi T cizgisi hic yoktu diye hatirliyorum. Ne dersiniz umutlanmali miyim? T Cizgisi hafif silik yumurtlamadan bu yana..
T cizgisi her zaman olur cnm.. gebelik olunca cok koyulasir ikinci cizgi yumurrlamadaki gibi

X