Evet net cekemedimSizinkide de iki çizgi de belirgin aslinda fotoğraf cok bulanık gördüğüm kadarıyla tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet net cekemedimSizinkide de iki çizgi de belirgin aslinda fotoğraf cok bulanık gördüğüm kadarıyla tabi
Benim de oyle sat 27 kasim 5 aralikq post: 38379685 .!.:Teste gore yumurtlamam ayin 11ydi yani gecti benimkinin markasi clear&simple ovulasyon testi
Ben adetin 1.gununden saydim 3 gun oluyorum zaten 8.gun ovulasyon testine basladim 11nde bu olduBende belki gec yumurtlama olur diye hem çalışmalara hem teste devam ediyor m
Bunlar i hep bu siteden ogrendim önceden netten yumurtlama hesp edip o dönem bitince cok dikkat etmiyorduk ilişkiye
Ben 28 kasimda adet basladiBenim de oyle sat 27 kasim 5 aralik
Aslında 13 aralik da test yapmaya basladim ama ovu dön geçmiş olabilir kuvvet le muhtemelen
Yaptim yaptim simdi adetimi bekliyorum ama umudum yok cunku yine uzulmek istemiyorumBebek istiyorsan o gynleri degerlndrseydin
iliskiden sonra idrara cikmamaya dikkat etseydin bi saat kalkmamak vs
Evet baslangici baz aliyorsunuzCanım yanis yazmis m ben de 28 kasim 4 aralikdi bende 7-8 gun sürüyor adet sen büyük ihtimalle 11.gun yumurtladn çünkü koyu ikiside canım zaten adet başlangıç i önemli bitisi değil heralde
Yaptim yaptim simdi adetimi bekliyorum ama umudum yok cunku yine uzulmek istemiyorum
canım ne var ne yok adet oldun mu :-(Anladm canimm bende d. Kontrol hapi kullandm 3 yil 5 ayonce biraktm normalde erken oluyordum hep ara kanama falan oluyordu ilk kez bu ay olamiyorum
akasyacım sen test yaptın mı inş hamilesindir.. birinden hamileyim haberini alalım artık dimiÇok sevindimm ama ben sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum
Olmazsam cumaya ben de kan testi yaptırıcağım.
Dua et benim için.
akasyacım sen test yaptın mı inş hamilesindir.. birinden hamileyim haberini alalım artık dimi
ayyy inşallah yaa.. yeni yıl uğurlu gelsin bize.. evimiz neşesine neşe katsın bebişHer gün test yapıyorum canım inatla negatif çıkıyor.
Ocakta hepimiz hamilelik haberi veririz inşallah.
Yoook olamıyorum canim [/QUOTE][QUOTEliii, post: 38382967, member: 628323"]canım ne var ne yok adet oldun mu :-(
canım clear simple marka ovülasyon testini nerden aldın ben babystart alıyorum içinde 20 tane var 70 tlTeste gore yumurtlamam ayin 11ydi yani gecti benimkinin markasi clear&simple ovulasyon testi
demekki gerçekten yeni yumurtladın sen canım[/QUOTE]Yoook olamıyorum canim
Ben yurtdisinda yasiyorum en guzeli clearblue onu al istersencanım clear simple marka ovülasyon testini nerden aldın ben babystart alıyorum içinde 20 tane var 70 tl