- 1 Eylül 2011
- 2.728
- 2.715
günaydın canım ne durumdasın test yaptın mı bugünBugündü şuan bi durum yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım ne durumdasın test yaptın mı bugünBugündü şuan bi durum yok.
Günaydın canım test yapmadım regl de olmadım negatif çıkar diye korkuyorum.günaydın canım ne durumdasın test yaptın mı bugün
bence 2 gün daha bekle olmazsan bir dene canım ben çok olumlu hissediyorum seninle ilgili 2 çizgiyi göreceksin gibime geliyorGünaydın canım test yapmadım regl de olmadım negatif çıkar diye korkuyorum.
İnşallah canımbence 2 gün daha bekle olmazsan bir dene canım ben çok olumlu hissediyorum seninle ilgili 2 çizgiyi göreceksin gibime geliyor
merhaba canım daha önce düzensizlik için gitmiş miydin doktora ? ah o ov. testleri var yaa maalesef sadece yumurtlama hakkında net bilgi verebiliyor ikisi de koyu çift çizgi adet gününe kadar devam ediyorsa gebelik olma ihtimali yükseliyor
Canım gittim doktara ultrason ile baktı yine ayni seyleri söyledi çok şükür herşey normal çalışıyor yumurtalıklar falan gebelikten şüpheleniyordu musun dedi umutsuzum dedim keşke deseydim esas sen supheleniyor musun:) ama olsa ultrasonda söylemez miydi zaten kan testi ve hormon isticem bide adet söktürücü vericem kullanıp yine gelirsin dedi simdi tahlil sonuçlarını bekliyorum 2 sen sonra çıkacak4 ay çok uzun bir süre değil canım o yüzden 1 sene denedikten sonra olmazsa tedaviye başlayın diyorlar.. istersen yumurta takibi yaptır en azından gebelik için uygun zamanı tespit etmiş olursun yarın doktordan sonra yaz bakalım ne diyecek
Ultrasonda 5 haftadan once pek belli olmyor canim hadi bakalm belki surpriz yapar :) sonucunu yazCanım gittim doktara ultrason ile baktı yine ayni seyleri söyledi çok şükür herşey normal çalışıyor yumurtalıklar falan gebelikten şüpheleniyordu musun dedi umutsuzum dedim keşke deseydim esas sen supheleniyor musun:) ama olsa ultrasonda söylemez miydi zaten kan testi ve hormon isticem bide adet söktürücü vericem kullanıp yine gelirsin dedi simdi tahlil sonuçlarını bekliyorum 2 sen sonra çıkacak
umudum yok ama inşallah vardır yaaa inş yapar o süprizi ben gidemedim sonuc almaya iş yüzünden eşim gitti ölüyorum meraktan cabuk cıksa bari ins vardır yaaUltrasonda 5 haftadan once pek belli olmyor canim hadi bakalm belki surpriz yapar :) sonucunu yaz
Geldimi sonuclarumudum yok ama inşallah vardır yaaa inş yapar o süprizi ben gidemedim sonuc almaya iş yüzünden eşim gitti ölüyorum meraktan cabuk cıksa bari ins vardır yaa
nursum hayırlısı olsun hakkınızda, inşallah olur10 dk ya dağıtılcakmıs hala umudum yok adet düzensiz diye ama Rabbim büyük
EVET 2. istiyoruz artıkAmin canım Allah razı olsun sende mi bebiş istiyorsun
Aaa gozun aydin canim bak gordunmu surpriz yaptiDoktor eşime demiş ilaç vermiyorum benimde görmek istediğim buydu 2 gün sonra tekrar gelin değerde artış var mı bakıcam ona göre ultason günlerini vericem henüz çok yeniymiş 31,21
Simdilik dusuk olmasi onemli degil onemli olan yukselmesi canm sıkı sıkı tutunur bebisin hicbir sey olmaz allahin izniyleaynen de değer düşk mü sanki canım şükürler olsun yaa
ins canım ya çok sagol üzerime ne düşüyorsa yapıp Rabbim e tevekkül edicem ins tutunur bebiş:)Simdilik dusuk olmasi onemli degil onemli olan yukselmesi canm sıkı sıkı tutunur bebisin hicbir sey olmaz allahin izniyle
sende varmı gelen giden canım 40. günü de devirdikWuuu :-D süperrrrrr