Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Insallah ikinciyi de kucagina alirsin en yakin zamanda. Anladim sonradan test olayini. Bakalim insallah istedigimizde olur. Biraz sancilaniom sanki. Heralde kirmizi kart geliyor.
Amin canım ins isteyen herkes ,allah kimseyi aratmasın..bende 2gündür sancılandım bugun yedim kartı

Kızlar adete 2 gün falan kaldı. ovulasyon testi yaptim sonuç tek çizgi.. Acaba umutlarımı kaybetsem mi? Tek çizgi çıkıp da yine de hamile olduğunu öğrenen var mıdır ki?

Bugün bat günümdü henüz adet olmadım.ovulasyon yaptım Bi bakarmısınız

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 195
Tekrarla Can'ım adet olmazsan eğer.İnşallah olmazsın
Bu ay çatlatma iğnesi oldum çok umutluydum 9-10 tane test taptım gebelik testi 3 gün önce bıraktım yapmayı umudum kalmamıştı.adet olmayınca elimde ovu testi vardı onu yaptım 4?gün öncede yapmıştım ovu oda böyleydi şimdi kafam karıştı

Bu ay çatlatma iğnesi oldum çok umutluydum 9-10 tane test taptım gebelik testi 3 gün önce bıraktım yapmayı umudum kalmamıştı.adet olmayınca elimde ovu testi vardı onu yaptım 4?gün öncede yapmıştım ovu oda böyleydi şimdi kafam karıştı
Ben 3 kez çatlatma iğnesi denedim.Birinde çatlamanın 19. Günü adet oldum.Birinde 22. Günü birinde 23. Günü.Hiç test yapmamıştım.Bıraktım tedaviyi öyle hamile kaldım.Sen de stres yapma akışına bırak.Evde takip yapman daha iyi.Stresi bırak dua et :)

Tecrübeliymşsin arkadaşım sence neyi gösteriyor? Daha da koyulaştı
eger ki varsa bu adetten 3 4 gün önceki Ovulasyon testini gösteriyor.Adet günün olsaydı fırlardı ikinci çizgi.Adet olmana var gibi geliyor daha.Belki de olmayacaksın.

eger ki varsa bu adetten 3 4 gün önceki Ovulasyon testini gösteriyor.Adet günün olsaydı fırlardı ikinci çizgi.Adet olmana var gibi geliyor daha.Belki de olmayacaksın.
Normalde 26 günde bir oluyorum geçen ay klomen 4 gün geciktirdi.normale göre bugün adet olmam gerekiyordu ama yine gecikirse klomenden dolayı daha 4?günüm var doğru.eşimden gebelik testi istedim almış şimdi yaptım tek çizgi

Normalde 26 günde bir oluyorum geçen ay klomen 4 gün geciktirdi.normale göre bugün adet olmam gerekiyordu ama yine gecikirse klomenden dolayı daha 4?günüm var doğru.eşimden gebelik testi istedim almış şimdi yaptım tek çizgi
Gözükmez akşam.Benimki böyleydi direk anladım.Geçsin biraz daha.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    39,3 KB · Görüntüleme: 239
Elimde 2 ovulasyon 3 gebelik testi var napıyım bana bir akıl verirmisin beynim durdu,devreler yandı 1s3m 1s3m

X