• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Canım benim de aynen böyleydi :) ilk kez adet beklenen adet günümde hamilelik testi hafif silik çıktı. Benden duymuş olma ama kesin hamilesin :)
Ay inş yaaa agzindan bal damliyo Rabbim isteyen herkese nasip etsn adetme 2 gun var beklyrum artk ins olmam

Belirtilern nelerdi peki canm benm 10 gundur kasiklarimda cok fazla agri ve batma var
Belirtiler herkeste aynı olmuyor biliyorsun canım. Bende kasık ve bacak ağrısı vardı. göğüslerim çok hassaslaşmıştı. Hamile olduğumu hissetmiştim ama karnıma değişik sancılar giriyordu.

Merhablar kizlar adete 2 gun kala ovulasyon testim bu sekilde gebelik testi negtf sizce hamis olma olasiligm varmi veya byle cikp hamis olan varmi ltfen yardm edn
Merhaba canım. Yazıları takip ettim de merak ettim güzel haberler alabildin mi ? Ovulasyon testin işe yaradımı

Kızlar benimde adete 5 gün var gebelik twstim negatif ama ovulasyon cift cizgi acaba hamile olabilirmiyim?yunurtlma zamanım 2 aralıkdı

Bu canım

Eklentiler

• 3EC58B84-747C-4C6C-808B-B3B511B09393.jpeg
    3EC58B84-747C-4C6C-808B-B3B511B09393.jpeg
    21,1 KB · Görüntüleme: 176
Kizlar benim dun ovulasyon pozitif kopkoyu gebelik negatifti bugun ikiside pozitif ;) Allah isteyen herkese nasip etsin :dua:

Kızlar bata 5 gün var ovulasyon testim böyle sizce gebelik var mı

Eklentiler

• 01428CAF-3EC2-4928-A163-DA22A53E2757.jpeg
    01428CAF-3EC2-4928-A163-DA22A53E2757.jpeg
    22,8 KB · Görüntüleme: 220
Merhaba tıp
Teşekkür ederim . Birde not düşeyim , ben bi önceki reglimden önce dua yazdırdım . Ona giden herkes hamile kalıyormuş bende gittim . Duayı beline bağla, eşinle münasebetin sırasında bile tak dedi hoca , sadece banyoda çıkaracaksın su değmicek onu belinde taşıyacaksın dedi . Bende giden herkes gibi ikinci ayımda pozitifi gördüm . Tabi hoca tıp olarak imkansız denmediği sürece yapıyor bunu
merhaba . Tıpta imkansız derken nasıl yani ? İlaç iğne tedavileri veriyorlar ama nasıl olacak bende bilmiyorum. Eşimde sıkıntı var . Gitsek boşuna mı gitmiş olacağız ? bilgi verir misiniz

Back