• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Bi de sen yap bakalım koyulastımı P pkoluolmak
Ben bu sabah ilk idrarlar gebelik testi yaptım. Negatif. Ovulasyonu bu akşam dünküyle aynı saatte yapacağım karşılaştırabilmek için fotoğraf gönderirim. Belim ve kasıklarım ağrımaya başladı bugün hasta da olabilirim bilemiyorum.
4 gün öncesinden test yapanlarda silikte olsa çizgi çıkıyor diye aklımda kalmış okuduklarımdan. Olsa çıkardı herhalde bilemiyorum kafam çok karıştı.

doktorun dediğine göre pkolu kadınlar da lh değeri yüksek olurmus o yuzden ovulasyon testleri genellikle pozitif olur çok itibar etmemek gerekiyormuş.
farklı olarak adet 4 gün gecikmiş olmasına rağmen ovulasyon testinde tek çizgi olup da kan testinde pozitif olan var mı?

Hanimlar merhaba 36 gün adet dongusu olan bir bayanim. Ama adetim gecikmez hic. 1 bilemedin 2 gun oynar. Bu ay 9 gun geciktim. Anlayamiyorum. Yumurtlama harici iliskiye girmistik yumurtalamadan 3 gun sonra gb. Adetim 4 gun geciktiginde ovulasyon testim pozitif bariz ayni renkteydi. Ama simdi acildi. Kan verdim dun pazartesi alacagim. Bu arada gebelik testlerim negatif. Merak ettigim hamilelikte ovulasyon testi silik cikan var mi?

Hanimlar merhaba 36 gün adet dongusu olan bir bayanim. Ama adetim gecikmez hic. 1 bilemedin 2 gun oynar. Bu ay 9 gun geciktim. Anlayamiyorum. Yumurtlama harici iliskiye girmistik yumurtalamadan 3 gun sonra gb. Adetim 4 gun geciktiginde ovulasyon testim pozitif bariz ayni renkteydi. Ama simdi acildi. Kan verdim dun pazartesi alacagim. Bu arada gebelik testlerim negatif. Merak ettigim hamilelikte ovulasyon testi silik cikan var mi?
Benimde hep silik cıktı canım ama bugun adet oldum malesef,ama aynı renkteyse olabilir

Netten sonucu ögrenemezmisin canım

Git canım ama bazen hava değişimlerinden kaynaklıda adet döngüsü boZuluyor

Haklisin olabilir. Bu benm ilk denemem ve yumurtlamada iliskiye girmedik. Testleri tam cozememistim. Ama bu kadar geckince hemen mi.oldu acaba dedim. Sonra goguslerimde zararsiz kistler cikti ama cewiz gb doktora gittim ameliyat icin arayacaz dediler belki 2 ay belki 1 belki 3,5. Bebekten once olayim sonra ugrasamam diye artik dusunmuyoruz bebek ameliyattan sonraya kaldi yani.. sen ne durumdasin.?

Haklisin olabilir. Bu benm ilk denemem ve yumurtlamada iliskiye girmedik. Testleri tam cozememistim. Ama bu kadar geckince hemen mi.oldu acaba dedim. Sonra goguslerimde zararsiz kistler cikti ama cewiz gb doktora gittim ameliyat icin arayacaz dediler belki 2 ay belki 1 belki 3,5. Bebekten once olayim sonra ugrasamam diye artik dusunmuyoruz bebek ameliyattan sonraya kaldi yani.. sen ne durumdasin.?
Gecmiş olsun bencede bebekten önce hallet benimde bi kızım var şimdi ikinciyi istiyorum bakalım nasip

:emir_bebek:
İki koyu ciıktıktan sonra yunurtlama baslıo birazda atesin varda yumurtlama dönemin demek canım zaten 12saat sürüyor o zamana denk getibilirsek tamam

:emir_bebek:
İki koyu ciıktıktan sonra yunurtlama baslıo birazda atesin varda yumurtlama dönemin demek canım zaten 12saat sürüyor o zamana denk getibilirsek tamam

Insallah ikinciyi de kucagina alirsin en yakin zamanda. Anladim sonradan test olayini. Bakalim insallah istedigimizde olur. Biraz sancilaniom sanki. Heralde kirmizi kart geliyor.

Back